Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ekoviç , marjinal7140 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
106
Favori
85.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)
    🏆 SAMSUNG 🏆

🔥Samsung S23 Ultra 12/256 GB GLOBAL (SM-S918B) Kapalı Kutu 28.750₺ 📶 Server Kayıtlı 31.750₺

🔥Samsung S24 Ultra 12/256 GB GLOBAL (SM-S928B) Kapalı Kutu 31.800₺

💥 Samsung Galaxy Z Flip6 12/256 GB GLOBAL Kapalı Kutu 31.500₺

💥 Samsung Galaxy Z Fold6 12/256 GB GLOBAL Kapalı Kutu 45.800₺

Cihazlar Dual Sim (Çift Fiziki Sim) ve Çift E-sim desteğine sahiptir..

📞 0553 326 25 90

🔔 WhatsApp İletişim
    https://wa.me/905533262590
    Fiyat : 1 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaş eğer cevap verirse illa anında almanızı bekliyor. 30-40k az para değil ve kararı 1-2 saat içerisinde verilecek bir karar değil. Ben @sevindi42 ile fiyat ve taksit olayını istişare ederken arkadaş almayacaksan neden beni uğraştırıyosun minvalinde bir mesaj atıp engelledi. Kendisini tavsiye etmiyorum. İyi bir insandır belki ama iyi bir esnaf değil.

Evet soru sordum 30-40 bin tl lik bir alışveriş yapmayı planlıyordum ve bunun için birkaç saat içerisinde karar vermemi beklemeniz çok saçma. Daha ilk defa iletişime geçtiğim birine DH üyesi ve satıcısı diye güvenerek alışveriş planlıyorum. Arkadaşıma danışıp günümüz ekonomisinde kendi bütçeme göre ödeme planı çıkartmaya çalışıyorum. 1 ay sonra nakitle almayı planladığım cihazı sizin konunuzu gördükten sonra ödeme planı yaparak bugün çıkarabilir miyim diye tüm sınırlarımı zorlamaya çalışıp kendimi alabileceğime ikna etmeye çalışırken "Cihaz almak istiyorum diyip almıyorsunuz" şeklinde sizden geri dönüş aldım. Siz satıcısınız ben alıcıyım. Eğer "kusursuz" bir ticaret geçmişiniz varsa, satın alımların yeri gelir birkaç saat içinde yeri gelir 3-4 gün içerisinde olabileceğine şahit olmanız gerekir. Ben size cevap verdim almalısın diye bir ticaret şekli yoktur. Öğleye kadar karar verebilseydim bugün kargoya çıkması için siparişi geçecektim ancak hem ben çalıştığım hem arkadaşım çalıştığı için öğlene kadar görüşmelerimi tamamlayamadım. Eğer sizden o saçma mesaj ve engellemeyi almasaydım bugüne yetiştiremediğimi yarına ayarlamayı teklif edecektim ancak sizin gibi ticareti yanlış anlamış insandan almadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Whatsapp konuşma geçmişi bende de duruyor. Ben cihaz almak istediğimi ve bu konuda bilgi almak istediğimi söyledim PEŞİN FİYATI ödeyemeyeceğimi ve kredi kartı ile alışveriş için son fiyatın ne olacağını sordum. Tabi ki daha sonrasında belirttiğiniz fiyatın da PEŞİN FİYAT için olduğunu kredi kartı ile olmayacağını söylemeniz üzerine tüm hesaplarım karıştı tekrar hesaba giriştim. Siz ya ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz ya da olmasını istediğiniz şeyi olmuş gibi nitelendiriyorsunuz diye düşünüyorum. Ayrıca ben size birşey yazmadığımda art arda mesajlarınıza cevap veren de ben oldum "Aa öyle mi", "İyiymiş" tarzında cevaplarım oldu çünkü siz o gün içerisinde alışverişi bitirmek için beni ikna etmeye çalışıyordunuz. Sorun yaşadığınız herkesi engellediyseniz muhtemelen o sebeple olumsuz birşey yoktur forumda hakkınızda. Ben de 20 senedir üyeyim ve size DH güvencesi ile yazmıştım. Ancak DH de bu kadar kötü bir ticaret şekli ile ilk defa karşılaşıyorum. Her konuştuğunuz kişiye birkaç saat içerisinde 40.000 TL para vermedi diye engel atıp laf söyleyerek, ardından çok kusursuz geçmişinizden bahsederek anca kendinizi kandırırsınız. çok sayıda PM almanız sizin satış yapma ihtimalinizi artırır ancak, çok sayıda pm ve mesaj almanız her yazanın sizden alışveriş yapmasını garantilemez. Yoğun çabanız sizin satışınızı ve para kazanmanızı artırır. Madem rahatsızsınız satış yapmayı bırakabilirsiniz. Ben başka birisinden alacağımı alırım içime sinmeyen tam anlamıyla bütçeme uygun olduğunu düşünmediğim bir malı da satın almam. Sadece ben değil DH de olan olmayan herkes benimle aynı fikirdedir. Bir çok kişi kuruş hesabıyla hayatını çeviriyor. Böyle büyük fiyatlarda alınan ürünler için birkaç saatte karar vermedi diye bir insanı suçlamak ancak kendisinden başka kimseyi düşünemeyen bir insanın işi olur.

Bilindiği üzere Xiaomi server kaydı başladı bu vesile ile mesaj trafiğim inanılmaz ölçüde arttı anlık dönüş yapamıyoruz ayrıca Xiaomi server kaydı güzel bir gelişme oldu V4 açılış sürecini kısaltacağını düşünüyorum neticede repair hususunda da bir rekabet söz konusu Samsung cpid serverları elinde bulunduranların hoşuna gitmediğine eminim artık piyasada repair alternatifleri çoğalıyor pastadan herkes pay almak isteyecektir..
    sabahın erken saatlerinde yazdın sordun sıkılmadan usanmadan cevapladım akabinde cihaz alacağını söyleyerek söze başladın peşin fiyatına pazarlık yaptınız ciddi bir indirim yaptım foruma özel ardından kredi kartı tek çekim 3 taksit 6 taksit 12 taksit hesaplattırdınız vs derken bitmek bilmeyen soru ve sualler saat öğleye yaklaşıyordu size yoğun olduğumu belirtip öğleye kadar sipariş geçilirse bugün kargoya verileceğini belirttim 12 taksit içeren ödeme planın size uyduğunu söyleyip cihazı almak istediğinizi söylediniz bankadan kullanacağınız kredi kartına kadar tüm detayları konuştuk whatsapp konuşma geçmişi duruyor keza ödemeyi bugün yetiştirmekten bahsettiniz sonra beklemeye sonrada karar vermeye evrildi olay sabah 8 den öğleye kadar vaktimi aldınız bu konuya şikayet serzeniş tarzında yazmanız etik değil.. Kredi kartı ile ilgili aracı kurum ile çalıştığımı betimledim defalarca aracı kurum ile iletişime geçip sözünüze istinaden güvenip ben mahçup oluyorum insanlara karşı biraz empati yapın.. Yaklaşık 20 senedir üyeyim çok şükür kusursuz bir ticaret geçmişim ve elit müşterilerim var bir tane olumsuz şey duyamazsanız bence hatayı başkasında değil kendinizde aramalısınız her gün çok sayıda pm ve sosyal medyada mesajlar alıyorum hepsine tek tek dönüp ilgileniyorum ama bizde insanız düşük bir kâr marjı ile yoğun çaba sarfediyoruz herkes illa alışveriş yapmak zorunda değil çok kişiye teknik anlamda yardımcı olup fikir belirtip muhabbet etmişimdir şu klişeleşen cihaz almak istiyorum minvalinde söze başlayıp kandırılmak hoş olmuyor..

1 ocak saat 12'de sıfırlanmıyor dikkat edin. Bir kaç gün sürebiliyor. Bekleyeceksiniz.

Burda "yapmamanız" gereken birşey var. Ona çok çok dikkat edin.

Diyelim 2 ocak oldu 3 ocak oldu açılmadı. Dur şunu öbür sime geçireyim derseniz bir anda iki simi de kullanmış olduğunuz için 2 hatta birden süre başlayabiliyor. Yılbaşına tek sim'inizle girin ve açılana kadar öyle bekleyin. Tak çıkar aman yapmayın.

*-*-*-

kullanıma açıksa da sim değiştirmeden devam edin. MAyıs, haziran artık hat ne zaman deaktif olursa o zaman değiştirin sim'i.

Başka bir yerde aşağıdaki yöntemi yaznışlardı bu yöntemi 2 3 kere denediğimde oldu. bir şekilde imei1 yerine imei2 nin kullanılmasını sağlamak gerekiyor. yöntem:

Yurt dıși Samsung S23 ve S24 serisi ikinci IMEI

sorunun net çözümü

Her șeyi abidala anlatır gibi anlatıyorum. Bütün postu

okumadan işleme başlamayın. Bu postu hit için değil

yarin bir gün sizin de başiniza gelirse amele gibi

uğraşmayin dilye paylaşıyorum. 2 gündür şu sorunu

çözmek için uğraşıyorum

Çift hatl Samsung S24 Ultra (herhangi bir server kayit

ve resmi kaydı yok) cihazımin "sim 1" yuvasına ait olan

353.. ile başlayan IMEl'nin 4 aylık yasal süresi bitmişti.,

Haliyle hattımı "sim 1"den çıkartıp "sim 2" yuvasina

takarak kullanmaya devam ederim diye düşündum

lakin olmadi. Birisini aradığımda "Kayıtlı değil." hatası

alyordum. Ayarlardan hakkında kısmına girdiğimde,

fiziksel hattim hangi sim yuvasına takarsam takayım,

yasal süresi biten 353lü IMEl ile eşleşiyordu. Benim

kullanabilmem içinse ikincisi yani 354lü IMEI

ihtiyacım vardi.

1-) Sim tepsisindeki bütün hatları çıkartıp tekrar yerine

takyoruz.

2-) "Ayarlar > Bağlantılar > SIM Yöneticisi > eSIM ekle"

kısmına giriyoruz. "QR kodunu tara." seçeneğini seçip

aşağıdaki QR kodu okutuyoruz. Bunu böyle 2 kere

daha tekrarlıyoruz. Yani telefonumuzda toplamda 3

adet eSIM olacak.

3-) Üçüncü eSIM'i eklerken birisini kapatman

gerektiğini söyleyecek. Burada "eSIM 1"i seçiyoruz.

Böylece ilk eklediğimiz deaktif, son ikisi aktif durumdap

olacak.

4-) SIM tepsisini çikarin ve fiziksel hattinizi "SIM 1"

yuvasına takın. Tepsiyi tekrar yuvasına sokun,

5-) Telefon "SIM ka,t güncellensin mi?" diye soruyor.

Buradan güncelle diyoruz.

6-) Yine SIM'Ierden birisini kapatmanız gerektiğini

söylecek. Bu sefer de "SIM 2 kapat"ı seçiyoruz. Bu

durumda sadece taktığimız fiziksel hat ve en son

eklediğimiz üçüncü eSIM aktif diğerleri deaktif

durumda olmus olacak.

7-) Șebeke gelmezse uçak modunu açın, 10 saniye

bekleyin, uçak modunu kapatın. Kontrol ettiğinizde

şebeke yine gelmemişse diğer adimlara geçin.

Fiziksel hattı telefondan çıkarın, tepsiyi tekrar

yuvasına sokun.

9-) "eSIM 1" ve "eSIM 2"yi aktif, ""eSIM 3"ü deaktif yapın

10-) Fiziksel hattı yine "SIM 1" yuvasina takın.

Herhangi birini kapatmanız gerektiğini söylediğinde

"eSIM 2 kapat"a basın,

11-) Uçak modunu açın, 10 saniye bekleyin, uçak

modunu kapatın. Șebeke gelirse eSIMlerin hepsini

deaktif edin ve sıkıntısız kullanabilirsiniz. Șebeke yine

gelmiycrsa diğer adimlara geçin.

12-) Tüm eSlM'ler deaktif durumdayken fiziksel

hattınizı bu sefer "SIM 2" yuvasına takın.

13-) Şebeke gelmezse uçak modunu açin, 10 saniye

bekleyin, uçak modunu kapatın. Bu sefer șebeke

gelmiș olması lazım.

bu da esim:

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)
    Cok sacma tatile gelen turist yada gurbetci 1 aydan fazla kalacaksa tr de yeni cihaz mi alacak yapabiliyorlarsa kacagi engellesinler tek cozumu o yoksa tr gibi cok turist ve gurbetci gelen ulkede olmaz o is

Yada yurt disindan gelen yolcu giriste imei bildirecek oyle aktif olcak telefonu bu da olabilir ama bunu da yapabileceklerini sanmiyorum
  • Kayıt durumları nedir
  • MR.BİG-77 kullanıcısına yanıt
    ister kapalı kutu isterseniz server kayıtlı yolluyoruz.

8 ay yasal kullanım süresi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 16 Kasım 2024; 6:43:27 >
  • Selamünaleyküm, s24 ultra 512 var mi naturel renk?

• mevcut
  • tüm renk seçenekleri mevcuttur stok durumuna göre değişebilir..
  • Merhaba, server kayıtta güvenli klasör kullanılabiliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Server kaydi icin ekstra 278 dolar mi ödüyoruz?
    Kayit olmadan 8+8 ay nasil oluyor aciklayabilir misiniz her sim icin 4 ay degil mi kullanım süresi?
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    pm gönderin açıklayım
  • Server kaydı ücreti için soranlar oluyor tekrar ifade edeyim illaki alır almaz kayıt yaptırmak zorunda değilsiniz 8+8=16 ay yasal kullanım süresi mevcut ilerleyen aylarda S24 Ultra server ücreti düşecek video kafanızdaki soru işaretlerini giderir..

• S24 ULTRA icin takip.
  • cruel53 kullanıcısına yanıt
    şuanda en dip fiyatta kampanya süresini uzattık stoklar tükenince bu fiyata gelirmi bilemem
  • Hangi ülke ürünü bunlar?
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    global avrupa
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Yani dubaimi vietnam'mı thailand mı ırak'mı hangisi acaba bu saydıklarımın hepsi Global zaten tam Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 5 Mayıs 2024; 11:28:17 >
    stoklara göre değişkenlik gösterebilir vietnam,dubai,tayland,ırak,malezya hepsi geliyor şu sıralar ağırlıklı olarak vietnam diyebilirim..
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler son fiyatı'mıdır fiyatınız varmı bir ikramınız onuda sorayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 5 Mayıs 2024; 12:18:24 >
    özel mesaj yolladım ufak bir ikram daha yapabiliriz
  • Yeni Facebook grubumuza bekleriz..

Trend Gsm & Teknoloji | Facebookfacebook
    Trend Gsm & Teknoloji | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/1585950232161536/?ref=share_group_link

• Merhaba, S23 Ultra için server kaydı yapıyor musunuz? Yapıyorsanız uzaktan mı yoksa elden mi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.