Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
96
Favori
147.064
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

235+ 65 dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt

14 gün yasal cayma hakkımız yok mu ben mi yanlış biliyorum. Hiç bir sebep bildirmeden bile taşıyor olabilmemiz lazım bence.

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

fazlsıyla değer

• Rockn Rolla kullanıcısına yanıt
    Turkcell’de ilk 1 ay içerisinde cayma hakkımız bulunuyormuş, Vodafone’a ulaşamadığım için teyit edemedim ama aynıdır diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rockn Rolla kullanıcısına yanıt

Teyzem 2 hafta önce türk telekoma geçti, 182 lira cayma bedeli çıkıyor. Yine de geçecek yarin turkcele. Turkcell'de elektronik imza attığımız dosyalarda da 225-2800 küsür lira arası cayma bedelinden bahsediyor. 20 GB tarife icin

• Git gel yetişir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yaşadığım semtte türk telekom ve vadofone çok zayıf çekiyor. Turkcell ise bu ikisinin aksine çok iyi. Bu yüzden çok uzun süredir turkcell kullanıyorum. Fakat artık uygun fiyatlı tarife vermiyor, o yüzden bende git-gel yapacağım. Yarın türk telekom şubesine gittiğimde bu konuyla ilgili detaylı bilgi almaya çalışayım. Teyzenize çıkan rakam gibi bir şey çıkacaksa kabulüm ama öteki türlü 3 kuruş kar edelim derken 5 kuruş zarara girmeyelim.

Cüzi bir miktar çıkacak o zaman diğer mesajınıza bakınca hocam çok sorun olmaz

• Arkadaşlar herkes aynı şeyi soruyor;
    Git-gel için;

Taşıma işlemini 07.08.2024 te başlatırsanız kesin yetişir.

Taşıma işlemini 08.08.2024 öğleden önce yaparsanız muhtemelen yetişir ama düşük riskli.

Taşıma işlemini 08.08.2024 öğleden sonra yaparsanız yetişme olasılığı çok düşük, çok riskli.

Taşıma işlemini 09.08.2024 te yaparsanız yetişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 7 Ağustos 2024; 8:3:50 >
  • Dün saat 1'de bayiden taşıma işlemi yaptım. Yarın saat 1'de hat aktifleşiyor.

e-sim olan hattım içinde süre aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Arkadaşlar herkes aynı şeyi soruyor;
    Git-gel için;

Taşıma işlemini 07.08.2024 te başlatırsanız kesin yetişir.

Taşıma işlemini 08.08.2024 öğleden önce yaparsanız muhtemelen yetişir ama düşük riskli.

Taşıma işlemini 08.08.2024 öğleden sonra yaparsanız yetişme olasılığı çok düşük, çok riskli.

Taşıma işlemini 09.08.2024 te yaparsanız yetişmez.
    Bu kadar farklı senaryo içerisinde şu sorunun cevabı hala yok. Bu kampanya 10.08.2024 23:59’a kadar devam ediyor. 10.08.2024 te taşıma başvurusu yapan kişinin hattı açılınca paket tanımlaması yapılmayacak mı? Kampanya süresi içerisinde taşıma başvurusu yeterli değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JettoPistole -- 7 Ağustos 2024; 8:34:55 >
  • bunda taşıdıktan sonra taahhüt için sms vs atmamıza gerek var mı? hat aktifleşti ama sms atın demedi.

• anvil kullanıcısına yanıt

Gerek yok ama bayi duran fatura için servise sms göndermemi not yazdı...

• JettoPistole kullanıcısına yanıt

turkcell taşıma başvurunuzu 10.08.2024 23:59’a kadar yapabilirsiniz. Ben git-gel sürecinden bahsediyorum.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

telekomda var sms atma olayı, turkcellde direkt taahhütlü açılıyor.

Fatura Aşımı olmaması için;

AKILLI FATURA yaz 2200’a gönder.

• Arkadaşlar bilgilendirme açısından benim geçiş sürecimi kısaca özetleyeyim. Hattım vodafone’du. Telefonum da çift e sim destekli olduğu için bayiye gitmeyle uğraşmadım. Turkcell uygulamasını indirip giriş falan yapmadan aşağıdan yeni hat başvuru kısmına tıklayıp hat taşıma seçeneği üzerinden ilerledim. Bilgileri girip e-sim seçeneğiyle devam ettim. Daha sonra kimlik taraması ve edevlete yönlendirip hat taşıma onayı sözleşme onayları falan verip süreci başlattım. turkcell uygulaması üzerinden e-sim profili yüklendi telefonuma. Detaylı şekilde yardımcı oluyor uygulama da zaten. Sonra sms geldi taşıma süreciniz başlamıştır diye. Ertesi günde hattınız yarın öğleyin açılacak diye bilgilendirme mesajı geldi. Yani totalde 3 gün de falan taşıma ve e-sim işlemleri sürüyor. Bugün öğleyin hattım açılacak planlanan şekilde.

Not: telefonum da yurtdışı kayıtlı apple cihaz.

• Arkadaşlar sitede ilk ay 20gb yazıyor. Bu tarifenin içeriği her ay 20gb, 1000dk, 250sms mi yoksa farklı bir uygulama mı var

• Merhaba,

1 yıldır tahautsuz turkcel abonesiyim.

Bu tarifelerden nasıl yararlanabilirim ? TAşıma yetişir mi? TAşıma rutini nasıl oluyor bilgi alabilir miyim ivedi olarak ?

Tskler

• Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

Turkcell’li iken kampanyadan yararlanabilmek için 2 gün önce türk telekom faturasıza geçtim. Sonra yeniden turkcell’e başvuru yaptım.

Turkcell ve türk telekomdan arka arkaya bu mesajlar geldi. Telsiz kullanım ücretinin ödenmemesi geçişe engel midir? Devlete ödendiği için ilk turkcell faturamda olur diye düşünüyorum ama?

• erturkburak E kullanıcısına yanıt

yeni operatöre devir oluyor, herhangi bir sıkıntı yaratmaz, çok fazla hattım var, çok fazla taşıma işlemi yapıyorum, gönlünüz rahat olsun

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.