Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
97
Favori
146.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-sim kullanıyorum, turkcell bayii'ne gidip direkt geçiş sağlayabilir miyiz sim kart beklemeye gerek var mı

• Sim kartı teslim aldım kuryeden. Uygulama üzerinden aktivasyonu deneyince lütfen sipariş numarasını doğru girdiğinizden emin olun diyor. Ancak girilecek bir ekran da yok. Sadece telefon istiyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?

• Bu gün bayi aracılığıyla numaramı taşıdım gelen maili yeni farkettim bu vergiler kesilecek mi şimdi anlayamadım. Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende 40gb paketi için Türk telekomdan geçtim. Sömürülmeyw gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan hattım Turkcell. Netgsm den hat istedim muhtemelen bugun elime ulaşır evrak vs kaç gün sürer kestiremiyorum. Kampanyanın bitmesine 4 gün 22 saat kalmış yetişirmi acaba çok kararsız kaldım.

• Bugün bu kampanyadan faydalanabilmek için Bimcell e geçtim. Sonradan tekrar Turkcell e geçeceğim.

Turkcell kullanırken rutin bir günde Iphone 15 telefonum gün sonunda %30 şarj kalırken Bimcell ile bu değer %10 a kadar düştü. Bu kadar fark edeceğini tahmin etmezdim. Sırf bu sebepten bile Turkcell e geçilir.

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt
    Hayır, sadece yeni hat için alınan vergiler.

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Netgsm e taşımak pek mantıklı olmamış bence, yetişmeyebilir.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Selam bayiden geçtiğinizde sim kartı hemen veriyorlarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Evet hemen veriyorlar.

Evet

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ 

• Mayıs 2024'te Turkcell'den Vodafone'a 12 ay taahhüt vererek geçmiştim. Burada Taahhüt bitiş ve cayma bedeli olarak 1200 TL gözüküyor. Şu an hattı bu paketlerden birine taşırsak bu bedeli Vodafone'a ödemek durumundayız doğru mudur?

e-sim' i hemen verdiler...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

15 pro olduğu halde e-sim vermediler bana sistemde problem var diye. Normal sim verdiler bayiiden

• bugün hatları bayiden türk telekom faturasıza geçirsem hat açılınca geri taşıyarak bu pakete geçilir di mi? süre de yeter sanırım

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

01.09.2024 Tarihini yani ay atlamasını beklemeniz gerekebilir. örnek ben bir hattımı 15 gün önce netgsm'e taşımıştım 01.08 itibari ile ay dönmüş gibi olduğundan direkt geçebildim. örneğin turkcelli iseniz ve hiç bir masraf ödemeden tekrar turkcelle geçmek istiyorsanız en mantıklı çözüm netgsm'e geçip(simkart 150 tl) hülle yapmak.

• Bugün 6 Ağustos'ta Vodafone ya da Türk Telekom bayilerine gidip geçiş yapmak istesem ayın kaçında geçiş sürecim tamamlanır?

• Önümüzdeki ay da yaparlar mı acaba böyle bir kampanya

548 tl ceza çıkıyor 2 ay için

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.