|
Bildirim
6 sene sonra Type-C'ye geçen epıl için fazla hevesli cümleler. |
İlk iPhone’dan beri iOS kullanıyorum. Devrim olacak cihazı bir kez ürettiler güncelle güncelle sür. Eminim ki bu sürümde de devrim olmayacak. Bu haberlerin artık kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Her ay düzenli böyle bir haber çıkıyor. Normal bir güncelleme gelecektir beklentiyi artırmayın.
|
Ula her iOS rakamında aynı haberler. Büyük, daha büyük, en büyük diye şişiriyorsunuz milleti sonra karşımıza çıkan kameradan anlık çeviri oluyor o da 1 yıllık amiral gemisine gelmiyor. Bırakın bu işleri.
|
görsel açıdan da değişse artık? ios 6'dan 7'ye geçişteki gibi bi değişim lazım sıkıcı olmaya başladı bir şey güzelse bu onun suyunun çıkana kadar kullanılacağı anlamına gelmiyor ki suyu da senelerdir çıktı artık. ona bakılırsa çoğu nokia telefon da tasarımsal olarak mükemmeldi ama miadı doldu. bazı şeyleri fanlığı bırakıp kabullenmek gerek.
|
iPhone 5S ile gelen iOS 7 gibi bir devrim olacağını düşünmüyorum. Telefon bambaşka bir şey olmuştu
|
IOS 7.0 devrimini hiç bir devrim sollayamaz. NET.
|
Açıkcası 4'ten 5'e, 5'ten 6'ya hatta 6'dan 7'e geçmek bizim için güzel zamanlardı yenilik neler diye beklerdik ve gerçekten sistem değişirdi. JB için burda yatıp kalkardık şimdi her hafta güncelleme geliyor her sene bir şeyler değişti diyorlar ama o heyecan o tad o farkedilecek bir şey olmuyor hiç. Biz mi alıştık tüketime yoksa gerçekten de gözle görülür bir şey yok mu?
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu kez farklı olacak çünkü yapay zeka, işletim sistemi servislerine dahil olacak. Apple şu an modelini eğitmek için günde milyon $ para harcıyor. Ben sürpriz bekliyorum. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
6 sene sonra Type-C'ye geçen epıl için fazla hevesli cümleler. |
|
Yeni çıkan ıphonelar kadar değişicek hayatımız desenize |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 29 Ocak 2024; 14:55:33 > |
Samsung ve microsoft gibi AI'ye önem verecekler bence. Bu sene çıkacak olan iphone serisinde ai destekli donanım hızlandırıcı eklenecek büyük ihtimal. |