Şimdi Ara

Family Link Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmadığım bir telefona daha önce yeğenim için google nin family link ebeveyn kontrolü kurulmuştu. O zamanki kurulan hesap bilgileri telefon numarası mevcut değil. Family link kurulan telefon lazım oldu. Herhangi bir şey izin alınmadan kurulmuyor. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi. Tuşlu sıfırlama yaptım. Tuşlu sıfırlamadan sonra telefon başlangıçta 'daha önce bu cihazda senkroniz edilen mail adresi girin' uyarısı veriyor. Her türlü yolu denedim açılmıyor. Bilen arkadaşlar var ise ne yapmam gerekli. Telefon açamaz oldum. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Family Link Kaldırma

Family Link, ebeveynlerin çocuklarının Android cihazlarını yönetmelerine yardımcı olan bir uygulamadır. Çocuklar büyüdükçe veya Family Link'e artık ihtiyaç kalmadığında, kaldırmak isteyebilirsiniz.

Family Link Nasıl Kaldırılır:

1. Çocuğunuzun cihazında Family Link uygulamasını açın.
    2. Sol üst köşedeki menü simgesine dokunun.
    3. "Ayarlar"ı seçin.
    4. "Hesap" bölümüne gidin.
    5. "Family Link'i kaldır" seçeneğine dokunun.
    6. İşlemi tamamlamak için ebeveyn hesabınızın şifresini girin.

Family Link'i kaldırmak, çocuğunuzun cihazının tam kontrolünü geri almanızı sağlar. Artık ekran süresini yönetme, uygulamaları onaylama veya cihaz konumunu izleme gibi Family Link özelliklerini kullanamazsınız.

Çocuğunuzun cihazında Family Link'i kaldırmadan önce, tüm verilerin yedeklendiğinden emin olmanızı öneririz. Family Link'i kaldırdıktan sonra, çocuğunuzun cihazındaki tüm veriler silinebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    link ekleme
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.