Şimdi Ara

samsung galaxy s7 pil değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung s7 telefonumum sağlık durumu %71 e düşmüş zaten her zaman pili az gidiyordu iyice azaldı istanbul anadolu yakası bildiğiniz tanıdığız tavsiye edebileceğiniz pilini orjinal garantili değiştirebileceğim servis var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldorado45 -- 11 Temmuz 2023; 13:18:59 >

• Orjinal bulunur mu bilmiyorum bence elbet vardır fakat ben deji'yi de düşünün derim eğer bulamazsanız alınabilir diye düşünüyorum ben de s7 olsa deji seçeneklerim arasında mutlaka bulunurdu, şu anda da seçeneklerim arasında. Ama deji deki s7 pili jel midir yoksa eski tip midir pil türünü kesin bilemem kapak çıkmayan cihazlarda jel türü pil var notmalde ama s7 çıktığında pilin orjinali nasıldı bilmiyorum araştırın. Deji konusunda sorumluluk size ait, önceden bende j7 2016 vardı, tek memnun kaldığım marka deji olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çoğu yerde orijinal deseler de orijinal olmaz onlar. Emin olun 2 ay sonra kendi pilinizden bile kötü duruma gelir. Deji konusunda duyumlar hariç tecrübem yok.

• Telefonun üretimi 2019'da bitmiş. Zaten firmaların ürün destek süresi, son üretilen üründen itibaren 10 seneydi galiba. 2029'a kadar yan sanayiden batarya alınabilmesi lazım. 8 yıllık bir model olduğu için Samsung artık bataryasını kendi üretmiyordur diye düşünüyorum. İlk çıkan bataryalardan kullanılmamış bulabilirsin belki ama onların da raf ömrü var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noisywan -- 12 Temmuz 2023; 0:51:56 >
  • samsung yetkili servisi 800 tl fiyat verdi

• eldorado45 kullanıcısına yanıt

Telefon o kadar zaten.dejide 320 lira bence iyi fiyat

• değişimini kim yapacak 800 tl içinde işçilikte var

• eldorado45 kullanıcısına yanıt
    kendin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mersinde olsan bir telefoncu var orjinal servis batarya takıyor ekran takıyor. Bundan 5 ay önce Samsung s7 ye orjinal servis batarya taktık şarjı gayet iyi.
    05300107272 telefonu bu belki işine yarar
    Güvenilir kargo felan yapabilirsin ama yinede konuş ben kefil degilim lakin kargo yaparsan sorun olacağını sanmam. Servis batarya diyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Temmuz 2023; 20:7:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.