Şimdi Ara

Spotify kabul etti: iOS cihazlarda uygulama düzgün çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Spotify kabul etti: iOS cihazlarda uygulama düzgün çalışmıyor

Son zamanlarda özellikle iPhone kullanıcıları tarafından Spotfiy'ın düzgün çalışmadığına dair birçok şikayet ortaya çıktı. Spotfiy'ın topluluk forumunda birçok kullanıcı uygulamanın düzgün çalışmadığını dile getirdi. Spotify, bu sorunları resmi olarak kabul etti, ancak sorunun ne zaman çözüleceği hakkında henüz net bir bilgi vermedi.

Müzik akış platformuna, iOS kullanıcılarından gelen şikayetler arasında uygulamanın çöktüğü ve şarkının çalarken ortasında durduğu gibi sorunlar yer aldı. İki Şirket bu sorunun Spotify iOS uygulamasının 8.8.72.623 sürümünden itibaren etkili olduğunu açıkladı ve sorun üzerinde çalıştığını bildirdi.

Ayrıca Bkz.Spotify, ücretsiz kullanıcılara yeni kısıtlamalar getiriyor!

Spotify, bu süre zarfında iOS uygulaması için üç yeni güncelleme yayınladı ve mevcut sürümü 8.8.78 olarak güncelledi. Ancak, bu güncellemeler genel iyileştirmeler içeriyor ve temel sorun hala tam olarak çözülememiş gibi görünüyor.

iOS kullanıcıları, hala çökme ve rastgele çalma sorunları yaşamaya devam ediyorlar. Topluluk başlığındaki yorumlar, sorunların birkaç saat öncesine kadar devam ettiğini gösteriyor ve bazıları aylar öncesine dayanıyor. Özellikle iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanıcıları arasında sorunun daha yaygın olduğu gözlemlendi. Spotfiy sorun üzerinde çalıştığını ancak kesin bir düzeltme tarihinin olmadığını belirtti. 

Kaynak:https://www.androidauthority.com/spotify-crashing-ios-3376194/

• Spotify Alternatif ŞU GÜZEL DEDİGĞİNİZ UYGULAMA VARMI?

• Xantiave X kullanıcısına yanıt
    Bir Spotify kadar olmasa da Deezer var.

• Listeyi loop yapma ayarını ben kapatıyorum, uygulamayı her açtığımda geri açıyor beni çıldırtıyor sırf alışkanlık bırakamıyorum, 1 sene apple music aylarca da youtube music denedim ama keşfet kısımlarından verim alamadım diye saldım, çok istiyorum bırakmayı varsa öneri açığım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Deezer olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.