Böbrek Stendi
Selam dostlar
Doktora Ulaşamıyorum! Hastaneye kadar gittim asistanları bile yardımcı olamıyor!
Sorum Şu Böbrek Stend Yerleştirip Her İdrara Çıktığında Çok Şiddetli Ağrı Yaşayan oldumu?
1 Damla İdrar Çıkarken bile sağ taraf deliniyor gibi başına gelen çözümü üreten varmıdır?
VF.Netten Başka ISP
Selam Dostlar
132₺ aralık ayında olacak 50 mbps tarife VDSL hattım var bilndiğiniz memnun kaldıgınız (gibirnet/merkur/internetkutusu/Comnet) hariç yorumlarınızı bekliyorum
Vodafone Teklifi
Selam Dostlar
Vodafone 345 TL 100 mbps alıyordum. VDSL
Başka Yere Nakil ve 50 Mbps Kadar hız Mevcut. Vodafone Teklifi 132₺
Sizce değermi? :D
Merhaba dostlarım.
Merkürnet aylardır artan ping sorunu hic bir şekilde düzeltemiyor.
sürekli 200-300 ping oyunlarda sürekli olarak ping dalgalandığınızı söylüyorum. robot gibi aynı cevaplar. 75 mbps düşürdük hattı stabil olması sorun yaşamamak için ama nafile.
Merkur Başvurmak isteyen olursa 2-3 kere düşünüp başvurmalarını tavsiye ederim.
HE BU ARADA HATTIMDA SORUN YOKMUŞ.
S21+ 5G Güncelleme Sorunu
Selam dostlar
s21 5g cihaz var android 11 te tıkandı yazılım güncellemesi güncel cihazınız diyor. manuel nasıl bir güncelleme yapabiliriz.
SOL VDSL Kota?
Selam Dostlar
VDSL Altyapısı SOL'da Kotamı Geldi? 500 GB nedir abi? 2023 oldu artık YUH BE!
Macera Şu X evimden farklı bir lokasyona taşındım. 100 mbps fiber kullanıyordum. 50 mbps ile anlaştık MH bana 500 GB kotanız var söylemesi üzerine sitesine baktım.
VDSL Altyapı Sol Şaka gibisin.
VodafoneNET'in NET Rezilliği!
Merhaba Dostlar
3 aydır vodafone.net denene rezil rüsva internet ile ugrasıyorum. neyse birgün ekip geldi turktelekomda vodafone.net daire gelen fiber kablosunu kullanıyormus bu kabloyu kesmek zorundayız dediler. internetimi kestiler. 2 ay içinde 10 defa farklı farklı ekip geldi bulundugum sitede zemin kat harici 1/31 kartlarda vodafone kendi fiber kablosu var. zemin katta yapmamıslar sadece turk telekom fiber kablosu mevcut. neyse ekip geldi gitti müşteri istemiyor baglatmak felan sisteme düşüm olmus. 10.gelen ekip ayrıntısıyla belirtip 4 gün sonra rezillikleri basladı. iptal ederseniz ceza ödersiniz söyle böyle küfür hakaret boyutuna kadar genel müdürliğe felan bildirim yaptık. telefon geldi sonra ÜCRETSİZ şekilde hattınızı ipta edebilirsiniz. bugün 1100 TL Cezayi bedel yansıtlmıslar!
ben ne yapayım çözemedim. mağdurlugun dibine vuruyoruz. :(
Ekrandaki Dalgalanma vb
Selam Dostlar Monitörüm arızalandı
VGA monitör bağladım simgelerde böyle sıkıntı var ne yapabiliriz?
Vodafone.net nasıl rezildir
Arkadaşım boşluğunda Vodafone bağlatmis. Dedim kanka bağlatma diye neyse bugün turktelekom kurulum ekibi geldi. Evimizde turktelekom Superonline Vodafone 3 ayrı hat vardı diğer evimizde bu şekilde idi. A b c şeklinde aynı sitede c blokta ofisimiz var. Neyse
Ofisimize Turktelekom geldi. Dedilerki Vodafone net internetinizi kestik. Bu uyanık Vodafone fiber kablolar arasında köprüleme yapmış ofisimize gelen turktelekom fiber kablosuna bağlantı yapmış Vodafone c blokta kendi hattıni cekemiyormus teknik servis için Superonline saha ekibine bilgi vermiş şekil a gördüğünüz gibi ben ne yapayım evde internet yok Vodafone Superonline gönderdi sizin evde Vodafone fiber kablosu yok işlem yapamıyoruz diyorlar
3-6-12 aylık faturasız paket arıyorum
selam dostlar turktelekomda turkcell deki gibi dev paketler mevcut mu 50+ yaş üstü diyor :D 3-6 aylık paketler arıyorum
Meslek: Grafiker
İlgi Alanları: Grafik
--BIOSTAR G31 M7 TE--INTEL CORE 2 DUO E7400 2,80--ATI HD3650 DDR4 2,0 GHZ 725 mHZ 120 BİT-SEAGATE 1 TB HDD-LG X2 DVD RAM-CPU COOLER TEMALTAKE GOLDEN ORB II PSU TERMALTAKE |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 690
İkinci El Bölümü Mesajları: 145
Konularının görüntülenme sayısı: 21.681 (Bu ay: 434)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 588 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware