Merhaba dostlarım. Merkürnet aylardır artan ping sorunu hic bir şekilde düzeltemiyor. sürekli 200-300 ping oyunlarda sürekli olarak ping dalgalandığınızı söylüyorum. robot gibi aynı cevaplar. 75 mbps düşürdük hattı stabil olması sorun yaşamamak için ama nafile. Merkur Başvurmak isteyen olursa 2-3 kere düşünüp başvurmalarını tavsiye ederim. HE BU ARADA HATTIMDA SORUN YOKMUŞ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 4 Aralık 2023; 22:34:15 > |
MerkurNet Ping Sorunu Düzeltemiyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
gigaspeed de ping sorunu yaşamıyorum 1 ay oldu geçtim geçeli macera yaşamıyorum
en yoğun saatlerde bile tam hız alıyorum paylaştığım testleri inceleyebilirsin
https://forum.donanimhaber.com/gigaspeed-hiz-ve-ping-testi--157166353
gigaspeed.com.tr
Anasayfa | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternethttps://gigaspeed.com.tr -
yapılan ping testi hala sorun yok! diyorlar 05.12.2023 / 00:16
-
Hocam merhabalar oyunu kablolu mu oynuyorsunuz yoksa kablosuz mu ? birde şu adrese 1.1.1.1 tracert testi sağlayıp ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz
-
kablolu artık dayanamadığım için vodafone.net geçtim. parasını kıydım şükürler olsun diyorum.
-
Yalnız hocam oyunculukta genelde kablolu olarak veya wifi 6 sistem öneriliyor onun dışında eski bir wifi teknolojisine sahipseniz fazla sayıda cihaz var ise hız düşüklüğü ping sorunu kaçınılmaz bu durum benim başımada çok geldiği için wifi 6 sistem üzerinden ev içerisine dağıtım yapmıştım
-
hocam sorun modem pc vb kaynaklı değil. genel olarak merkurnet ilgisizliği arıza var diye defalarca bildirim yaptık vodafone.net geçtikten sonra sorun kalmadı. aynı altyapı. aynı kablolar vb
-
Anlıyorum hocam sorununuzun düzeldiğine sevindim bazı operatörlerin genelde route konusunda epey bir iyileştirme yoluna gitmesine gerek olabiliyor arıza süreçleride aynı şekilde fark ediyor ancak biliyorsunuz ki her şey fiyatından yanı sıra kullanıcıların geri bildirimide bu konuda bilgilendirici olabiliyor.
-
aynen hocam vodafone.net verdiği Huawei modem TT TP link modem aynı alt yapı aynı iç tesisat hatta değişim vb yine çözüm kavuşmadı. ping takıntısı değilim sadece adamlara diyorumki 10 sn ping normal 60 70 2k 4k inip dalgalanıyor. verdikleri cevap hattınızda sorun yok. dün vodafonenet geldip hattımı bağladılar aynı oyunu pingsiz ne güzel oynadım
-
Vodafonet altyapınız fiber mi yoksa vdsl mi hocam epey fark olabiliyor çünkü
-
VDSL
-
firma ping sorunu oldugu sonunda kabül etti. bakalım nasıl aksiyon alacaklar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X