Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Serdar.K Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
867
Cevap
144
Favori
121.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam elinize sağlık, beklemedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Öncelikle server kaydı konusunda vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.

Ben de sabretmeyi seçip 2025 9. aya kadar kayıtsız kullanmayı düşünüyorum. (Psikolojik rakam sınırımın altına düşmediği sürece diyeyim.)

Merak ettiğim konu; bu süre zarfında tüm güncellemeleri yapmalı mıyım? U5 sürümü altında olan versiyonlara server kaydı yapılır demiştiniz. Bunu nasıl takip edebilirim? Yanlışlıkla üst versiyonlara geçmek istemiyorum açıkçası :)

• erock986 E kullanıcısına yanıt
    merhaba u5 sürüm dahil şuanda sıkıntı yok u6 güncelleme geldi onu yapmamanız kafi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayıf Batarya

merhaba u5 sürüm dahil şuanda sıkıntı yok u6 güncelleme geldi onu yapmamanız kafi.

Benim şu anda Ana bant sürümü S928BXXS2AXD5 olarak gözüküyor. Buradan U5 mi U6 mı olduğunu nasıl anlayabilirim?

• son güncellemeyi yapmayın kafi

• Daha önce defalarca kez paylaştım yine paylaşayım..

Çift fiziki sim slotuna sahip cihazlar için

Sim 1 süresi doldu kapandı
    Sim 2 de şebeke alamıyorsanız aşağıdaki yöntemi uygulayın..

Çift sim takın cihaza şebekesi kapalı sim slotuna taktığınız sim kart aktif olması gerekmiyor herhangi bir sim kart olabilir..

Kullanacağınız aktif sim kartı sim 2 yuvasına
    diğer sim kartını da sim 1 yuvasına takınız.
    ardından sim 1 ayarlar da pasif ediniz ve şebekeniz gelecektir..

• İsmini,cismini, profilini gizleyen satıcılar sahte isim kullananlar bizde her şey şeffaf facebook grubum dahil olmak üzere bari forumda dürüst olun herşeyiniz gizemli dürüst esnafın saklayacağı şey olmaz..

• Israrla server kaydı ücreti soranlar oluyor sizleri kırmayıp paylaşıyorum bu rakamların ilerleyen günlerde düşeceğini göz önünde bulundurunuz..

🔔 S23 Ultra 🆗✅ 160$
    🔔 S24 Ultra 🆗✅ 320$

• Hocam merhaba 3 ay önce 50 dolar seviyesindeydi server kayıt ücreti s23 ultra için tekrar o seviyeye gelmesi için daha açılmayan serverlerin açılması mı gerekiyor yoksa arz talep meselesi mi

• Spyrroo kullanıcısına yanıt
    Hocam server tamamen aktif şuanda acele etmeyin geçmiş mesajlarımda yazdım fırsatçılara taviz vermemek lazım eninde sonunda fiyatları düşecek şuanda talep yokki arzı olsun kademeli olarak düşüş başladı zaten önümüzdeki aylarda makul seviyelere gelecek fiyatlar şuanda kimseye server kaydı önermiyorum

• hocam selamlar

Z flip 5 ve 6

z flod 5 ve 6

fiyatları var mnı?

• denizlion kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

Geçtiğimiz hafta forumda ilana eklemeye fırsat bulamadan özel olarak deneme amaçlı getirdiğimiz birer adet Z Flip5 ve Z Fold5 cihaz sosyal medyada anında satıldı fakat sonrasında talep gelmedi dileyen olursa getirtebiliriz fiyatları oldukça değişken

• Hocam merhaba bir sorum olacak bu Server kayıtları yapıldığı zaman serverlar kapandı dendi bir ara oradaki kişiler mağdur oluyor mu yoksa yeniler için mi açılmıyor? Orası kafamda soru işareti oluşturdu?

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    merhaba kişiye özel bir uygulama yok serverları kapatan zihniyet daha çok kâr hırsı gözünü bürümüş olacakki ben bunu kapatırsam herkes bana mahkum olur düşüncesiyle kapattı yaklaşık 3 ay kapalı kaldı ve kapanmadan önceki fiyatların 5 katı üzerinde fiyatla açıldılar bu noktada sürekli yasal kullanım süresinin alternatif olarak kafi geldiğini anlattım insanlara ayrıca 2 ay süre uzatma ile birlikte 4+4+2 yapıyor zaten bu süreç ufak bir uğraşı gerektiriyor sim slotu değiştirmek gibi zahmetsiz bir işlem akabinde hiçbir şey ile uğraşmak istemiyorum direk kayıtlı olsun modunda olanlar için extra bir alternatif server kaydı esasen samsung kullanıcıları muhtaç değil onlar muhtaç..

server sistemi arkasında çinli,suriyeli şebeke var şark kurnazı gibi hareket ediyorlar tabi bizim fırsatçı yazılımcılarımız onlardan geri kalır mı onlarda şişirdikçe şişiriyor fiyatları kısa yoldan 80-100 usd kâr peşindeler geçenlerde bu vesileyle insanları bilgilendirmek amaçlı s24 ultra konusunda yazdım değişiğin birisinin hakaret ve ithamlarına maruz kalıp iki kelam serzenişte bulundum diye 4 gün ceza aldım bundan sonra server ile ilgili bilgiyi sadece ilanımda paylaşacağım insanlar aceleci olmazsa o fiyatları paşa paşa düşürecekler zaten kademeli düşüş başladı tahminen önümüzdeki aylarda eski fiyatlara döner belki dahada düşer s25 ultra çıkıyor ne de olsa..

• Peki hocam ilanda 8+8 yazmışsınız bu iki yıl kullanılabilir anlamına mı geliyor yoksa ben farazi konuşuyorum s24u aldım 4+4 kullandım sonra ücreti mukabilinde 2+2 de uzattım sene bitti sonra tekrar başladı bir senede böyle kullandım 2. Sene bittikten sonra yine aynı şeyleri yapabilir miyiz yoksa tamamen kapanıyor mu cihaz.

Birde diyelim ki şimdi sıfır cihaz aldım senelik 4+4 hakkımın 4+1 ay şeklinde (ocak oldu) oradaki 3 ay çöp mü oluyor yeni yıl başladı diye diğer 4+4 mü başlıyor..

Bunlar aslında herkesin merak ettiği konular yardımcı olursanız sevinirim. Millet de bilgilenmiş olur çok teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 21 Temmuz 2024; 7:55:32 >
    her sene başında haklar yenileniyor senede tek sefer 2 aylık süre uzatma hakkınız var bu prosedür tamamen yasal kafanızdaki soru işaretlerini gidermek için videoyu izlemenizi öneririm..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.

rica ederim kafanıza takılan hususlar olursa konu altında cevaplarız

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilgi alakanız için özelden de soru sormuştum elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz ama ülkemizde kartsız işlem artık zoe fiyatlar uçtu malum :) sizde artık kart ile işleme geçin :)

kredi kartı ile satışımız vardı uzun zamandır ama sonlandırmak durumunda kaldım malumunuz mail order komisyonları çok yükseldi aradaki tüm fark bankadan kaynaklı ve fahiş oranlarla komisyon alıyorlar biz ayak uyduramadık bu sisteme üstelik ayda bir kaç tane kredi kartı ile satın alınan cihazda zarar yazıyor bize kart ile alışverişi tercih eden fazla olmuyor yani nakit avans bile daha makul kalıyor müşterilerimin %99 dilimi nakit olarak alışverişi tercih ediyor..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.