Şimdi Ara

iOS 18 ile Apple Haritalar'a 'Burada Ara' özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 18 ile Apple Haritalar'a 'Burada Ara' özelliği geliyor
    Şu anda Apple Maps, haritada hareket ettikçe arama alanını aralıklı olarak güncelliyor. Yeni bir rapora göre Apple Harita hareket ettiğinizde otomatik olarak yenileniyor ancak yeni "Burada Ara" özelliğiyle artık aramanızı iptal etmenize gerek yok.

Apple Haritalar "Burada Ara" özelliği ne işe yarayacak?

Örneğin; A konumunda en iyi restoranları arattınız. B konumuna gittiğinizde, "Burada Ara" düğmesine dokunduğunuzda B konumundaki en iyi restoranlar listeleniyor, ilk aramanızı silmeniz gerekmiyor. Bu, tabii ki restoranlarla sınırlı değil; benzin istasyonları, kahve dükkanları, mağazalar dahil arattığınız her şey için geçerli.

Ayrıca Bkz.iOS 18 public beta yayınlandı: Peki, iOS 18 beta nasıl yüklenir?

Apple Maps’e yeni eklenen "Burada Ara" butonu, Google Haritalar’da uzun süredir olan "Bu alanı ara" butonuna benziyor. Apple Harita, ”Burada Ara" özelliği, aramanızın sizi hedefinize kadar izlemesini sağlayacak. Haritanın yakınlaştırma seviyesini ayarlasanız veya ilk aramadan yeni bir konuma geçseniz bile arama sonuçlarını size gösterecek. Bu yeni özelliği denemek istiyorsanız, iOS 18 beta sürümü yüklemeniz gerekiyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/how-to/use-search-here-feature-apple-maps-ios/

• Google haritalarda yıllardır var olan bir özellik yani :)

iOS 18 ile Apple Haritalar'a 'Burada Ara' özelliği geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Böyle temel özelliklerin bugüne kadar eksik olması haber olmalı normalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun zaman sonra Google Haritalar yerine Apple Harita uygulamasını denedim ve çok memnun kaldım. Google gibi güneydoğu kuzeydoğu yönünde ilerleyin vb. pusula tarifi yapmıyor. Yoldaki tabelada ne varsa onu söylüyor. Yanılma payını daha düşük buldum. Siri ile senkronize güzel çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kullanıcısıyım haritalar kullanmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.