< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (15. sayfa)
-
-
Bayiide epey kişi numara taşıyordu bu paketlere
-
Şimdi turkcellden başka bir oparatöre geçsem tekrar turcele gecebilirmiyim yetişirmi sizce
-
Yetişir, bende iki hat geçireceğim, şimdi Turkcellden Vodafone faturasıza, önemli olan 10.08.2024 tarihi 23:59'a kdr Turkcell geçiş ön başvurusu yapmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayiden geçiş yapsak daha hızlı olur değil mi? Ben de bugün turkcellden Telekom veya Vodafone'a geçip sonra turkcelle döneceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturasiza geçerken zaten mecbur bayiden geçiş yapacaksınız, Turkcell'de gecerkende çok önemli değil 2 saat içinde hat adrese geliyor, e-devlet basvurusunu hat gelir gelmez yaparsanız çok fark etmez
Şimdi geçiş yapsak yetişirmi 10 ağustosa?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faturasıza geçme sebebiniz nedir hocam
telekom faturasıza geçiş yok dedi bayi
taahhütsüz bir faturalı pakete geçmek nasıl olur diye sordum o da yok dedi :) lanet olsun diyip çıktım
Kesinlikle yetişir,
Bana verdikleri bilgiye göre 48 saatte tamamlanıyor….
2 gün kalma karşılığında cayma bedeli gibi şeyler ödememek için
10gb lık tarifeye numarayı taşıdım Turkcell e kapıda kurye ile aktive etti kimlikle kartı verdi gitti ne zaman açılır hat?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldorado45 -- 6 Ağustos 2024; 19:6:35 > -
20 GB bana yetiyor ama Vodafone 190 tl aynı paket. Değer mi turkcelle 45 tl fazla vermeye bilemedim
Vodafone faturalıya geçtim umarım cayma bedeli çıkarmazlar tekrar Turkcell’e geçerken.
Faturasıza geçemezsiniz dedi yersen
üzgünüm ama cayma bedeli çıkacak hocam,
-
10 Ağustos günü başvuru yapan geçemeyecek mi? Sonuçta taşıma paket tanımlanarak yapılıyor. 10 Ağustosta geçiş yapmış fakat hattı 10 ağustostan sonra aktif olanlara paketin tanımalanamayacağına dair bir durum var mı?quote:
Orijinalden alıntı: core2ibo
Şimdi geçiş yapsak yetişirmi 10 ağustosa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JettoPistole -- 6 Ağustos 2024; 19:38:36 >
Vodafone bayiye gittim faturasız sim kartım yok grçiş yaptıramam 3 gün sonra gelecek dedi. Telekom bayiye gittim orada da tam fiyasko 200 küsur lira ücreti var dedi yeni mi çıktı bu dedim 9 aydır burada çalışıyorum hep vardı dedi. Neyse lanet olsun nakit yok çek karttan dedim. Abi nakit alıyoruz dedi. Ben de lanet olsun dedim çıktım :)
şimdi vodafonedan çıktım yapmadı işimi :)
60gb 387 liraya vereyim diyo :)
bimcell nasıl alınıyor bime gidip soracam
Bayiden kartı aldım 235+25 vergi başka bişey ödemezsin dedi. Güncelliyeyim dedim. Bakalım ne gelecek.
bimcell e geçiş için başvuruyorum şu an :) bakalım yetişecek mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X