Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
867
Cevap
144
Favori
121.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almış olduğum Samsung S24 Ultura Siyah model elime ulaştı videolu şekilde güzel bir açılış yaptık. İnanılmaz ilgili ve her süreci takip ediyor kendisi.

Server kayıtlar açıldığında server kayıt yaptırarak arkama bakmadan devam edecem  

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    iyi günlerde kullanın.. server açıldığı vakit samsung cihaz sattığımız tüm müşterilerimizi etiketleyerek bildirim almalarını sağlayacağım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • server ile ilgili çok soru geliyor şuanda halen kapalı durumda faal konumu geçtiğinde bilgi geçeceğim.

• Güncel Gelişme: Samsung serverlar test moduna başlıyor yarın S22 ve S23 Ultra için v3 sunucu açılacak şuanda fiyat baya pahalı 200-220 usd bandında ve randevu ile alınıyor cihazlar umuyoruz S24 Ultra cephesinde gelişme olur ve stabil konuma erişince fiyatlar düşecektir hali hazırda kıyıda köşede edl kablosu bulundurmanızda fayda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 4 Temmuz 2024; 19:50:24 >
  • gelişme oldukça bilgilendirme sağlıyorum beni takip edin bugün v3 sunucu testleri başlıyormuş S22/S23 Ultra yazılım sürümü u4 olan cihazlar için sınırlı sayıda işlem sağlanacak v4 sunucu faal değil yazılım sürümü u5 olanlar için şuanlık repair mevcut değil server kaydı bekleyen kullanıcıların elinin altında hazırda edl kablosu tutmaları önemle arz olunur muhtemelen bir süre sonra eskisi gibi tüm serverlar faal konuma geçecektir..

ayrı bir not düşelim kısa süre önce yd samsung cihaz alanlar bir müddet güncelleme yapmasın server ile ilgili süreç hakkında gelişmelere göre hareket etmek gerekiyor yazılım sürümünüzün olduğu gibi kalması sizlerin lehine..

• Merhaba serverlar 5 temmuz saat 18'de test sunucularını açtığını ve kayıt aldıklarını bildirmiş bu konu doğrumu s24 ultra için var mı bir gelişme bilgi sağlarmısınız ?

• DyNamoTR D kullanıcısına yanıt
    merhaba

mevcut test dışında şuanda taze bilgi yok umuyoruz gelişmeler oldukça buradan paylaşacağım.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    200 dolar fazla degilmi yanlış anlamayın bilgim yok ondan soruyorum

• elbette fazla fiyatları biz belirlemiyoruz sunucular yurtdışında bizler için önemli olan mesele server ile ilgili bir gelişme yaşanmış olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 6 Temmuz 2024; 10:12:37 >
    Anladım tşk edr tlf yurt dışı takip etmeye devam edicem

• rica ederim takipte kalın buradan güncelleme oldukça paylaşıyoruz ayrıca farklı model ve marka cihazlarıda satıyorum diğer ilanlarıma göz gezdirebilirsiniz..

Takip ettim incelerim

• S24 ULTRA 256 GB TİTANİUM GRİ siparişini verdim gelince tekrardan inceleme yazarım satıcıyada banada hayırlı olsun kendisi çok ilgili biri teşekkür ediyorum

• ✅✅Samsung Server Online ✅✅

Samsung serverları S22/23 Ultra için açılmıştır U5 altındaki sürüme sahip kullanıcılar faydalanabilir fiyat şuanda pahalı ilerleyen günlerde fiyatları kademeli olarak düşüşe geçecektir..

• xbrotherxmert kullanıcısına yanıt
    cihazınız kargoda 👍

S24 Ultra için gelişme yok mu acaba?

• Luttarte kullanıcısına yanıt
    Eli kulağında diye tahmin ediyoruz S23 açıldığına göre muhtemelen kısa süre sonra S24 de faal konuma geçecektir.

Konunuzu favoriye aldım. Takipteyim. Teşekkürler

• Luttarte kullanıcısına yanıt
    rica ederim teşekkürler gelişme oldukça bilgilendirmeye devam ediyoruz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.