İyi günler arkadaşlar 2 adet sorum olacak . Birincisi 4 haneli numaralara mesaj atamıyorum . Premium sms servislerinden izin vermeye çalışıyorum ama uygulamalara girdiğimde böyle bir uygulama yok diyor . Yani Uygulamalar>Özel Erişim>Premium Sms Servislerini Kullan>"Uygulama yok" diyor maalesef . Normalde burada Mesajlar kısmının görünmesi gerekiyor. Format Attım yine çözülmedi İkincisi Arama esnasında tuşlama yapmıyor , daha doğrusu tuşa basınca ilgili menü ya da birime yönlendirme yapmıyor hiç bir tepki yok yani diyelim müşteri hizmetleri ile görüşürken bire basın ikiye basın dediğinde telefon tuşlamıyor. Format attım geçmedi . Teşekkür ederim . |
Premium SMS Servisi Etkinleşmiyor: Uygulama Yok
Bazı kullanıcılar, belirli premium SMS servislerini etkinleştirmekte sorun yaşıyor. Bu sorunun nedeni, cihazlarında premium SMS özelliklerine erişebilen hiçbir uygulamanın yüklü olmaması olabilir.
Premium SMS servisleri, ek ücret karşılığında özel içerik veya hizmetler sağlayan mesajlaşma servisleridir. Bu servisleri kullanmak için, telefonunda bu servisleri destekleyen bir uygulamanın yüklü olması gerekir.
Ancak, bazı durumlarda yüklü hiçbir uygulama premium SMS erişimi isteğinde bulunmaz. Bu durumda, premium SMS servislerini kullanmak mümkün olmayacaktır.
Sorunu Çözme Adımları:
- Cihazında premium SMS özelliklerine erişebilen bir uygulamanın yüklü olduğundan emin ol.
- Uygulama yüklüyse, uygulama ayarlarını kontrol et ve premium SMS servislerinin etkinleştirildiğinden emin ol.
- Hiçbir uygulama premium SMS erişimi isteğinde bulunmuyorsa, servis sağlayıcınla iletişime geçmeni öneririz.
Bu sorunla karşılaşıyorsan, cihazının özelliklerini kontrol etmeli ve yukarıdaki adımları izlemelisin. Premium SMS servislerinin etkinleştirilememesi, yüklü hiçbir uygulamanın bu özelliklere erişememesinden kaynaklanıyor olabilir.