Millenicom bağlantı ücreti?
Başka operatörden direkt geçiş yaptığım milleni 6 ay boyunca benden 40tl bağlantı ücreti almış.6 ay daha almaya devam edicek.Bağlantı yapmadan böyle bir şeyden tabiki de söz edilmedi :) Zaten nerde görülmüş direkt geçişte bağlantı ücreti,aktivason ücreti alındığı.Sanki 0'dan kurulum talep ediyoruz.
Direkt geçişte bağlantı ücreti kılıfını da ilk defa duydum.Geçiş yapıcak arkadaşlara bilgilendireyim.
Tahattüt sunulmayan bir sağlayıcıda 35mpslik paketim 370tl.Yeni gelenlere 259 lira.İlginç bir firma
En yakın zamanda geldiğimiz başka sağlayıcıya geçiş yaparım.Umarım bağlantı ücreti kılıfına uydurdukları ücretinin kalan taksitlerini benden talep etmezler.
Fiber altyapı aktifliği
Arkadaşlar merhaba
Türknet vdsl kullanmaktayım fakat binamda türktelekom fiber kutusu ve internetten tt fiber sorguladığımda fiber hizmet alabilirsiniz bilgisini alıyorum.
Benden önce dairede oturan kişi süperonline ile internet alıyormuş ve şuan evin içinde fiber kablosu çekmiş havalandırmadan.
Türknet ile görüştüm süperonline ve fiber altyapının olduğunu,daireme kadar fiberoptik kablonun mevcut olduğunu aktardım.Online işlemlerdekiler fiberin aktif olmadığını söyledir.DH üzerinden türknet destek ile görüşmemde ise "Bağlı olduğunuz bölgede telekom müdürlüğü ile görüşüp talepte bulunabilirsiniz. " dendi.
Ne gibi bir yol izlemeyelim altyapı aktifliği ne demek?Cimer üzerinden sorunumu çözebilir miyim
İnternet kopma sorunu
Bulunduğum adreste 2 ayı aşkın süredir bulunuyorum.Gayet güzel internet bağlantım vardı fakat 2 gün önce bir şeyler oldu ve internetim sürekli kesiliyor.Türknet ile görüştüm 24 saat içerisinde kesilme gerçekleşmedi diyorlar altyapınız ile ilgili değil deniyor.Tp-link ile görüşüyorum ayarlarınız iyi kanal ayarı 11 de kalsın internet sağlayacınız ile görüşün yada modeminizi servise yollayın diyorlar.
Hat değerlerim modem arayüzünde bu şekilde.Acaba ne olmuş olabilir modemim 1 yıllık ve sorunsuz çalışıyordu(TP-link vr300) Port değişikliği vs yapılmış olabilir mi acaba ?
Ofis sistem
Bu parçalar birbiri ile uyumlu mudur ? Alternatif ne önerirsiniz
i5 tabanlı ofis sistem tavsiyesi
ihtiyacım başlıktadır teşekkür ederim
Gün içerisinde birkaç kopma normaldir
Gerçekten de gün içerisinde birkaç kopma normal midir arkadaşlar?Bilgim yok o yüzden soruyorum
Türknetten aldığım mesaj
Hattınızda yapılan inceleme sonrası şuan bir problem tespit edilmemiştir.Uzun süreli bağlantılardan sonra bakır altyapının zaafiyetinden dolayı hattın gidip gelmesi normaldır. Gün içerisinde birkaç kopma normal kabul edilmektedir.Şuan hatta bir problem bulunmamaktadır.İyi günler dilerim. .
Türknet 35 için bu değerler nasıl ?
Dsmart tplink tdw9970 vdsl ayarı
Dmsmartıb verdiği modemi kullanıyordum.Türknet 35e vdsle geçiş yaptım hızlı kurulum ayarlarını yaptım fakat modem arayüzde adsl kullanıyorum gözüküyor.Modem ayarlarımı nasıl vdsle dönüştürebilirim?Dsmartta adsl kullanıyordum
Dsmart tplink tdw9970 VDSL ayarı
Dmsmartıb verdiği modemi kullanıyordum.Türknet 35e vdsle geçiş yaptım hızlı kurulum ayarlarını yaptım fakat modem arayüzde adsl kullanıyorum gözüküyor.Modem ayarlarımı nasıl vdsle dönüştürebilirim?
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 411
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 11.759 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 146 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar