Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: incubus77 , alp74101 , vagus35 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
912
Cevap
151
Favori
129.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kur uçuyor stoklar azalıyor ara zamlar geliyor tedarikçilerde cihaz bulunmuyor dolar 34'ü geçti fiyatları sabitledik zam öncesi fırsatı kaçırmayın ilerleyen günlerde bu fiyatlar hayal olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S24 ultra server kaydı açıldığında haber eder misiniz? Siparişi düşüneceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca server kaydı için benim bir samsung cihazina ait olan imei vermem lazim mı, yoksa siz ayarlayabiliyor musunuz?

Eger ille benim imei bulmak gerekiyor ise, evde eski uzun zamandir sim kart takip kullanmadigim muhtemelen calismayan bir samsung s4 var. Onun imeisi iş görür mu?

• smartboom S kullanıcısına yanıt
    bu başlık altında server ile ilgili güncel bilgiler gelince paylaşıyorum.

• smartboom S kullanıcısına yanıt
    detayları whatsapp üzerinden ararsanız yanıtlarım

• S24 Ultra telefonumu sorunsuz şekilde teslim aldım.
    Belirtmek isterim ki; En başından beri beyefendiyle telefon görüşmesinde ki tüm sorularıma tek bir sefer bile of demeden yanıtlaması, kargolama sürecindeki hassas düşünceleri ( kargo takip numarası paylaşması, paketlemeye özen göstermesi ), sürekli kargoyu takip edip bilgilendirme mesajları ve arama ile durum hakkında bilgi vermesi
    mükemmel bir üslup ve mütevazi, anlayışlı yardım sever düşüncelerinden ötürü teşekkür ederim. Ayrıca hızlı kargo içinde teşekkür ederim.

• TrnMrc T kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle üstadım hayırlı olsun.

• 4+4 üzerine 2+2 süre uzatma yöntemi aktif 12 ay nonstop devamke 😁

• satışlarımızda harem altın kuru baz alınır

doviz.com
    Harem Döviz Kurları - Doviz.com
    https://kur.doviz.com/harem

• normalde müşterim haricinde server kaydı yapmıyorum ısrarla rica edenleri kıramıyorum teknik birimdeki arkadaşıma yönlendiriyorum velhasıl server kaydı randevu ile işliyor

• Lütfen server kaydı ve süre uzatma ilgili bizimle alışverişi olmayanlar yazmasın pm vw wp yetişemiyorum sadece benden cihaz almış olan müşterilerimiz ile ilgileniyorum bilhassa S24 Ultra kaydını soran çok oluyor server kapalı bu cihaz için yazmaktan yoruldum boş yere birbirimizin zamanını harcamayalım..

• Merhaba. Hocam eskiden odinle iemi atılıyordu. Şimdi de bu işlemler benzer şekilde odinle mi atılıyor. Ürünü aldıktan sonra sorun yaşarsam kendim odinle halledebilirmiyim

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Hocam baya sıfırsınız konuya tavsiyem youtube den server kayıt ve direnç kayıdı araştırın

hocam o yöntemler geçmişte kaldı gsm dünyasında artık herşey değişti frp,rsa,knox gibi koruma metodları varken bunları standart yolla aşamazsanız auth,panel,tool vb aplikasyonlar gerekli bunun yanında ileri düzeyde bilgi ve tecrübe şart artık Samsung cihazlarda cpid server ile repair yapılıyor..

cihazı kurcalayıp yazılımsal müdahalede bulunursanız knox patlatırsınız server kaydı seçeneğinide yitirirsiniz..

• fiyatlar güncellendi

• Selamlar,

Kargo teslim alınana kadar sizin güvenceniz altında mı?

Yani bir şekilde kargo kaybolur veya yakalanır ve alıcı tarafından teslim alınamazsa ne yapıyorsunuz?

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Selam

Kargo garantili gönderim sağlanıyor şimdiye kadar hep böyleydi yine aynı geçen seferki operasyonda yakalanan cihazımız oldu müşterimizi mağdur etmedik yenisini yolladık kargoda hasar görmüş olması,çalınması gibi durumlarda tutanak tutturulması video eşliğinde kutu açılımı gerekmektedir..

• hangi kargoyla gönderiyorsunuz, şube teslim almak daha mı iyi olur acaba

• dndd D kullanıcısına yanıt
    yurtiçi,aras,hepsijet gönderim var esasen kargo seçimi ilgili firmanın yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilir dileyene adresine teslim dileyene şube teslim gönderilir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.