|
iOS 18.4 Nisan’da geliyor: iPhone sahiplerini heyecanlandıracak yeni özellikler belli oldu

-
-
iphone 14 pro kullanıcıları içinde gelen yenilik sürüm numarasının değişimi. iyi ki boş beleş insanları dinliyip iphone almışım. güncellemeye doyduk
-
O kadar heyecanlandım ki zortladım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hızla türkçe desteği getirirse merak etmesin samsung yolu görünüyor bize yok sayan ortadoğu ülkesi gibi bize davranan bir şirketin ürünleri almayacaksın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayça oturum açtı 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç sürüm oldu e mail programının arayüzü değişecekti,ne deüişen var ne bir şey. Son ios telefonum olacak bu gidişle.
-
Güvenlik için cihazımı güncel tutuyorum yoksa eski sürümlerlede aynı işi yapıyordum çokda takılmamak lazım
Bu NFC ne zaman kullanıma açılacak. Ab zorunlu tutmamışmıydı. Temassız ödeme için soruyorum.
iPhone kullanıcıları heyecanlanmayı bırakalı çok oldu.
-
developer.apple.com
NFC & SE Platform for Secure Contactless Transactions - Support - Apple Developerhttps://developer.apple.com/support/nfc-se-platformHocam Apple iOS 18.2 ile 8 ülkeye NFC ödeme için Secure Element API'lerini açtı. Umarım ülkemize de bir an önce gelir sabırsızlıkla bekliyorum.
Hatta bununla ilgili bir konum da var:
https://forum.donanimhaber.com/ulkemizde-nfc-ile-odeme-aliskanligi-neden-yok--160855356
Burada bir takım faydalı bilgiler de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enineboyuna06 -- 23 Mart 2025; 2:44:50 >
-
Güncellemedeki, dil desteğinin genişletilmesi kısmı diğer şeylerden daha önemli geldi bana.
-
iOS 18.4 ile gelen yeniliklerden biri de yeni emoji karakterleri olacak vay be heyecanla bekliyoruz
-
"iPhone sahiplerini heyecanlandıracak yeni özellikler belli oldu" bu başlığı atacak kadar neye sevindi editör ben onu mrk ediyorum sırf tıklansın diye attın anladıkta çevresindeki iphone sahipleri herhalde haberi duyunca kutlama yaptılar başka açıklaması yok... 18.4 gelen güncelleme belli oldu dese yine tıklardık onuda söylim neyse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 24 Mart 2025; 03:24:48 >
-
Tarihin en kötü apple senesi insanlar artık apple dan umutsuz.
-
apple bizim gündemi takip ediyor emojilere turp görseli gelmiş
-
Şu yeni emojileri büyük özellikmiş gibi sunmalarına sinir oluyorum.
-
Çok haklısınız hocam, 14 Pro'da promotion hala düzgün çalışmıyor, 120 hz akıcılığı yok. S23'te var bende cayır cayır 120 hz akıyor ekran.
-
O kadar heyecan oldu ki fışkırıyor 4 nala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber editörüm buradan en çok sen heyecanlandın görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.leon -- 25 Mart 2025; 11:40:54 > -
Şuan eski telefonum s21 kullanıyorum. Çok daha iyi hz olarak. Tabi ki takılmalar var ama en azından 120 hz verebiliyor.
İki sene önce 14pro konusunda promotion düzgün değil dediğimde rrsmen taşlanmıştım ki ios 16 da gerçekten rezaletti 17 daha iyi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
iphone 14 pro kullanıcıları içinde gelen yenilik sürüm numarasının değişimi. iyi ki boş beleş insanları dinliyip iphone almışım. güncellemeye doyduk
|
Bu hızla türkçe desteği getirirse merak etmesin samsung yolu görünüyor bize yok sayan ortadoğu ülkesi gibi bize davranan bir şirketin ürünleri almayacaksın
|
iPhone kullanıcıları heyecanlanmayı bırakalı çok oldu.
|
O kadar heyecanlandım ki zortladım
|
Bu NFC ne zaman kullanıma açılacak. Ab zorunlu tutmamışmıydı. Temassız ödeme için soruyorum.
|
Benzer içerikler
- snapchat hesap silme
- türk telekom hat iptali e-devlet
- kalın yazı yazma
- twitter ücretli mi
- whatsapp"ta engellendiğini nasıl anlarsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X