< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Fiber Altyapı Çalışması
-
-
Çok yüksek ihtimalle baz istasyonuna çekiyorlardır hocam. 2019 da bizim kapının önünden çektiler, çeken kişilere sorduğumda bireysel kullanıma açılmayacağını söylemişlerdi, dedikleri gibi oldu.
-
Başkalarının altyapısı varsa bireysel hizmete başlayacaklarını sanmam. Yatırımı karşılaması zor oluyor o zaman. Benim burada Vodafone fiber var ve kullanıyorum ama, Vodafone altyapı kurduğunda TT'den hizmet bile alamıyorduk. TT fiberi yıllar sonra yeni çekmeye başladı hani.
-
Bende vodafona Fiber 50 mbit geçmeyi düşünüyorum.Tavsiye edermisin.
-
100 Mbit kullanıyorum. Hiçbir şikayetim yok. Ancak kendi altyapısı değilse çok da tavsiye etmem.
-
Nasıl bir modem verdiler.??
-
Süperonline alt yapısından Vodafon fiber dört yıldır 100mb tarife kullanıyorum,memnunum..
-
valla vodafone dan uzak dur derım adamların bıldıgın nıtelıklı telefon dolandırıcılıgı yapan personellerı falan var sana yalan soyluyor evet hayır yarısması gibi .. evet dedın mı olay bıtıyor bı bakmıssın hiç alakası olmayan bır fatura gelıyor sonra btk tuketıcı hakları deken paranı alana kadar dolar 18 tl oluyor aran pul oluyor psıkolojık olarakta yıpranıyorsun
-
Nokia G240W C diye bir GPON router var bende. Ama daha önce de farklı cihazla kullandığımdan sonrasında kendi routerım var. Şimdi de ondan çıkan kabloyu Keenetic Ultra cihazıma takarak kullanıyorum. Bir de iki yılı geçti, artık farklı bir cihaz veriyorlardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X