Şimdi Ara

Uydunet uyumlu 100mb ve üstü f/p wifi modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, UyduNet cbw 383zn modem yerine uyumlu uygun fiyatlı 100 Mbps ve üstü modem tavsiyesi rica ediyorum.

Cbw 383zn kullanıyorum ama 100 MB internet var ama bu modem Max 50 MB alır dediler ayrıca dalgalanmalar da var, yeni tip bir modem alın UyduNet uyumlu dediler. Kablonet'ten UyduNet uyumlu uygun fiyatlı en iyisi ne tavsiye edersiniz? Kiralama sordum aylık 40 TL dediler onun yerine alayım kaydettireyim diye düşündüm ama hangisi iyi bilemedim, tavsiyelerinizi bekliyorum.Evin içinde sadece wifi üzerinden kullanıyorum interneti buna göre uygun wifi modem tavsiyelerinizi rica edeceğim.

• Bildiğim kadarıyla uydunet Uyumlu modem bulmak sorun. O yüzden elinizdekini tutun. Bir tane router alıp kablosuz bağlantıyı ondan yaparsınız. Router'ı da kabloyla ile mevcut modeme bağlarsınız access point gibi çalışır.
    1275 TL
    Fırsat: Mercusys MR80X, AX3000 Mbps, Gigabit Portları, Fiber Destekli, Access Point Modu, 160 MHz Kanalı, Mobil Uygulama Destekli, VPN Destekli, 256'ya Kadar Cihaz Bağlanabilir, Dual-Band Wi-Fi 6 Router
    amazon
    Mercusys MR80X, AX3000 Mbps, Gigabit Portları, Fiber Destekli, Access Point Modu, 160 MHz Kanalı, Mobil Uygulama Destekli, VPN Destekli, 256'ya Kadar Cihaz Bağlanabilir, Dual-Band Wi-Fi 6 Router
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09YWMBR2Y?ref=cm_sw_r_mwn_dp_90BKHN29HBSW80WH1MP7&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_90BKHN29HBSW80WH1MP7&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_90BKHN29HBSW80WH1MP7&language=tr-TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 21 Aralık 2024; 21:59:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.