Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: incubus77 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü6 Mobil
5 sn
912
Cevap
151
Favori
129.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı uğurlu olsun üstad güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Zayıf Batarya 35 ile baslamayan IMEI'ler sw kayit yapildiginda otomatik guncellestirme olmadigina dair bi muhabbet var dogru mudur? illa 35 ile baslayan IMEI attirilmasi lazim sorunsuz olmasi icin deniyor.

• xotac kullanıcısına yanıt
    evet 35xxxx ile başlayan imei gerekiyor sadece bir tanesi için diğer sim için böyle gereksinime ihtiyaç yok

• Fold 6 fiyat nedir?

• Passenger kullanıcısına yanıt
    1435$

• Bir adet S24 Ultra siparişi geçmek istiyotum. Whatsapp dan ulaşım sağladım

• mehmetgokkaya M kullanıcısına yanıt
    sipariş oluşturuldu üstadım hayırlı olsun

• Batarya hocam her konuda yardımcı oluyor sağ olsun, s24U server kayıt bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad

• Siparişimi bugun teslim aldım, hayırlı satışlar olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun üstad güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• Hocam merhabalar. Eşime S24 ultra almayı düşünüyorum sizden. Konunun hepsini baştan sona okudum. Wpdan iletişime geçiyorum sizlerle.

• micheal42 M kullanıcısına yanıt
    tabi hocam

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Ben de bugün S24 Ultra cihazımı teslim aldım. Her konuda ilgili satıcı. Cihazda Ölü piksel dahil hiçbir problem yoktu. Kapalı kutu olarak geldi. 07 Ağustosta aldığım cihaz, 09 Ağustosta teslim edildi.

• Gokhan1016 G kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle üstad hayırlı uğurlu olsun yeni cihazınız.

• Kendisinden aldığım s24 ultra cihazı 2 gün içerisinde kapalı kutu olarak elime ulaştı , ilgisine teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AIR JORDAN A kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle üstadım

• S23 Ultra server fiyatı bir miktar daha düştü anlık 130 usd cihaz alımında müşteriye özel 110 usd..

Kredi kartı ile alışverişi yoğun talep üzerine aktif ettik ama saçma sapan pazarlık teklifleri sunmayın mail order komisyonları belli zaten bankanın belirlediği komisyon oranları var öylesine komik pazarlık teklifleri geliyorki pazarlık sünnetmiş bir de :) cihazın peşin fiyatına kredi kartı ile taksit isteyenmi dersiniz peşin fiyatını kafasına göre düzleyip bununlada yetinmeyip taksit ile komisyon oranını sıfırlayan tipler yahu ne kadar özgüven bu böyle aradaki farkı cebimden verip cihaz yollamamı isteyenler lütfen uzak durun boş yere whatsapp hattımı meşgul etmeyin yurtdışı cihazda anlık kur üzerinden hesap yapıyoruz..

• Arkadasin 10 usd karla calistigini bilmeden Bugün arkadaşa 26700 tl dedi. 26000tl olur mu dedim.Dedigime pişman oldum.

Olmaz kardeşim zarar ediyorum, kurtarmaz,maalesef demesi gerekirken

Şakamasin, komik emojiler ,cepten mi karsilayim gibi saçma salak gibi seriye bağladı.
    Esnaflık la alakası olmayan bir genç olduğuna kanaat getirdim

• dotan D kullanıcısına yanıt
    komik olmayın peşin fiyatını konuştuk hem pazarlık edip fiyatı düzleyeceksiniz üstelik kredi kartı ile taksit yapıp %20 komisyonu cebimden vererek size taksitle 26 bine cihaz vereceğiz nerede görülmüş böyle ticaret şekli insan teklif ederken düşünür taşınır kredi kartı ile komisyon oranlarından belliki haberiniz yok çok şükür hiçbir müşterim ile böyle diyalog yaşamadım bu ilk oldu pazarlık elbette var nakit alımda teklif edilirki zaten her müşteriye elimden geldiğince inisiyatif tanımaya çalışıyorum sizinki kurnazlık bana esnaflığı öğretmeyin böyle bir şaka gibi teklife gülücük emojisi koymamın gayet yerinde olduğunu düşünüyorum istediğinizi elde edemeyince böyle bir üslupla yanıt vermenizi yadırgamadım doğrusu.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.