Merhaba Dostlar Kablonet te Yılbaşından sonra anlamadığım şekilde ping problemlimler mevcut akşamları mevcut 1 2 defa arıza kaydı bıraktım fakat çözüldü çözüldü denildi ama nafile ayın 14'ünde ankaradaki müdürlüğü arayıp gereken konuda destek istedim sağ olsun 2 ekip geldi hattı incelediler problem olduğu dile getirildi. problem sokaktaki altyapı cihazında olduğu için dediler güzel dedim arıza çözülecek cihaz değişimi yapıldı hat değerleriniz normal denildi fakat oyunlardaki ping sorunu tamamen çözülmedi. Superbox Vodafone VDSL ile problem yaşamıyorum sorun yaşadığım oyunlar BF2042 - Guild Wars 2 Cod BO6 - Warframe vb Mail Atıyorum Dönüş yok. 15'inde Tekrar arıza kaydı açtırdım ekipten bir kişi ulaştı ping sorununu çözemeyiz denildi. Aranızda böyle problem yaşayıp düzeltebilen var mı? hep akşam 20:00-01-00 Arası ping sorunları oluşmaktadır. aşağıdaki Videodada Görebilirsiniz. |
Kablonet Ping Problemi
-
-
Merhaba Hocam,
Maalesef değişim işleminin ping ile alakası yok hat değerleri bozuk görmüşlerdir onun için işlem sağlamışlardır kablonet docsis yani anten kablosuylamı kullanıyorsunuz ?
-
evet
-
aynı sorun bendede var vdsl ankaradayım yurtdışı 60 ping ve aniden 300e çıkıyor geri iniyor geceleri girince 40 pingle oynuyorum özellikle adamı görünce lag gibi birşey oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: tundra202006aynı sorun bendede var vdsl ankaradayım yurtdışı 60 ping ve aniden 300e çıkıyor geri iniyor geceleri girince 40 pingle oynuyorum özellikle adamı görünce lag gibi birşey oluyor
VDSL'den merkur.nette aynı problemi yaşadım vodafone geçtim düzelmişti.
-
Docsis altyapısı düzelmez hocam.
-
anladım tüketici heyetine bildirip sonucu bekleyecegiz
-
benim pingim başladı şuan artmaya mesala bu saatlerde
dün bugün hep bu saatte başlıyor arkadaş bu nedir ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 22 Ocak 2025; 21:20:27 > -
SOL altyapısından devam edecez yada komple kapattırıcaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X