-Mediamarkt'tan faturalı garanti dışı illegal bir işlem yapılmamıştır. (gözünüzün önünde fabrika sıfırlaması ve yeni kurulum yapılacaktır. Bu konularda çok titizim %100 garanti veriyorum.)
-Neredeyse telefonun yarı parasına Orijinal ekran değişimi yapılmıştır, jelatini üzerinde duruyor, bilerek sökmedim alan kişinin gönlü rahat olsun. 5 yıldır kullanılan ekranla yeni takılmış sıfır ekran bir olur mu? Böylelikle diğer telefonların çok kullanılmış, yanık ekrana müsait duruma gelmiş ekranlarına göre daha avantajlı olursunuz.
-KVK garantili ROVA batarya takılmıştır.
-Telefon çok seridir Android 12 almıştır, Stereo hoparlör ve NFC desteklidir.
-Son zamanlarda yedek olarak kenarda duruyordu, kullanılmıyordu satış kararı alındı. Ring destekli siyah kılıfıyla beraber verilecektir.
İLANIM İÇİN GENEL KURALLAR
-%100 Memnuniyet garantili satışlar için dükkanıma SIFIR/SIFIRDAN farksız ürünler koymaya özen gösteriyorum, kafasında soru işareti olmadan uygun fiyata temiz ürün almak isteyenlere hitap ediyorum.
-Sattığım ürünü mümkün olduğu kadar temiz şekilde satışa hazır hale getiririm ve resimlerini yüksek kaliteli olacak şekilde çeker, her ilanı doğru bilgiler girerek düzenlerim.
-Benim için kesintisiz iletişim çok önemlidir, satış öncesi ve sonrası sorularınızı hızlı bir şekilde yanıtlamaya özen gösteririm, bunların hepsini sorunsuz bir alışveriş sunduğumu göstermek için ciddiyetle yaparım.
-Ayrıca isteyenlere 15+ yıllık binlerce referanslarımın olduğu bağlantıları gönderebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.