Şimdi Ara

4 Portlu. Wifi-6 ve Gigabit Fiyat Performans Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kablonet 50 mbps kullanıyordum ve tahaatütüm bitti ve turkcell 1Gbps internet paketine geçtim ve evimdeki eski router ve kabloları yenilmem gerekiyo. Modem odama uzak ve wifi olrak perfomranıs güzel değil ve araya router kurmak isityorum 4 port lan girşi isityorum wifi 6 özellikli gigabit uyumlu. Biraz bakındım ama birtürlü karar veremedim tp-link ax modeli var başka önerebileceğiniz düşük bütcye uygun vardmır başka model öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim (bütce 2500e kadar değebilecekse bir tık üzerine çıkabilirim)

• Turkcell size gerekli altyapıyı kuracaktır, acele etmeyin duruma göre bakarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 15 Ağustos 2024; 18:45:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hayır öyle değil kendimi tam açılayamadım sanırım. Turkcell herşeyi kurdu şuanda interentim var çalışıyor. Televizyonla modem aynı yerde olması gerektği için salonda şuanda modem kendi odama ve kardeşim odası oraya uzak koridora extra router kurucam. hem uzun bir ethernet kablosu çekmem kalmayacak hemde wifi yı daha performanslı olrak kullanabilecem.

• Şuna bakabilirsiniz.
    www.n11.com
    TP-Link Archer AX53 AX3000 Çift Bant Gigabit Wi-Fi 6 Router Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/tp-link-archer-ax53-ax3000-cift-bant-gigabit-wi-fi-6-router-3972854

Ya da muadili
    Mercusys MR80X, AX3000 Mbps, Gigabit Portları, Fiber Destekli, Access Point Modu, 160 MHz Kanalı, Mobil Uygulama Destekli, VPN Destekli, 256'ya Kadar Cihaz Bağlanabilir, Dual-Band Wi-Fi 6 Router
    amzn.eu
    Mercusys MR80X, AX3000 Mbps, Gigabit Portları, Fiber Destekli, Access Point Modu, 160 MHz Kanalı, Mobil Uygulama Destekli, VPN Destekli, 256'ya Kadar Cihaz Bağlanabilir, Dual-Band Wi-Fi 6 Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09YWMBR2Y?ref=cm_sw_r_mwn_dp_E7PAD10F25351HSNHF8S&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_E7PAD10F25351HSNHF8S&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_E7PAD10F25351HSNHF8S&language=en_US

Routerdan ayar yapmayı, yazılımını kurcalamayı seviyorsanız
    akakce.com
    Keenetic Sprinter KN-3710-01-EU Mesh AX1800 1800 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/router/en-ucuz-keenetic-sprinter-kn-3710-01-eu-ax1800-dual-band-ev-ofis-tipi-access-point-mesh-fiyati,227220745.html

• iboicarti İ kullanıcısına yanıt

TV ile modem aynı yerde olmak zorunda değil, sadece ikisi ethernet ile bağlı olmalı. Duruma göre modemin yeri biraz oynatılabilir.

Ek olarak Routeri modeme ethernet kablosu ile bağlamayacaksanız verimi çok düşük olacaktır. Öyle bir bağlantıda (hele de gigabit hızdan bahsediyorsak) Routere internetin ethernet ile gitmesi şart.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.