Şimdi Ara

Winamp, Android ve iOS'a geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İkonik müzik çalar Winamp güncellenmiş haliyle mobil platformlarda yayınlandı. Android ve iOS için uygulamalar sınırlı sayıda kullanıcı ile kapalı beta test modunda kullanıma sunuldu.

Ayrıca Bkz.Oyuncuların nefret ettiği kopya koruması Denuvo: Performansı düşürmüyoruz

Çevrimdışı müziğe odaklanan eski Winamp uygulaması yıllar önce uygulama mağazalarından kaldırılmıştı. Geliştiriciler perde arkasında uygulamayı daha da geliştirmek üzere çalışıyorlardı ve Temmuz ayı başında akıllı telefonlara geri döndüğünü duyurdular.

Bağımsız sanatçıları destekleyecek

Winamp'ın ilginç özelliklerinden biri, bağımsız sanatçıların yalnızca hayranlarıyla etkileşime girip doğrudan ürün satabilecekleri bir alan değil, aynı zamanda akış için şarkı kütüphaneleri barındıran Fanzone. Hayranlar, müziklerini dinlemek için her sanatçıya ayrı ayrı ayda 1 dolar ödeyebilecekler.

Kullanıcılar ayrıca karışık çalma listeleri de oluşturabilecekler. Bu listelerde, yerel parçaları abone oldukları sanatçıların müzikleriyle birleştirilecek. Buna ek olarak, geliştiriciler podcast'lere, radyo istasyonlarına ve hatta sesli kitaplara erişim sözü veriyorlar. Uygulamanın tam sürümünün önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

Kaynak:https://www.androidpolice.com/winamp-android-beta/

• Windows'a dönmesine sevinmiştim lakin 4K laptop ekranında çivi yazısı gibi kalınca sevincim kısa sürmüştü.

• En son yıllar önce radyo için kullanıyordum. Şimdi gelse kullanabilirim ama radyolarda düşük kalite ses vermeyi bırakmaları gerek.

Karnaval uygulamasını kullanıyorum çok güzel ses kalitesi ve albüm sanatçı ismi ve albüm kapağı verebiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım tekrar eski temasıyla geri döner

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Winamp diyince aklına keçi sesi gelen bir tek benmiyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • işte bu!

• efsane dönüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tren kaçtı maalesef

• Ülkemin yıllarca geri kalmasının sebebi bu zihniyettir. Tren kaçsaydı, örneğin şuan Threads tutmazdı.

Winamp'ı tebrik ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda ismini kullanip cevirimici servise dönüstürebilirlerdi

• furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle bizim sorunumuz "artık geç,yapamam" aşağılık kompleksi iliklerimize işlemiş

• _KAPLAN_ _ kullanıcısına yanıt

Keçi değil, Lama. Deve gillerden bir hayvan.

Winamp, Android ve iOS'a geri dönüyorIvasivechimpyoutube
    Winamp whips llama if you watch it...comment and rate it please :D don't like it? too bad..it stays :D
    https://www.youtube.com/watch?v=cKqKrH0O9yg&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrencilik zamanımın efsanesi.

• Şu an winamp'ın yapmaya çalıştığı şeyi, yıllardır yapan birçok platform var. Özellikle sanatçılarla etkileşim, vs için. Winamp severdim ama artık devri geçti. Çok özel bir yenilik getirmedikçe, her sene winampla ilgili haber görmeye devam ederiz. Bir yere de varacakları yok.

• Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ??

Winamp, Android ve iOS'a geri dönüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.