Şimdi Ara

Turk Telekom Fiber Altyapısı İçin Başvurmuştum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha demin 444 0 375 numarasından arandım ve telefondaki müsteri hizmeti adresinizde fiber dönüşüm projesine başlanmıştır, ne zaman biteceği hakkında bilgi veremiyoruz. dedi

acaba 2020 yılı içerisinde biter mi? ve çalışmayı takip edebilmem için bir yöntem varmıdır?

birde vdsl altyapıdan bahsetmiyorsunuz, fiber altyapıdan bahsediyorsunuz değilmi dedim üstüne basa basa , evet fiber dönüşüm, vdsl değil dedi.

• Bağlı olduğunuz müdürlük tarafından, erişim planlama birimi aracılığı ile proje uygulamaya geçirilecek, tesis montajı sonrası aktif edilme süresi ortalama birkaç aydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bağlı olduğunuz müdürlük tarafından, erişim planlama birimi aracılığı ile proje uygulamaya geçirilecek, tesis montajı sonrası aktif edilme süresi ortalama birkaç aydır.
    Peki bu süre zarfında telekom ekipleri beni arayıp yaptıkları/yapacakları işlemlerden haberdar edecekmi ?

ve bazı arkadaslarda telekom tarafından aranmış fiber proje sözü verilmiş bugun bana verildiği gibi fakat vdsl altyapı gelmiş benim başımada böyle bişey gelir mi
  • Ereninh0 kullanıcısına yanıt
    Performanslı bir şekilde çalıştığı sürece VDSL2 de iyi gayet. Tabi dileğimiz herkesin evinde fiber erişim olması.
    Sizi ararlar mı bilmiyorum, bu işler birkaç ay sürüyor zaten. Beklemeniz gerekiyor bu sebepten ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Performanslı bir şekilde çalıştığı sürece VDSL2 de iyi gayet. Tabi dileğimiz herkesin evinde fiber erişim olması.
    Sizi ararlar mı bilmiyorum, bu işler birkaç ay sürüyor zaten. Beklemeniz gerekiyor bu sebepten ötürü.
    Sağolun hocam bilgilendirdiğiniz için
    Estağfurullah rica ederim.
  • Fiber dönüşüm, bakır prensibalin fiber ile değişimi. Dolayısıyla mevcut saha dolabı da yeni TipX dolap ile değişecek. Yanıltmak istemem ama ben böyle biliyorum VDSL2 (FTTC) gelecek yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Fiber Hat İçin Router
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Fiber dönüşüm, bakır prensibalin fiber ile değişimi. Dolayısıyla mevcut saha dolabı da yeni TipX dolap ile değişecek. Yanıltmak istemem ama ben böyle biliyorum VDSL2 (FTTC) gelecek yani.
    Bende böyle düsünüyorum. Ayrıca Fiberdede sunulan paket 100 mbps, Vdsl2'dede sunulan paket 100 mbps. ikisi arasında fark olacağını düşünmüyorum açıkcası sonucta 1 gbps internet bağlatmak gibi amacımız yok
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bu dolapta bir sorun olmadığı sürece VDSL2 üzerinden çok iyi sonuçlar alınabiliyor.
  • Bölge neresi bende yararlanırım belli

Açıkcası TR de kullanılan VDSL2 sistemine bakarak şunu net yazabilirim;
    VDSL2 de bir hat 100Mbps de buluşuyorsa, çok da fiberi aratmaz (DSLAM sorun yaşamıyorsa). Oyuncu iseniz ping de taş çatlasa 10-15ms fark eder.
    Tabi fiber de 100Mbps kesin alabiliyorsunuz, VDSL2 de ise saha dolabına yakın olmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 21 Nisan 2020; 17:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoabalkes

Bölge neresi bende yararlanırım belli
    İstanbul-Fatih
    Tüh ve çok uzakmış

• quote:

Tüh ve çok uzakmış
    Yanlız bölgesel olarak fiber getirmiyorlar, adresime talebim üzerine fiber getiriyorlar
    Bunu TT mı yapıyor?!

• quote:

Bunu TT mı yapıyor?!
    Aynen dostum. 10 senedir müşterileriyim ayrıca btk+cimer gibi devlet sitelerinden şikayetimi bildirdim fiber için yaklasık 1 ay falan ugrastım sonunda getirmek zorunda kaldılar
    Bende tek istekte getirdiler zannettim

• quote:

Bende tek istekte getirdiler zannettim
    Yok dostum istersen sabancının oğlu ol yine tek istekte getirmezler turk telekomdan bahsedıyoruz
  • Hocam Fatih'in neresi, çoğu noktada FTTH dönüşüm halihazırda başladı. Ben de Fatih'teyim, eve kadar fiber var 2,5 aydır.
  • ben 5 yıl önce sormuştum sene sonu gelecek dediler şimdi yine sordum yine sene sonu diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.