< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Merhaba dordüncü kez cihaz adım. Hiç bir sorun yaşamadım sadece bu sefer bir gecikme oldu sebebini anlattı. Cihaz bugün elime ulaştı S24 ultra'yı eksiksiz teslim aldım. Teşekkür ederim. Sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 19 Ağustos 2024; 1:8:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam selam, bu 4+4 sisteminde anlatılmak istenen şu mudur: telefon Çift simkart girişli olduğu için o yıl içerisinde simkartimizi once sim-1 e takıp 4 ay kullanacağız. Ardından bu 4 ayın sonunda bu sefer sim-2 girişine takıp bir 4 ay daha kullanacağız? Doğru mudur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır teşekkür ederim. Bir de server kaydı ile alakalı sorum olacak hocam. Samsung serverları açtığında s24 ultra için, server kaydı yapabilmek icin eski bir cihazın imeisine ihtiyaç oluyor mu tıpkı imei çakma işleminde olduğu gibi? Internette bazı yorumlar okuyorum mesela imeisi çakılan eski cihaz 4.5G yi desteklemiyor ise bu s24 ultrada da hızlı internete kullanamiyormusuz mesela. Diger husus ise samsungun yayınladığı guncellemeleri alamayabiliyormusuz? Veya yeni bir guncellemede yine server kaydi yapan yazilimci ekibe telefonu gondermemiz gerekiyor mu? Server kaydinda bu tip dezavantajli durumlar var midir hocam? Bilgilendirme icin şimdiden teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |