Şimdi Ara

iOS 16.2 ile eski bildirimler artık gizlenmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 16.2 ile eski bildirimler artık gizlenmeyecek
    Apple, iOS 16 güncellemesi ile bildirim düzenini değiştirdi. Yeni düzenle bildirimlere erişmek kolaylaştı ancak eski bildirimlerin gözden kaçırılması durumu ortaya çıktı. En son 16.2 beta sürümünde bu sorun çözülmüşe benziyor.

Ayrıca Bkz.iOS 16.1.2 güncellemesi yayımlandı! İşte yenilikler

Eski bildirimleri görüntülemek kolaylaşıyor

iOS 16’nın mevcut sürümünde, eski bildirimler iOS 15’te olduğu gibi Bildirim Merkezi’nde görünmüyor. Eski bildirimleri görmek için ekranın ortasından yukarı kaydırmak gerekiyor. Başka bir deyişle, yeni bildirim geldiğinde, kullanıcı iPhone’un kilidini açıp kapattığında iOS, bu hareketi eski bildirim olarak kabul ediyor ve Bildirim Merkezi’nde gizliyor. Aralarında önemli bildirimlerin de olduğu bildirimler gözden kaçmış oluyor.

iOS 16.2 beta 4 sürümünde, ekranının ortasından yukarı kaydırılmadığı sürece kilit ekranı eski bildirimleri gizlemeye devam ediyor. Ancak iPhone’un kilidi açıksa ekranın üstünden aşağı kaydırılarak ulaşılabilen Bildirim Merkezi’nde eski bildirimler görülebiliyor.

iOS 16.2 ile gelecek yenilikler

Apple’ın iOS 16.2 güncellemesini iPhone’lara 12 Aralık’ta vermesi bekleniyor. Birlikte çalışılabilen beyaz tahta uygulaması Freeform, Sahne Yöneticisi için harici ekran desteği, yeni Always on display için duvar kağıdı ve bildirimleri kapatma, kilit ekranı için iki yeni widget (uyku ve ilaç), Hindistan’da 5G desteği, hava durumu uygulamasında Haberler, iOS 16.2 ile gelecek yenilikler arasında.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2022/12/02/notification-center-change-ios-16-2-beta-4/

• AOD ' için resim kapatma sadece saatin gösterimi de var.

• iOS 16 halen daha kullanılabilir durumda değil
    Yeni bildirim tasarımı en altta çok sevilmedi

iOS 15.6 RC halen daha açık yüklenebilir durumda yapıştırın geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 4 Aralık 2022; 13:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 16 her türlü sorunlu zaten.Cihazların pil tüketimini,performansını bile etkiledi.Örneğin codm oynuyorum her gün düzenli ios 15’teki akıcılık maalesef yok 16’da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15.6, IOS 16 çıkmasının iki gün sonrasında kapandı kardeşim.

• İsmini Vermek İstemeyen Halil kullanıcısına yanıt

iOS 15.6 demiyorum 15.6 RC diyorum RC iOS 16.2 ile eski bildirimler artık gizlenmeyecek  açık yüklenebilir durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 4 Aralık 2022; 19:56:46 >
  • 15.6 imzalar kapanalı çok olmadı mı? Nasıl yükleriz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt

https://idevicecentral.com/ios-signing-status/

bu adresten cihazınızı seçip 15.6 RC indirip yükleyebilirsiniz

tekrar ediyorum RC diyorum RC iOS 15.6 RC iOS 16.2 ile eski bildirimler artık gizlenmeyecek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 4 Aralık 2022; 20:22:34 >

• Atakan Erdur HACPJ A kullanıcısına yanıt

Performans ve akıcılıktan gayet memnunum 12’de

• RC geliştirci sürüm mü oluyordu? Normal sürümden farkı ne? Yüklesek bir sorun çıkarma ihtimali var mı?

• Yerinde bir karar iyi oldu benim için geçmişi görmek daha kullanışlı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bayıldım alttaki bildirimlere. Elimi yukarı götürmek yoruyormuş. Şimdi hemen parmağımın altında. Tek elle kullanımda çok güzel oluyor. Tabii XR’da böyle. Diğer modellerde bilemem. Bence opsiyon olmalı yukarıdan aşağıya mı veya tersi mi olacağı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.