Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
867
Cevap
145
Favori
122.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S24 ultra ile ilgili çok fazla mesaj geliyor dostlar şuanda server kapalı açıldığı anda ilk sizlerin haberi olacaktır..

Şu anda S23 Ultra için server aktif ayrıca server kaydı için benimle iletişime geçenler uzaktan erişim ile işlem sağlanacaksa edl kablosu ve 35xxxx plakasını hazırlasın işlem anlık bir kaç dakikada tamamlanır işlem öncesi yedek alınız cihaz sıfırlanır bunun haricinde İstanbul'da ikamet edenler edl kablosu gerekmeden iletişime geçerse yönlendireceğim mekanlarda kaydını yaptırabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S23 Ultra son adetler sadece siyah kaldı

• Hocam s24u alacağım kayıtsız 4+4den sonra uzatabilir miyim bir de server kaydı ne kadar randevu fazla mı acaba?

• dogubey4646 D kullanıcısına yanıt
    pm gönderdim

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hocam buraya yazamaz misiniz?

4+4 yasal kullanım süresi 2+2 süre uzatma mevcut 12 ay kullanabilirsiniz önceki mesajlarda yazdım zaten şuanda S24 Ultra için server kapalı açıldığı takdirde buradan öğrenebilirsiniz süre uzatma yöntemi mevcutken server kaydı fuzuli kalıyor ama bir alternatif olarak düşünülmeli ilerleyen zamanda açılınca bile acele etmemek gerekir fiyatı makul seviyelere gelince tercih edilir.

• bu arada benden cihaz almamış olanlar server kaydı ve süre uzatma ile ilgili müşterime özel verdiğim fiyatları istiyor ben yazılım işi yapan ekipler ile çalışıyorum çoklu işlem ile hususi işlem fiyatları farklılık gösterir esnafa verdikleri fiyatı beklemeyin sadece cihaz alan müşterilerime özel geçerlidir fiyatlar ayrıca hususi olarak server kaydı ve süre uzatma ile ilgilenmiyorum bu sebeple meşguliyet verilmemesini rica ediyorum sadece cihaz satışı yapıyorum..

Hocam peki ben Kasım'da aldım seneye sanırım Eylüle kadar kullanacağım uzatma 2+2 şeklinde mi yoksa tek 2 aylık mı

şuanda yeni yöntem ile hangi tarihte sim taktığınızın önemi kalmadı artık direk 12 ay kesintisiz kullanım mümkündür aynı sim üzerinden 2+2 yani 4 ay uzatabilirsiniz..

Anladım hocam teşekkür ederim uzatma işlemi nasıl yapacağız

• ÖNEMLİ BİLGİ

ℹ️ Son dönemde dolandırıcılar had safhada sosyal medya üzerinde S24 Ultra server açıldığını ve işlem yaptırdıklarını söyleyenler varmış bu konuda çok fazla mesaj geliyor dostlar server şu anda kapalı açıldığı takdirde ilk sizlerin haberi olur takipte kalırsanız kesinlikle dolandırıcılara inanmayın kayıt yaptırdığını iddia edenler aynı amaca hizmet eden şebeke halinde çalışanlardır 8-10 bin lira arasında işlem ücreti dolandırıcıların iştahını kabartmaktadır maksimum süre uzatma 2+2 toplam 4 aydır S24 Ultra server halen kapalıdır server kaydı ve sınırsız süre uzatma yapabildiğini iddia eden dolandırıcılara itibar etmeyiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 30 Ağustos 2024; 23:6:14 >
    4+4 kullanıp süreniz bitip şebeke kapanınca bize ulaşıyorsunuz imei numarası veriyorsunuz işlem sağlanıyor 24 saat içerisinde hattınız tekrar açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 30 Ağustos 2024; 23:11:32 >

Anladım teşekkür ederim kolay gelsin

rica ederim

• Zayıf Batarya rümuzlu arkadaştan Galaxy s23 ultra aldım. Aradığım rengi bulmak için gösterdiği sabıra ve anlayışa teşekkür ederim. Ürünle ilgili sorduğum her şeye sabırla cevap verdi ve ürün sağ salim elime ulaştı. Her şey için teşekkür ederim.

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• S24 Ultra server halen kapalı gelen mesajlara istinaden güncel bilgimizi geçelim.

• Arkadaslar xiaomi 14 ultramı yoksa s24 ultramı.xiaomi direnc kaydı samsung server kapalı olsada ilerde acılır elbet iki cihaz aradinda kaldım

• darkthron333 kullanıcısına yanıt
    4+4+2+2 sistemi mevcutken xiaomi de bile direnç kaydı önermiyorum s24 ultra server hakkında ne zaman açılır tahminde bulunmak zor iki cihazda oldukça güzel tercih size kalmış

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.