Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onurfiratarslan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
106
Favori
85.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • frozensoul üstadımda samsung ailesine dahil oldu S24 Ultra ile.
  • Denìz üstad S23 Ultra ile Samsung ailesinde..
  • konuya etiket attığım kullanıcıları server ile ilgili gelişme ve indirim olduğunda bilgilendireceğim.
  • döviz kuru hızla yukarı tırmanıyor bu hızla giderse fiyatlar dövize evrilecek
  • Arkadaş eğer cevap verirse illa anında almanızı bekliyor. 30-40k az para değil ve kararı 1-2 saat içerisinde verilecek bir karar değil. Ben @sevindi42 ile fiyat ve taksit olayını istişare ederken arkadaş almayacaksan neden beni uğraştırıyosun minvalinde bir mesaj atıp engelledi. Kendisini tavsiye etmiyorum. İyi bir insandır belki ama iyi bir esnaf değil.
  • Y.Bilgin kullanıcısına yanıt
    sabahın erken saatlerinde yazdın sordun sıkılmadan usanmadan cevapladım akabinde cihaz alacağını söyleyerek söze başladın peşin fiyatına pazarlık yaptınız ciddi bir indirim yaptım foruma özel ardından kredi kartı tek çekim 3 taksit 6 taksit 12 taksit hesaplattırdınız vs derken bitmek bilmeyen soru ve sualler saat öğleye yaklaşıyordu size yoğun olduğumu belirtip öğleye kadar sipariş geçilirse bugün kargoya verileceğini belirttim 12 taksit içeren ödeme planın size uyduğunu söyleyip cihazı almak istediğinizi söylediniz bankadan kullanacağınız kredi kartına kadar tüm detayları konuştuk whatsapp konuşma geçmişi duruyor keza ödemeyi bugün yetiştirmekten bahsettiniz sonra beklemeye sonrada karar vermeye evrildi olay sabah 8 den öğleye kadar vaktimi aldınız bu konuya şikayet serzeniş tarzında yazmanız etik değil.. Kredi kartı ile ilgili aracı kurum ile çalıştığımı betimledim defalarca aracı kurum ile iletişime geçip sözünüze istinaden güvenip ben mahçup oluyorum insanlara karşı biraz empati yapın.. Yaklaşık 20 senedir üyeyim çok şükür kusursuz bir ticaret geçmişim ve elit müşterilerim var bir tane olumsuz şey duyamazsanız bence hatayı başkasında değil kendinizde aramalısınız her gün çok sayıda pm ve sosyal medyada mesajlar alıyorum hepsine tek tek dönüp ilgileniyorum ama bizde insanız düşük bir kâr marjı ile yoğun çaba sarfediyoruz herkes illa alışveriş yapmak zorunda değil çok kişiye teknik anlamda yardımcı olup fikir belirtip muhabbet etmişimdir şu klişeleşen cihaz almak istiyorum minvalinde söze başlayıp kandırılmak hoş olmuyor..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Evet soru sordum 30-40 bin tl lik bir alışveriş yapmayı planlıyordum ve bunun için birkaç saat içerisinde karar vermemi beklemeniz çok saçma. Daha ilk defa iletişime geçtiğim birine DH üyesi ve satıcısı diye güvenerek alışveriş planlıyorum. Arkadaşıma danışıp günümüz ekonomisinde kendi bütçeme göre ödeme planı çıkartmaya çalışıyorum. 1 ay sonra nakitle almayı planladığım cihazı sizin konunuzu gördükten sonra ödeme planı yaparak bugün çıkarabilir miyim diye tüm sınırlarımı zorlamaya çalışıp kendimi alabileceğime ikna etmeye çalışırken "Cihaz almak istiyorum diyip almıyorsunuz" şeklinde sizden geri dönüş aldım. Siz satıcısınız ben alıcıyım. Eğer "kusursuz" bir ticaret geçmişiniz varsa, satın alımların yeri gelir birkaç saat içinde yeri gelir 3-4 gün içerisinde olabileceğine şahit olmanız gerekir. Ben size cevap verdim almalısın diye bir ticaret şekli yoktur. Öğleye kadar karar verebilseydim bugün kargoya çıkması için siparişi geçecektim ancak hem ben çalıştığım hem arkadaşım çalıştığı için öğlene kadar görüşmelerimi tamamlayamadım. Eğer sizden o saçma mesaj ve engellemeyi almasaydım bugüne yetiştiremediğimi yarına ayarlamayı teklif edecektim ancak sizin gibi ticareti yanlış anlamış insandan almadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Whatsapp konuşma geçmişi bende de duruyor. Ben cihaz almak istediğimi ve bu konuda bilgi almak istediğimi söyledim PEŞİN FİYATI ödeyemeyeceğimi ve kredi kartı ile alışveriş için son fiyatın ne olacağını sordum. Tabi ki daha sonrasında belirttiğiniz fiyatın da PEŞİN FİYAT için olduğunu kredi kartı ile olmayacağını söylemeniz üzerine tüm hesaplarım karıştı tekrar hesaba giriştim. Siz ya ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz ya da olmasını istediğiniz şeyi olmuş gibi nitelendiriyorsunuz diye düşünüyorum. Ayrıca ben size birşey yazmadığımda art arda mesajlarınıza cevap veren de ben oldum "Aa öyle mi", "İyiymiş" tarzında cevaplarım oldu çünkü siz o gün içerisinde alışverişi bitirmek için beni ikna etmeye çalışıyordunuz. Sorun yaşadığınız herkesi engellediyseniz muhtemelen o sebeple olumsuz birşey yoktur forumda hakkınızda. Ben de 20 senedir üyeyim ve size DH güvencesi ile yazmıştım. Ancak DH de bu kadar kötü bir ticaret şekli ile ilk defa karşılaşıyorum. Her konuştuğunuz kişiye birkaç saat içerisinde 40.000 TL para vermedi diye engel atıp laf söyleyerek, ardından çok kusursuz geçmişinizden bahsederek anca kendinizi kandırırsınız. çok sayıda PM almanız sizin satış yapma ihtimalinizi artırır ancak, çok sayıda pm ve mesaj almanız her yazanın sizden alışveriş yapmasını garantilemez. Yoğun çabanız sizin satışınızı ve para kazanmanızı artırır. Madem rahatsızsınız satış yapmayı bırakabilirsiniz. Ben başka birisinden alacağımı alırım içime sinmeyen tam anlamıyla bütçeme uygun olduğunu düşünmediğim bir malı da satın almam. Sadece ben değil DH de olan olmayan herkes benimle aynı fikirdedir. Bir çok kişi kuruş hesabıyla hayatını çeviriyor. Böyle büyük fiyatlarda alınan ürünler için birkaç saatte karar vermedi diye bir insanı suçlamak ancak kendisinden başka kimseyi düşünemeyen bir insanın işi olur.

• Hala kendinizi övüyorsunuz. Hizmetinizi müşterilerinizin övmesini sağlamanız gerektiğini bir gün öğrenirsiniz. Daha fazla polemiğe girmeye gerek yok. İyi satışlar.

• Y.Bilgin kullanıcısına yanıt
    ben kendimi övmüyorum size satış yapmadığım için gelip benim konuma atarlanan sizsiniz benim vaktim kıymetli neticede bir siz değil yüzlerce müşteri ile ilgilenmek zorundayım sizin ciddi olmadığınızı anladığım için diyaloğu sonlandırdım benim polemiğe girmek gibi niyetimin olmadığını sadece hakkımdaki iddialara yanıt verdiğimi üstelik tartışmayı sizin başlattığınızı unuttunuz sanırım neyse sağlık olsun size hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 5 Haziran 2024; 9:17:46 >
  • mekkelimusrik M kullanıcısına yanıt
    şuanda server kapalı kayıt olayı uzaktan erişim ilede yapılıyor dilerseniz kapalı kutu alırsınız server açılıp kayıt ücreti düşünce uzaktan erişim ile yaparız.
  • henüz yoğunluktan liste düzenleme fırsatı bulamadım Samsung serileri 25-30 usd arasında artmıştır.
  • Ağırlıklı olarak Titanyum Siyah ve Naturel satıyoruz Gold renk soranlar oluyordu stokta şuanda bir adet Gold mevcuttur SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)
  • bir kişi daha aileye katıldı m.gültekin hocam hayırlı olsun
  • bayram sebebiyle çarşamba gününe kadar siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • mesela s24 yada s23 alsak 16 ay kullanım var dediniz. bu şekil kullanıp sonra kayıtlar açılıp daha ucuza kayıt yapılabilir olunca kayıt yaptırsak sorun olmaz değilmi? Birde server kayıt olayında cihazların 4.5g vs. hızlarında düşme olmuyor değilmi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.