Replika ürünler
Merhaba,
Yakın zamanda bir kaç mağaza gördüm 1e1 aynı kalite replika ceket ayakkabı felan satıyorlar. yurtdışına satıyorlar. 100 euro civarına. ben bu sattıkları ürünleri nasıl bulabilirim? Pahalı markaların birebir aynı şekilde üretilip toptan satıldığı bir yer mümkün mü sizce ? baskıdan bahsetmiyorum baya 1e1 aynı. Yurtdışından çinden ordan burdan ucuza getirdikleri söylendi ama bilmiyorum. bir bilgisi olan var mı?
2.el Iphone almak
Merhaba arkadaşlar,
Malum ekonomiden dolayı ve işimiz gereği Iphone almak zorunda kalacağız. Iphone 12 13 gibi bir şey alacağız 2.el ama. alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini bilmiyorum. özellikle şu yurtdışı ürünlerinden almak istiyorum. YD ürünü alıp hemen IMEI ücreti 2700 küsür TL yi ödeyip telefonu türkiye cihazı yapabiliyor muyum?
Sınırlı garanti dediği kısım ne oluyor?
''sıfır Yurt Dışı 2.5 aylık kutusu ile birlikte verilecektir pil ömrü %100 128 gb 1 yıl apple global garantili yapabilir ''
Böyle bir Iphone 13 ilanında nelere dikkat etmeliyim?
Uygulamalar durduk yere kapanıyor
Merhaba, son zamanlarda yaşadığım bir problem bu. Program veya oyunlar hiçbir hata vermeden kapanıyor. Google Chrome bile kapanıyor. Geri açtığımda beklenmedik bir şekilde kapatıldı geri yükle seçeneği çıkıyor. Çok garip. Virüs taraması ve malware taraması yaptım ama sorun yok. Yardımcı olabilecek var mı?
Format atıldı, malware testi yapıldı, emtest86 testi yapıldı, ekran kartı son sürücüsü yüklendi.
i5 2400 - r7 250 2gb 128 bit - 8 gb ram - 500w PSU - 120SSD 500HDD
Valorantta ise bunlardan farklı olarak oyunda hiçbir sorun yokken birden donuyor ve kitleniyor alt tab yapılmıyor tek çare reset atmak oluyor.
NE YAPMALI?
Durduk yere programların kapanması
Merhaba, 4-5 aydır bu sorunu çekiyorum hala düzelmedi. Durduk yere programlar kapanıyor hiçbir hata vermeden. bir çok teste soktum ama hiçbir şey çıkmadı. Formatladım olmadı. var mı bir önerisi veya test etmemi istediğiniz bir şey. Chrome bile bazen kapanıyor tekrar açtığımda beklenmedik bir şekilde kapatıldı hatası alıyorum. Oyunlarda ise bazı zamanlar direkt kapanıyor. bazen de hiç olmuyor
kutulu faturasız telefon almak
Merhaba huawei p smart s telefonunu alıcam 2.el türkiye kayıtlı kutusu ve orjinal şarj aleti var ama faturası yok sizce bir sorun yaşar mıyım? kimlik fotokopisi verebilirim diyor ama yeter mi
Elektrik kesintisi ram arızası
Merhaba, dün gece elektrikler kesildi ve tekrar geldiğinde bilgisayara görüntü gelmiyordu. bios pili taktım çıkardım ramleri taktım cıkardım. 1 ramin bozulduğunu sanıyorum ama emin değilim. 2x4 . birlikte çalışmıyorlar 2 slot var. bios güncellesem düzelir mi ne yapmam gerekiyor. rami temizledim silgiyle sildim ama olmuyor. Foxconn H61-MXL-K 1155 pin anakartım var. en son sürüm biosunu atar mısınız? ram için ne yapmam gerekiyor.
2 ram takılıyken görüntü gelmiyor. bilgisayar 10 saniye sonra kendini resetliyor ve çalışmaya devam ediyor.
9000 TL Sistem tavsiyesi
Maksimum 9000 tlye kadar oyuncu bilgisayarı arıyorum. önerilerinizi bekliyorum.
Windows'u SSD'ye taşımak
Merhaba, 120 gb bir ssd aldım. Windowsum ise 250gb'ı dolu olan bir harddiskimin içerisinde yani hepsini kopyalayamam ssd'ye.
Sadece windows işletim sistemini SSD'ye taşımak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
1.Disk HDD 250GB dolu 50 gb boş
2.Disk HDD 232 12GB dolu 220 gb boş
3 Yeni SSD 120 GB boş
Video oynatma problemi acil
Arkadaşlar selam.
Iphone 11 pro max ile 4k bir video çekildi. bu videoyu görüntü kalitesi düşmeden bilgisayara atmak istedik ve iclouda bağlanarak videoları bilgisayara aktardık fakat mov uzantılı olarak geldi(Quicktime) diyor ve sadece ses vardı. VLC Media player ile açtığımda ise izlenemeyecek derecede kasıyordu. görüntü kalitesini düşürmeden videoyu editlemem gerekiyor. videoyu nasıl düzgün bir şekilde açabilirim?
Windows 7 format UEFI sorunu
Merhaba eski bir laptop için format atmaya calısıyorum. maalesef USB ile format atmaya calıstıgımda UEFI modunu desteklemiyor boot menüden açılmıyor yani. UEFI seçeneği olmadan usb ile format atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim. Temiz bir iso dosyası varsa link alabilir miyim? Rufus ile USB'ye atıyorum. UEFI modu açık olmadan usb çalıştırmıyor. Boot menude Legacy gibi bir seçenek yok.
windows 7-64 bit
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 88
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 5.835 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO