Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
867
Cevap
144
Favori
121.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yarın sizi çalıştığımız yazılımcı arkadaşlardan birine yönlendireceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler. Haber bekliyorum.

• S24 ultra titanium yeşil var mı 928b kodlu ?

• rertug R kullanıcısına yanıt
    Hazır stok aşağıdaki renkler mevcuttur bizim tüm cihazlarımız Global Avrupa SM-S928B/DS modelidir..Yeşil renk şuanda S23 Ultra da var..

S24 Ultra renkleri

Titanyum Gri
    Titanyum Siyah
    Titanyum Mor
    Titanyum Sarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 31 Temmuz 2024; 0:55:37 >
    S23 ultra açık yeşil mi ve fiyat nedir?

• rertug R kullanıcısına yanıt
    S23 Ultra haki yeşil tonda oldukça şık görünümlü..26.900₺ 12/256 Avrupa Global

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

• ℹ️ Server Hakkında Gelişme 31 Temmuz 2024

Fiyatlar yavaş yavaş düşüyor dostlar

S24 Server şuanda kapalı.

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 31 Temmuz 2024; 1:10:10 >
    Hocam s24 ultra için Server çalışması var mı? Açılacak gibi duruyor mu acaba sizce?

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    hocam güncel gelişmeleri paylaşıyorum zaten s24 ultra da açılır yakın zamanda tekrardan

• S23 Ultra server kaydı düşünenler varsa evvela lazım olan şeylerin listesi bilgisayarınız olması gerekmektedir ve edl kablosu temin edip benimle iletişime geçebilirsiniz işlemler toplu olarak yapılacaktır 5 kişilik kontenjanlar halinde liste oluşturulacak listeye adını yazdırmak isteyenler müracaata..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 31 Temmuz 2024; 12:5:22 >
    Hocam bu edl kablosu fiyatları nedir birde mesela s24 ultra kaydı için de oluyor mu

• ferhatakdag4545 kullanıcısına yanıt
    300-400₺ arasında kablo fiyatları şuanda S23 Ultra server açık S24 Ultra için kapalı..Dileyen olursa S23 Ultra için uzaktan erişim ile dileyen olursa İstanbul'da ikamet edenler için yönlendirme sağlarım ve yine dileyen olursa S23 Ultra satın alanlara server kaydı yapılıp cihaz hazır şekilde yollanır..

• humble mumble kullanıcısına yanıt
    pm gönderdim dönüş yapmadınız

• Cihaz renklerini ilanda belirttim dostlar tüm standart renkleri mevcut lime yeşil,turuncu,sky blue cart curt renkleri soranlar oluyor Türkiye garantilide bile bu renkler yok bizde hiçbir zaman yok yoktur fakat özel seri nadir renkleri piyasada çok zor bulunuyor standart fiyatın üzerinde ödeme yapmak isteyenler için sınırımız yok

• Server hakkında tükenmek bilmeyen sorulara maruz kalıyoruz 😁

S24 Ultra şuanda kapalı..

S23 Ultra aktif ve 140 usd bandında fiyat isteniyor..

Ben esnaf olduğum için 25-30 usd aşağısına kayıt yaptırabiliyorum tabi benden cihaz almış ve alacak olan müşterilerimiz bu indirimli server fiyatlarından yararlanabilir indirim geldikçe paylaşıyoruz sizden ricam benden cihaz alacağım diye günlerce soru,sual ve teknik bilgiler alıp başka yerden cihaz alıp buraya gelip indirimli server fiyatlarından yararlanmak istediğinizi söylemeniz hoş ve etik değil elimden geldiğince saatlerce,günlerce yardımcı oluyoruz detaylı bilgi sunuyoruz gidip başka yerden cihaz alıp gelip bana soru soruyorsunuz bundan sonra cihaz alımı yapmayanlara teknik destek verilmeyecektir sadece müşterilerimize teknik destek verilecektir..

• 🚨🚨 KAMPANYA 🚨🚨

⚠️Samsung Galaxy S23 Ultra Server Kayıtlı 30.999₺

• benden cihaz almamış kişiler lütfen server ile ilgili sorular ile meşgul etmeyin aşırı yoğunum messenger,whatsapp,pm her yerden yazıyorsunuz başkasından cihaz alıp benden teknik destek alamazsanız az etik olun server piyasası ile ilgili bilgi ve gelişmeleri yazıyorum zaten sürekli server açıkmı,ne zaman açılır,s24 ultra kayıt ücreti ne kadar gibi soruları boşa yöneltmeyin s24 ultra için server kapalı aynı şeyleri defalarca yazmak zorunda kalıyorum açılınca bilgisini geçerim s23 ultra server açık..

• pazarlık teklif etmeyiniz kampanya yapıyoruz güne özel 900-1000 ₺ indirim yapıyorum buna rağmen 2-3 bin birden fiyat kırmaya çalışanlar komik oluyorsunuz sizin paranız parada bizim malımız pul mu? pazarlık adabını bilmeyen lütfen hiç yazmasın vaktimizi boşa harcamayalım..

• S23 Ultra U6 güncellemesi yapıp bekleyenler müjde artık server kaydı yapılabiliyor bu sürüme halihazırda bekleyenler U6 sürüme güncelleme yapabilirsiniz.

• Çok düzgün, nazik ve ilgili bir satıcı. Ne sorsam tatmin edici yanıt verdi ve hızlıca bir adet s24 ultra siparişimi verdim.

Kendisine teşekkür ediyorum .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.