Güncelleme Modem arayüz resimlerini ekledim. Merak eden arkadaşlar modem ile ilgili sorularında yardımcı olabilirim. Qos konusunda yardım lazım. Merhaba arkadaşlar; Bugün test için bağlatmış olduğum netbone 1000 mbps aboneliği için verilen(Türkiye'de alan ilk kişiyim sanırım) TP-LINK EX 20 AX1800 Modem özelliklerini paylaşacağım. Çalıştığım için inceleme fırsatı bulamadım. Resimlerini konuya ekledim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devgenc97 -- 4 Mayıs 2023; 18:58:16 > |
TP-Link EX20 AX1800 Türk Telekom Yeni AX Modem: Wi-Fi Kapsamını Genişlet
Türk Telekom'un yeni AX modemiyle Wi-Fi kapsamını artırmaya ve daha hızlı internet hızlarının keyfini çıkarmaya hazır mısın? TP-Link EX20 AX1800, evinizin veya ofisinizin her köşesine kesintisiz bir Wi-Fi bağlantısı sağlayan ideal bir Wi-Fi menzil genişleticisidir.
TP-Link EX20V ile Yeni nesil Wi-Fi'yi Deneyimle
TP-Link EX20V, AX1800 çift bantlı Wi-Fi standardını destekler ve 1800 Mbps'ye kadar hızlar sunar. Bu, 4K video akışı, çevrimiçi oyun oynama ve büyük dosya indirme gibi bant genişliği gerektiren uygulamalar için mükemmeldir.
Kolay Kurulum ve Esnek Yerleştirme
TP-Link EX20V'yi kurmak son derece kolaydır. Sadece cihazı bir prize takın ve birkaç adımla kurulumu tamamlayın. Kompakt tasarımı sayesinde, evinizin herhangi bir yerine kolayca yerleştirebilirsin.
Ölçeklenebilir Kapsam için Çoklu Modlar
EX20V, ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen üç farklı mod sunar:
- Menü Genişletici: Mevcut Wi-Fi ağının kapsamını genişletir.
- Erişim Noktası: Ethernet bağlantısını kablosuz bir ağa dönüştürür.
- Köprü: İki kablolu cihazı kablosuz olarak birbirine bağlar.
Gelişmiş Özellikler
TP-Link EX20V, kesintisiz bir bağlantı sağlayan ve kullanıcı deneyimini geliştiren bir dizi gelişmiş özelliğe sahiptir:
- Beamforming: Sinyal gücünü cihazlara odaklayarak daha iyi kapsam ve performans sağlar.
- MU-MIMO: Birden fazla cihazın aynı anda yüksek hızlarda bağlanmasına izin verir.
- Ebeveyn Kontrolü: Çocukların internet kullanımını yönetmene ve zararlı içerikleri engellemene olanak tanır.
Türk Telekom'un yeni AX modemiyle Wi-Fi kapsamını artırmak ve daha hızlı internet hızlarının keyfini çıkarmak istiyorsan, TP-Link EX20 AX1800 Wi-Fi menzil genişleticisinden başkasına bakma. Kurulumu kolay, esnek yerleştirme seçenekleri sunar ve ihtiyaçlarına göre ölçeklenebilir bir kapsam sağlar.