EDIT: Jitter çok dengesiz bazen 1.3 bazen 11 bazen 50 li değerlere kadar çıkıyor. Türknet normal diyor. Bu gün yeni bir test yaptım avrupadaki sunuculara TTL hep 51 ama time kısmı dengesiz (100-98-80-78-74) aralığında değişip duruyor. Beyler internet değerlerim ise: Upload Çıkış Gücü : 7.2 Download Çıkış Gücü : 13.2 Upload Kapasite Hızı : 28655 kbps Download Kapasite Hızı : 75451 kbps Upload Mevcut Hızı : 6140 kbps Download Mevcut Hızı : 41208 kbps Upload Noise Margin : 25.0 dB Upload Attenuation : 12.7 dB Download Noise Margin : 17.1 dB DownloadAttenuation : 0.0 dB Buna rağmen oyunlarda yüksek ping oluyor ve cmd ekranı da pingi yüksek gösteriyor. İnternetteki https://gameserverping.com/csgo https://pingtestlive.com/cs-go gibi siteler de 100'ün üstünde ping gösteriyor. Bunu nasıl çözebilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Zebani -- 21 Temmuz 2021; 14:18:22 > |
Pingim speedtestte farklı cmd tracert'da farklı VE JITTER SORUNU
-
-
Hangi oyunda kaç ping alıyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigcrysis93Hangi oyunda kaç ping alıyorsun?
Bf1 de 112 cs de 100 gta V de ölçemedim
-
O ping sorunun varsa tracert kaydınla destek kaydı oluştur. Çözmeleri lazım. Hızınız 40mbit nasıl oluyor da 29 çıkıyor teste orada da var bir sorun onu da atınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 17 Temmuz 2021; 23:19:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bigcrysis93O ping sorunun varsa tracert kaydınla destek kaydı oluştur. Çözmeleri lazım. Hızınız 40mbit nasıl oluyor da 29 çıkıyor teste orada da var bir sorun onu da atınız.
Hocam destek kaydı açtım ama çözüm olacağını sanmıyorum. Modem sorunu, kablosuz bağlantı yüzünden olabilir, pc sorunu, oyun sorunu gibi cevaplar alacağımı düşünüyorum başka bir şey diyeceklerini sanmıyorum.
-
Bende Türknet kullanıyorum Pingim neredeyse her oyunda en düşük bende Tekirdağdayım vdsl kullanıyorum 20mbit hızım var hatta uploadım 1 bile değil:DPing lolde 19 valorant zaten aynı csde zaten sitesindede yzıyor 60 filan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigcrysis93Bende Türknet kullanıyorum Pingim neredeyse her oyunda en düşük bende Tekirdağdayım vdsl kullanıyorum 20mbit hızım var hatta uploadım 1 bile değil:DPing lolde 19 valorant zaten aynı csde zaten sitesindede yzıyor 60 filan.
Hocam yaklaşık 1 aydır evde değildim bi baktım 37 olan ping 8 olmuş ama her şey ping konusunda eskisiyle aynı sadece Speedtest düşük gösteriyor bide Türknetin hız programı düşük gösteriyor oyunlar tracert vs hepsi aynı. Ping konusunda bi kabloneti başarılı buluyorum
-
Sitesinde şeffaflık kısmı var Türknetin oradaki haritadan bak bakalım şehrindeki ping ile oradaki aynı olması lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigcrysis93Sitesinde şeffaflık kısmı var Türknetin oradaki haritadan bak bakalım şehrindeki ping ile oradaki aynı olması lazım.
Valve cs go 26.12ms. Türknete de artık bir şey diyemiyorum telekom ne derse adamlar bize onu diyorlar
-
Çıkışlara Türknet bakıyor ama bunu unutma kendi omurgaları var.Sen ping kaydı aç çözerler olmazsa firma değiştirmeni tavsiye ederim.
-
Merhaba, ping tracert sonucunuz ile birlikte online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanı arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, ping tracert sonucunuz ile birlikte online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanı arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir.oluşturdum teşekkür ederim
-
Net uzmanı arkadaşlarım kontrol ederek bilgi vereceklerdir. -
pingin düşmemiş sadece turknet pop noktasına server açtığı için düşük görünüyor yani tracert de 9 ms olarak görülen 2.hopa önemli olan istanbula olan pingin türknet istanbul sunucusuna test yaparak pingine bakabilirsin tr serverlı oyunlarda o değere 1 ila 10 ms daha eklenir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Djdy
pingin düşmemiş sadece turknet pop noktasına server açtığı için düşük görünüyor yani tracert de 9 ms olarak görülen 2.hopa önemli olan istanbula olan pingin türknet istanbul sunucusuna test yaparak pingine bakabilirsin tr serverlı oyunlarda o değere 1 ila 10 ms daha eklenir.Hocam pingi geçtim ama jitter çok yüksek ta bazen 1.3 bazen 11 gece 50'ye kadar çıktı. Türknet destek normal diyor bunun için. Benim jitteri sürekli ölçebiliceğim bir yol var mı? sürekli Değişiyor gibi geliyor bana
-
Merhaba, teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin tekrar kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin tekrar kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?Destek kaydı zaten açık sürekli test için zaman istedim. 10-20 saniyede bir saniye takılmaların nedeni jitter sanırım. Şimdi de 15 civarı çıktı. Mobil veride daha çok pingle böyle bir sorun yaşamıyorum. Destek ekibi yoğunluk yüzünden normal dedi ama bi şehrin altyapısı yoğunluğu kaldıramayacak kadar kötü olmamalı. 1 milyon abone varsa hepsinin yoğun kullanımını kaldırabilmeli sistem. Ayrıca gece 2’de de gündüz 10’da aynı yoğunluk kaynaklı değil bu isterseniz dm olarak destek kaydı numarasını bile gönderebilirim
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Destek kaydı numarasını ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X