3090 Kartım Sıcak mı Çalışıyor?
Arkadaşlar merhaba işlemcim 5800x ekran kartı zotac 3090. son ekran kartı driverı yüklü. pubg'de 2k çözünürlükte full ultra ayarlarda ekran kartı sıcaklığı 91 derecelerde geziyor. Garantiye göndereyim mi kartı ne dersiniz?
Vodafone Fiber Altyapı Çalışması
Arkadaşlar merhaba. 200 mbit paketindeyken SOL'un yeni duyurduğu 1000 mbit kampanyasına 31 Mayıs'ta başvurdum ve geçişim yapıldı. Ancak hız testlerinde 100 mbit down 100 upload alıyorum. 25 gündür bulunduğum ildeki bütün yerel ekip eve dönem dönem geldi hepsini tanıyorum artık. Modem değişti, port değişikliği yapıldı, kablo ucu yeniden çakıldı gibi bir sürü işlem yapıldıktan sonra sorunun altyapı ekipleri tarafından çözülmesi gerektiği söylendi.
Artık lanet ederek bu rezil firmadan kurtulmak istiyorum. Paket hızının yüzde 10'unu verdikleri için iptal ettirdikten sonra mahkemeye versem ceza ücretini ödemekten kurtulur muyum sizce?
Superonline Fiber Çözülemeyen Hız Sorunu
SOL 200 Mbit tarifesindeydim 31'inde yeni duyurulan 1000 mbit paketine geçiş yaptım ancak hız testi yaptığımda 100-200 arası down 100 upload sonuçları alıyorum sürekli. Bugün teknik ekip geldi fiber kablonun ucunu yenilediler, modemi değiştirdiler, kutudaki portu değiştirdiler fakat yine de sorun çözülmedi. Bıraktım 1000'i 300 mbit bile hız alamıyorum. Şimdi üst ekibe ilettiler sorunu bekliyorum yine çözülmezse ücret ödemeden aboneliği iptal ettirebilir miyim sizce?
SOL 500 Mbit Teklifi Sizce Nasıl
Merhaba arkadaşlar halihazırda superonline 200 mbit kullanıyorum. Paket ücretim 150 lira. Bugün sol müşteri hizmetlerinden aradılar bugün için teklif olduğunu söylediler 500 mbit için 308 lira 1000 mbit için 450 lira dediler. Sizce nasıl bu fiyatlar?
Merhaba arkadaşlar. 2016 yılında taşındığım yeni binada ADSL altyapı olduğunu görünce büyük bir şok yaşamıştım. 8 mbit hızı zar zor sağlayan altyapıyla internete bağlanmaya çalışırken fiber altyapının getirilmesi için denemediğim yöntem kalmamıştı ki 2 yıl sonunda binaya t11 kabin kuruldu ve VDSL altyapıya kavuşmuş olduk. FTTH beklerken buna şükür diyerek buruk sevinç yaşadım ama bu işin peşini bırakmamaya kararlıydım tabii
Bu yıl başında Turk Telekom alt yapı birimine gidip nasıl bir süreç izlemem gerektiğini sorduğumda dilekçe vermem gerektiğini ve onaylanırsa altyapının getirileceğini söylediler. Bende dilekçeyi hazırladım ve 46 kişilik siteden 30'a yakın kişinin imzasını dilekçeye ek yaparak Şubat ayında TT altyapı birimine verdim. Mart sonunda başvurunun ne aşamada olduğunu sorduğumda projenin çizildiğini ve onay beklendiğini söylediler. Artık haziran ayında tekrar sormaya giderim diye düşünürken bugün evden çıktığımda kapının önünde türk telekom görevlilerinin geldiğini gördüm. Binaya fiber hat çekileceğini ve gpon dönüşümünün yapılacağını söylediklerinde epey şaşırdım. Bugün binaya fiber kablo çekildi ve gelen görevli birkaç gün içinde farklı bir ekibin gelerek dolap takacağını ve altyapıyı aktifleştireceğini söyledi. Bakalım galiba sürecin sonuna yaklaştık. Benim gibi bekleyen arkadaşlar varsa mutlaka imzalı dilekçelerini hazırlayarak bulundukları yerdeki altyapı birimine ulaştırsınlar. Süreçte önemli bilgiler veren @XpressMusic34hocama da çok teşekkür ediyorum.
12 Nisan 2022: Binaya fiber kablo çekildi.
27 Nisan 2022: Binaya kutu konuldu.
29 Nisan 2022: Altyapı aktifleştirildi.
Turknet'te fibere geçiş için talep oluşturdum.
4 Mayıs 2022: Turk Telekom ekipleri geldi ve bağlantıyı gerçekleştirdi.
Adettendir birde hız testi paylaşayım :)
Böylece fiber getirme mücadelem sona ermiş oldu darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma :)
Turknet Digiturk'e Kullanıcı Bilgisini mi Satıyor?
Turknet'e geçeli 10 gün olmadı bugün Digiturk'ten aradıklarını ve benim Türknet'te kullandığım tarife bilgisini verip ücretsiz kurulum yapacaklarını söylediler. Bu adamlar benim Turknet'e üye olduğumu bilgilerimi Türknet vermiyorsa nereden öğreniyor? Kişisel verilerin hiçbir değeri yok memlekette nereye gideceğiz bakalım böyle.
Superonline Fiber Ne Zaman Aktif Olur
Arkadaşlar bulunduğum ilde Superonline altyapı çalışması yapıyor. Bu hafta içerisinde binaya fiber çekecekler, keşife gelenlerle konuştuğumda FTTH sistemi yapılacağını söylediler. Şimdi sorum şu VDSL Turk Telekom ile aynı anda Superonline fiber kullanabilir miyim? Superonline kendi altyapısından hizmet vereceği için sanki kullanabilirim gibi geldi de bana.
FTTB Altyapıyı FTTH'ye Dönüştürme
Arkadaşlar merhaba. Site elektrik odasında Türk Telekom'un FTTB dolabı var. Bunu FTTH sisteme çevirirler mi sizce uğraşsam? Birde bireysel olarak daireye kadar fiber çektirebilir miyim?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 694
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 27.242 (Bu ay: 503)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 320 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar