Şimdi Ara

Fiber altyapı aktifliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türknet vdsl kullanmaktayım fakat binamda türktelekom fiber kutusu ve internetten tt fiber sorguladığımda fiber hizmet alabilirsiniz bilgisini alıyorum.

Benden önce dairede oturan kişi süperonline ile internet alıyormuş ve şuan evin içinde fiber kablosu çekmiş havalandırmadan.

Türknet ile görüştüm süperonline ve fiber altyapının olduğunu,daireme kadar fiberoptik kablonun mevcut olduğunu aktardım.Online işlemlerdekiler fiberin aktif olmadığını söyledir.DH üzerinden türknet destek ile görüşmemde ise "Bağlı olduğunuz bölgede telekom müdürlüğü ile görüşüp talepte bulunabilirsiniz. " dendi.

Ne gibi bir yol izlemeyelim altyapı aktifliği ne demek?Cimer üzerinden sorunumu çözebilir miyim

• Konuyu yukarı çıkarma şansımız var mı

• Türk Telekom müdürlüğüne giderek altyapının aktif hale getirilmesini talep edebilirsiniz. Genelde altyapı döşendikten sonra daireye kadar en kısa 2-3 hafta en uzun 4-6 ay arası oluyor..

• Fiber altyapı aktifliği
    Fiber altyapı aktifliğigöknet İletİşİm a.ş.
    İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
    https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/

Bu siteden sorgulama yap, GPON var dediği zaman başvuru yapabilirsin

• Göknet çok karışık yaw. Netspeedten sorgula ek olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • port hakkında tam bilgiyi goknet veriyor, diğerleri kıvırıyor

• Sorguda bu çıktı hocam.@miskindvd @Martin Linnes

Fiber altyapı aktifliği

• FTTX GPON yazan yerde de var dediği zaman evine kadar fiber çekebilirsin

• miskindvd kullanıcısına yanıt

o zaman dairede önceki oturan süperonline ile mi fiber kullanmış

• evet. Şu an sizin binada daireye kadar TurkTElekom fiber yok. Binaya kadar var. Bina içinden VDSL olarak geliyor evinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 18 Mart 2022; 16:36:4 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

bende gpon var yazıyor ama turk.net sitesinde vdsl çıkıyor

Fiber altyapı aktifliği
  • onuy O kullanıcısına yanıt

Hat aktif olmayabilir.

• Türknetliyim 8 yıldır. VDSL mahkumum. Çıkın.Adamlar söze gelince bol öze gelince hiç bir şey yapmıyor. 1gbps internetmiş vs. faso fiso işleri güçleri para.Cebe attılar mı kimseyi bilmezler. Odan da fiber sağa dolabı olsa yok ki biz görmüyoruz derler.Türkentten acil çıkmanı öneririm haziran da 140 tl yapıcaklar herkes 1 gbps hız alıyormuş gibi vdsl alanlar hiç yokmuş gibi.

• NaziErBaşı kullanıcısına yanıt

ben de aynı düşüncedeyim vdsl hizmete 140 lira vermek istemiyorum.Netspeed umarım fiyatları sabit tutar

Siz hangi iss düşünüyorsunuz.Milleni süperonline ile fiber verebiliyor biraz çeliyor aklımı ama pek güzel yorumlar okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcanini -- 18 Mart 2022; 21:6:5 >
  • Superonlin'dan uzak dur eğer vdsl yapısı varsa.Epey pahalı fiyatları vdsl için. Milenicom nedspeed tercih edilebilir.

• Merhaba, binanızda Superonline fiber var ise bu altyapı üzerinden hizmet veren işletmecilerden abonelik alabilirsiniz. Telekom fiberi isterim der iseniz, en net bilgiyi bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğündeki erişim planlama birimi verebilir hocam. Başvurularınızı da yapmışsınız anladığım kadarıyla. Gelen yanıtlar tatmin etmiyor ise bir de bağlı olduğunuz müdürlükteki erişim planlama ile yüz yüze görüşmeyi deneyin hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.