karspersky sürücü değiştirme
iki ayrı sürücüde iki ayrı win11 kurulu ve ikisin dede ayrı karspersky liassanları var ben süresi çok olan d sürücüsündeki internet security yi c sürücüsündeki karspersky standart yerine taşımak kullanmak istiyorum nasıl olur
Win 11 güncelleme yükleme hatası 0x80070643
windows 11 de bir anda bu hata kodunu almaya başladım her şey, denedim ama sonuç aynı çaresi varmı yardımcı olabilirmisiniz
realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
Realme gt2 ile mi 12 lite arasında kaldım. Genellikle günlük kullanım youtube video izleme arada sırada oyunda olabilir. Şu anda s7 kullanıyorum ama pili hiç gitmiyor çok ısınıyor kasma yapıyor bütçemde bu telefonların fiyatları civarında pili iyi giden işlemcisi beni üzmeyecek güncelleme alacak telefon bakıyorum ikisinden hangisini tercih edeyim
samsung galaxy s7 pil değişimi
Samsung s7 telefonumum sağlık durumu %71 e düşmüş zaten her zaman pili az gidiyordu iyice azaldı istanbul anadolu yakası bildiğiniz tanıdığız tavsiye edebileceğiniz pilini orjinal garantili değiştirebileceğim servis var mı?
Bijon kapağı
Peugeot 207 için bijon kapağı arıyorum internetten bir takım 17mm lik aldım ama takmakla başladı sorum bijon deliğine zorla soktum bijonlar dipte olduğu için kapaklarda dipte kaldı görünmüyor dışardam ilandaki alan kişilerin fotoğraflarında gayet güzel jantla aynı seviyede kapaklar bende olmadı nedendir acaba
Tefal 1700W type 6680i serie 2 model tost makinesi grill cihazım vardır sıfır aldım uzun senelerdir kullanmadım sıfır durdu daha sonra ekmek kızartayım tost yapayım dedim fişe taktım mutfakta tak ana sigortayı attırdı sonra başka yerlerdeki prizlerde denedim sonuç aynı hep sigorta attırıyor sonra tefal yetkili servise götürdüm anlattım durumu akıllı evde mi oturuyorsunuz dedi evet yeni ev dedim o evde çalışmaz dedi ne yapacağız atacak mıyız dedim akıllı evlerde akım koruma rölesi var bu cihaz fazla amper çektiği için attırıyor dedi sigortanın amperini yükseltmeniz lazım dedi oda maliyet sigortaya baktım dediği ana korumalı sigorta 60 amperlik onu bile attırıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu çözümü var mı atacak mıyım cihazı yazık sıfır cihaz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi çözümü var mı?
araç akü şarj cihazı tavsiye
araç akümü şarj etmek için şarj cihazı almayı düşünüyorum bosch c3 ile einhell ce-bc 4m modelleri arasında kaldım bu markaları kullananlardan bilgisi olanlardan hangisini almalıyım tavsiye rica ediyorum
Everest evecar x18
Everest evercar x18 modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz tavsiye edermisiniz kullanan varmı? g sensörü var ama hareket sensörü varmı bilen varmı acaba
Hangi yağı tercih etmeliyim
2007 peugeot 207 1.6 hdi dpf siz euro 4 düşük km li aracıma mobil 1 süper 3000 x1 fe 5w30 yada total Quartz 9000 nfc 5w30 alacağım iksi arasında kaldım hangisini almalıyım?
Jant temizleyici parlatıcı tavsiye
Jant temizleyici parlatıcı olarak uniland ve newmix markaları arasında kaldım hanigisini tavsiye edersiniz janta zarar vermeyen
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 272
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 18.561 (Bu ay: 414)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar