|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
|
|
|
|
|
Evet soru sordum 30-40 bin tl lik bir alışveriş yapmayı planlıyordum ve bunun için birkaç saat içerisinde karar vermemi beklemeniz çok saçma. Daha ilk defa iletişime geçtiğim birine DH üyesi ve satıcısı diye güvenerek alışveriş planlıyorum. Arkadaşıma danışıp günümüz ekonomisinde kendi bütçeme göre ödeme planı çıkartmaya çalışıyorum. 1 ay sonra nakitle almayı planladığım cihazı sizin konunuzu gördükten sonra ödeme planı yaparak bugün çıkarabilir miyim diye tüm sınırlarımı zorlamaya çalışıp kendimi alabileceğime ikna etmeye çalışırken "Cihaz almak istiyorum diyip almıyorsunuz" şeklinde sizden geri dönüş aldım. Siz satıcısınız ben alıcıyım. Eğer "kusursuz" bir ticaret geçmişiniz varsa, satın alımların yeri gelir birkaç saat içinde yeri gelir 3-4 gün içerisinde olabileceğine şahit olmanız gerekir. Ben size cevap verdim almalısın diye bir ticaret şekli yoktur. Öğleye kadar karar verebilseydim bugün kargoya çıkması için siparişi geçecektim ancak hem ben çalıştığım hem arkadaşım çalıştığı için öğlene kadar görüşmelerimi tamamlayamadım. Eğer sizden o saçma mesaj ve engellemeyi almasaydım bugüne yetiştiremediğimi yarına ayarlamayı teklif edecektim ancak sizin gibi ticareti yanlış anlamış insandan almadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Whatsapp konuşma geçmişi bende de duruyor. Ben cihaz almak istediğimi ve bu konuda bilgi almak istediğimi söyledim PEŞİN FİYATI ödeyemeyeceğimi ve kredi kartı ile alışveriş için son fiyatın ne olacağını sordum. Tabi ki daha sonrasında belirttiğiniz fiyatın da PEŞİN FİYAT için olduğunu kredi kartı ile olmayacağını söylemeniz üzerine tüm hesaplarım karıştı tekrar hesaba giriştim. Siz ya ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz ya da olmasını istediğiniz şeyi olmuş gibi nitelendiriyorsunuz diye düşünüyorum. Ayrıca ben size birşey yazmadığımda art arda mesajlarınıza cevap veren de ben oldum "Aa öyle mi", "İyiymiş" tarzında cevaplarım oldu çünkü siz o gün içerisinde alışverişi bitirmek için beni ikna etmeye çalışıyordunuz. Sorun yaşadığınız herkesi engellediyseniz muhtemelen o sebeple olumsuz birşey yoktur forumda hakkınızda. Ben de 20 senedir üyeyim ve size DH güvencesi ile yazmıştım. Ancak DH de bu kadar kötü bir ticaret şekli ile ilk defa karşılaşıyorum. Her konuştuğunuz kişiye birkaç saat içerisinde 40.000 TL para vermedi diye engel atıp laf söyleyerek, ardından çok kusursuz geçmişinizden bahsederek anca kendinizi kandırırsınız. çok sayıda PM almanız sizin satış yapma ihtimalinizi artırır ancak, çok sayıda pm ve mesaj almanız her yazanın sizden alışveriş yapmasını garantilemez. Yoğun çabanız sizin satışınızı ve para kazanmanızı artırır. Madem rahatsızsınız satış yapmayı bırakabilirsiniz. Ben başka birisinden alacağımı alırım içime sinmeyen tam anlamıyla bütçeme uygun olduğunu düşünmediğim bir malı da satın almam. Sadece ben değil DH de olan olmayan herkes benimle aynı fikirdedir. Bir çok kişi kuruş hesabıyla hayatını çeviriyor. Böyle büyük fiyatlarda alınan ürünler için birkaç saatte karar vermedi diye bir insanı suçlamak ancak kendisinden başka kimseyi düşünemeyen bir insanın işi olur. |
Hala kendinizi övüyorsunuz. Hizmetinizi müşterilerinizin övmesini sağlamanız gerektiğini bir gün öğrenirsiniz. Daha fazla polemiğe girmeye gerek yok. İyi satışlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 5 Haziran 2024; 9:17:46 > |
|
|
|
|
mesela s24 yada s23 alsak 16 ay kullanım var dediniz. bu şekil kullanıp sonra kayıtlar açılıp daha ucuza kayıt yapılabilir olunca kayıt yaptırsak sorun olmaz değilmi? Birde server kayıt olayında cihazların 4.5g vs. hızlarında düşme olmuyor değilmi? |