Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vndc Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
1.072
Cevap
196
Favori
162.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm gelişmeleri detaylı şekilde yazıyorum server ne zaman açılır vs gibi sorulara yanıt vermiyorum zaten cevabı burada var günde 50 tane pm geliyor en az 40 tanesi S24 Ultra için server ne zaman açılır sorusu pm lere sadece cihaz satışı için bakıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • halen pm geliyor server ile ilgili kimi S24 Ultra için ne zaman açılır diyor kimi fiyat soruyor şuanda pahalı olduğunu yazdık 200 usd fiyat istiyorlar S22/S23 Ultra serisi için.. S24 Ultra için server ne zaman açılır bilemiyoruz kademeli olarak açılacağını umuyoruz sizlerden ricam server ile ilgili benden cihaz almayanlar boş yere pm atıp meşguliyet vermesin zaten cihaz alan müşterilerimiz konuda etiketli müşterilerim dilediğini sorabilir pm atabilir 7/24 cevaplarım bana soru bankası muamelesi yapıp başka yerden cihaz alanlar sorularınızı satıcınıza yöneltin veya konuyu takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz herkese özel olarak yetişip sorularını yanıtlayamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 8 Temmuz 2024; 22:11:31 >
  • server ile ilgili bekleyiş devam ediyor fiyatlar düşmeden tavsiye etmiyorum fiyat makul seviyelere inince bilgilendirme yapılacaktır..

• Dolar artıyor fiyatlarımız TL olarak yerinde sayıyor liste güncellenmeden fırsatı değerlendirin.

• 1TB olan modeller tükenmiştir şuanda 256GB tüm renkleri hazır stok mevcut.

• dolar öyle hızlı yükseliyorki fiyat güncellemeye yetişemiyorum kurdaki fark sebebiyle güncel fiyat bilgisi için iletişime geçiniz..

• S23U server kaydı için u5 desteğide geldi fiyatlar biraz aşağı doğru yöneliyor güzel gelişmeler yaşanıyor

• S23 Ultra u5 sürümüde dahil server fiyatları 155-160 bandına geriledi biraz daha sabredin bu fiyattan direk 100 usd silinecek yavaş yavaş düşüyorlar yakında vitesi arttıracaklar

• Güncel Gelişme

S24 Ultra server kaydı için bekleyenler için iyi ve kötü haberlerim var.

Öncelikle iyi haberle başlayalım server açıldı v4 sunucu aktif ✅

Kötü haberi sona sakladım maalesef fiyatları 300-400 usd bandında.Fiyatlar sapıkça bu fiyatı biçenleri kamyon şaftına bağlayıp çevireceksin..

Acele etmeyin V3 (S22u,S23u) ve V4(S24u) sunucular faaliyete başlamıştır tek teselli serverların aktif hale geçmesi fiyatları bir müddet sonra düşecek hatta yazılım işi yapanlar hamallık tartışması yapıp piyasayı bulandırmak kavgasına tutuşmuşlar bilindiği üzere dünya üzerinde en fırsatçı milletiz bu gelişmeye mukabil S23u server kaydı ücreti 220 usd den 140 usd ye kadar düşünce yazılımcı tayfası birbirini yemeye başladı birbirlerini hamallık yapmak ile itham ediyorlar rekabet iyidir bazıları bu iş kendi tekelinde zannederek piyasaya yön vermeye çalışıyordu server işinin arkasında geniş bir senaryo dönüyor milleti paniğe sevk etmek için server tamamen kapandı gibi haberler çıkarıldı e tabi bu senaryo ile kaos ortamı hazırlandı ne fiyat sürsem yediririm senaryosu geri tepmeli kimse acele edip şark kurnazlarını ihya etmesin olayın arkasında gsm sektörü için yazılım ve panel satışı yapan halabtech isimli suriyeliler,çinliler ve bizim milletten ortak iştirak var milleti psikolojik olarak server açılmayacak söylentisi ile huzursuz edip server açılınca hücum eder parayı vururuz diye düşündüler..

Gelişme oldukça yazıyorum..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Kral adamsın vessalam her konuda sana güvenim sonsuz ne dersen onu yaparım s24 ultura için

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad bilindiği üzere server olayı ile ilgili bizde piyasadaki yazılımcılar ile çalışıyoruz ama müşterim olsun yada olmasın insanların asla mağdur edilmesine müsaade etmem fiyatlar aşırı yüksek stabil konuma gelmeden tavsiye etmiyorum yaptıkları elbette geri tepecek o fiyatları paşa paşa düşürecekler..

• Hocam bu server nedir niye illaki online biyere bağlanılıyor, yokmudur bunun offline bir çaresi?
  • ibo-wan kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam

• Konu sahibi geçici olarak cezalı durumda konunun ilk mesajında WhatsApp üzerinden iletişim kurabilirsiniz kendisinin ricası üzerine yazıyorum.

• S24 ultra 1. Sim 4 ay kullandım- 2.sim i 3 gün önce aktif ettim 4 ay daha kullanacagim o zamana kadar serverlar acilir inşallah suan kapali deniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar selamlar

Bilindiği üzere server ile ilgili güncel bilgiler sunduğum için hakaretlere maruz kaldım ufak bir reaksiyon ile serzenişte bulundum diye ceza aldım ve sizlerden 4 gün uzak kaldım..

İlan güncellendi server ve süre uzatma ile ilgili bir takım gelişmeler var kısa süre sonra paylaşım yapılacaktır..

• Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    gelişmeleri anlık takip ediyoruz S24 Ultra için had safhada dolandırıcı türedi repair yaptığını iddia eden server bir açılıyor bir kapanıyor henüz stabilde değil fiyatlar bir tık düştü ama önümüzde daha çok yol var bir kaç ay sonra netlik kazanacak..

• S23 Ultra için güzel gelişmeler yaşanıyor biraz daha sabır kademeli düşüşler yaşanıyor fiyatları benim psikolojik eşiğime uymadığı için rakam telaffuz etmiyorum ama sabreden derviş muradına ermiş..

• Ryzen kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler üstad

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.