Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
867
Cevap
144
Favori
121.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım doğrudur hocam çok içeriğini bilmiyorum fakat nette komisyon farkı ile satanlar var hocam örn. %7-%10 fark ile satanlar var alıcıya ödetecek şekilde yapıyorlar taksit yapanlar bile var tabi komisyon daha da artıyor. Hocam ülke durumu belli sizdeki fiyatlara samsung utanmasa a serisi alınacak madem bu cihazlar bu fiyata alınabiliyor insanlar ki bende öyle düşünüyorum böyle almayı tercih ediyoruz. Fakat 30 bin bir anda çıkmıyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum pm yolladım komisyon oranları ile ilgili

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim tekrardan bilgiler için :) hayırlı satışlarınız olsun

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam teşekkürler

Hocam ben yukarıda belirttiğim 4 model için fiyat rica edeceğim. Alıcıyım ben.Uygun fiyat çıkarsa hemen alacağım

• denizlion kullanıcısına yanıt
    pm gönderdim

• 🚨Fırsat Cihazı 🚨

Samsung Z Fold5 12/512GB

31.500₺

▶️Snapdragon 8 Gen 2 İşlemci
    ▶️12/512 GB
    ▶️Hem Telefon Hemde Tablet 120hz Ekran
    ▶️Stereo Hoparlör
    ▶️Fiziki Çift Hat
    ▶️Slotlara Hat Değmemiş
    ▶️Eylül 2025 e Kadar kayitsiz kullanim hakkı
    ▶️Tam Global %100 Turkce
    ▶️Renk: Beyaz
    ▶️Kozmetik: 10/9 ekranda küçücük kılcal 2 çizik var farkedilmiyor bile kasanın kenarında ufak bir sürtme var hat takılmamış teşhir cihazıdır.. SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

• s24 normal varmı

• xafer12 kullanıcısına yanıt
    maalesef bizde ultra serisi mevcut

• sevgili arkadaşlar, s10 plus telefonu artık emekli etmeyi düşünüyorum. ancak emin olmadığım için fikir almak istedim sizden.

normalde s10 plus bana fazlasıyla yetiyordu. kamera ekran vs her seyiyle 10 numaraydi, ama pili öldü artik.

1300 liraya yeni pil takıyorlar ama o da ilk günkü gibi olmayacak.

sizce sırf pili icin s23 serisine geçmeye değer mi?

özellikle s23 düz model düşünüyorum plus ge ultra fazla pahali geldi.

ama 3900 mah da bugun degilse bile 1 2 yila sorun cikartir gibi geliyor

su an s23 sahipleri 1 günü mobil veri ile cikartabiliyor mu? is yerimde wifi yok mecbur 4g de kullanacağım

4g de kac saat ekran süresi alıyorsunuz?

bir de s23 ün 25 watt olmasi plus ve ultraya göre 45 watt ta cok fark yaratıyor mu?

teşekkürler

• kenandorlayy K kullanıcısına yanıt
    S23fe fiyatına S23 Ultra var en baştaki ilana göz atın yurtdışı cihaz takıntılı değilseniz şuanda en ucuz amiral gemisi cihazdır sizi başka bir boyuta taşır.

• Z Fold5 yeni yuvasına doğru yolculuğa çıktı

• 🚨Server Gelişme🚨

Samsung V3 Repair (Server) Fiyatlari düşmeye devam ediyor.

➡️ Samsung [V3] S22, S23, Fold 3 & 4, Flip 3 & 4 Series - IMEI Repair & Unlock

‼️155$

➡️ Samsung [V3] S21, S20, Fold 2 & 1, Flip 2 & 1, Note 20 & 10 Series - IMEI Repair & Unlock

‼️115$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 23 Temmuz 2024; 18:39:29 >
  • U1<>U5 arasındaki tüm sürümler U6 güncelleme yapmayınız

• 💥💥 Samsung Galaxy Z Fold6 12/256 GB 55.000₺

Sınırlı sayıda
    SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

• kenandorlayy K kullanıcısına yanıt
    son güncellemeyi server kaydı için bekleyişte olan kimsenin yaptığını sanmıyorum

• kredi kartı ile satış sonlanmıştır teklif etmeyiniz.

• Server ile ilgili benden cihaz almamış kimse pm yollayıp whatsapp tan yazmasın rica ediyorum zaten buradan bilgi geçiyorum..

S23 Ultra Server ✅ 145$
    S24 Ultra Server ❌

S24 Ultra şuanda kapalı bir açılıyor bir kapanıyor stabil değil henüz..

Server kaydı yapmıyorum yazılım işi yapan ekiplerle çalışıyorum bu nedenle tekrar ifade ediyorum cihazı başka yerlerden alanlar server için harici irtibata geçmeyin cevaplamıyorum..

Hocam merhabalar s24 ultra Server açılır mı stabil hala ne zaman gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.