Bugün gün içerisinde sizi mağdur etmeyecekse, bayiden vodafone veya turk telekom faturasıza geçiş yapın, geçiş gerçekleştiğinde 10.08.2024 gün sonuna kadar turkcell bayiden veya internet sitesinden ilgili paketlerden birine başvuru yapın. daha fazla geciktirirseniz geçiş yetişmeyebilir, hızlı davranmanız gerekir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 7 Ağustos 2024; 13:36:3 > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (17. sayfa)
-
-
İlk aya özel fazladan 20 GB veriliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3.bayiyi gezdim kimse geçirmiyor faturasız hatta Vodafone sim kartım yok dedi 2 Telekom bayisi de biz alt bayiyiz biz de sadece faturalı hatta geçiş var diğerine red veriyorlar diyorlar. 2 gündür delirttiler beni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yalan söylüyorlar, mağazanız ve sizin hakkınızda şimdi şikayet kaydı oluşturacağım gibi şeyler söyleyin hocam. çakallar bilerek yapıyorlar bunu. herkes telekom ve vodafone'a geçip turkcelle saldırıyor şu an. tek sebebi bu
-
Sadece faturalı geçiş diye bir şey olamaz. Btk ya şikayet edeceğinizi söyleyin. Şikayet edin de. Ayrıca Bimcelli deneyin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim geçiş tamamlandı ama maalesef esim açılmadı. Niye böyle oldu anlamadım. Telefon iphone 14 promax
Turkcell görevlisi bu konuda uyarmıştı ve ekledi "Böyle bir durum yaşanırsa ne yapmayı planlıyorsunuz?"
Ben de normal sime dönüp hattı başka cihazda kullanacağımı söyledim...
-
telefon yurt dışı ise btk yı arayın 24 saat içinde açılır.
-
Kayıtsız 14 PM' de (1 fiziki sim) fiziki sim kapanınca Turkcell' den e-sim almıştım, sorunsuz çalışmıştı.
Şimdi çift e-simli 15 PM' de Turk Telekom kurulu birinci e-sim kapatıldı.
Turkcell' e geçiş gerçekleştiğinde ilk e-sim' i silmeden Turkcell QR kodunu 2. e-sim' e yükleyip sonucu göreceğim...
-
Hocam yanında müşteri hizmetlerini aradım onlarla konuşturdum, ona da söyledi yapmıyoruz diye, şikayet kaydı oluşturun dedim hiç korkmadılar kayıt oluşturdum Telekoma. Şimdi bime geldim. Lanet olsun hepsine 2 gündür süründürdüler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ge620dx -- 7 Ağustos 2024; 15:15:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarifeyi kaçırmayayim diye uygulamadan başvurdum. 8 dakika sonra sim kart kapıma geldi şoke oldum.
Bu işler bu kadar hızlandı mi ya? 8 dakika da geldi kart. (sekiz)
Umurlarında değil demek ki yüzsüzlerin.
-
8 dakikamı ben boşuna bayi gezdim desenize o zaman
-
bende akşam bayiye gidecektim. 8 dakkayı duyunca kafam karıştı.
-
Benim hat açıldı sözde ama servis yok. Turkcell inceleyecekmiş bakalım ne kadar uğraştıracaklar beni
Ayarlar kısmında telefon numaranız gözüküyor mu? Acaba bende hiç mi ekleyemedi. Onu merak ettim.
Turkcell kurye firmalarına kart bırakmis. Bildirim geldiği gibi çıkıyoruz teslimata dedi. Üzerindeki numarayı uygulamadan biz girdiğimiz için kişiye özel sim kart gelmiyormuş o yüzden hemen teslim ediyorlarmis.
Esime de alacağım şimdi yanında doldurayım bir tane daha bırak dedim. Abi bildirim gelmeden olmuyor dedi. Adam dönüş yoluna çıktı sonra ben eşime başvurdum uygulamadan.
10dk içinde o da geldi.
Edit : zaten basvururken'' hızlı teslimat 2 saat içinde kapında '' yaziyordu. Bursa İnegöl de oturuyorum. İlçede bile böyleyse İstanbuldaki arkadaşlar vs de hızlı alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 7 Ağustos 2024; 16:8:22 >
istanbul ataşehir deyim 15 dakka oldu. kuryeden haber yok. inegöl bu konuda daha iyi kesinlikle
-
Adanada eve teslim isteyen oldu mu süreler nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X