|
Bildirim
iOS 16 halen daha kullanılabilir durumda değil
Yeni bildirim tasarımı en altta çok sevilmedi iOS 15.6 RC halen daha açık yüklenebilir durumda yapıştırın geçin |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 4 Aralık 2022; 13:43:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
iOS 15.6 demiyorum 15.6 RC diyorum RC açık yüklenebilir durumda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 4 Aralık 2022; 19:56:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
https://idevicecentral.com/ios-signing-status/ bu adresten cihazınızı seçip 15.6 RC indirip yükleyebilirsiniz tekrar ediyorum RC diyorum RC iOS 15.6 RC < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 4 Aralık 2022; 20:22:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Performans ve akıcılıktan gayet memnunum 12’de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben bayıldım alttaki bildirimlere. Elimi yukarı götürmek yoruyormuş. Şimdi hemen parmağımın altında. Tek elle kullanımda çok güzel oluyor. Tabii XR’da böyle. Diğer modellerde bilemem. Bence opsiyon olmalı yukarıdan aşağıya mı veya tersi mi olacağı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |