Şimdi Ara

Lenovo LOQ 15IAX9 donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki bilgisayarı aldım. tüm güncellemelerini ve ekran kartı driverlarını kurdum. Lenovo desteğin batarya için indirmem gereken driverları da kurdum. Ancak oyunlarda fps drop yaşamaya devam ediyorum. Oyundan çıktıktan sonra başka bir mod'a geçerek (sanırım masaüstü modu) 2 saniyelik donmalar devam ediyor. EA FC 25 oynamak istediğimde normalde akıcıyken arada donmalar yaşanıyor ayarları ortaya almama rağmen. Ekran kartı driverını doğru bir şekilde nvidia sitesinden indirdim. Anlık olarak 2-3 saniye komple donuyor bilgisayar. Bu sorunun çözümü nedir? Bu sorunu yaşayan başka arkadaşım var mı?

• İşletim sistemi olarak windows 11 mi kullanıyorsunuz? Bende bunun Ryzen işlemcili olanı var, görev yöneticisinde görev çubuğunda dolaşırken bazen çift tıklayınca tepki vermiyor, bir daha tıklıyorum iki pencere geliyor. İşletim sistemi kaynaklı olabileceğini düşünüyorum

• Aynı cihazı bende kullanıyorum 4060 versiyon ben size tiyoyu vereyim arkdaşlar bende cok ugrastım aladıgımdan beri, bios a girdigimizde ekran kartı seceneklerinde ASLA AMA ASLA NVIDIA Seçmiyoruz, sadece nvidia kart secersek fps drop oyunlarda süreklio oluyor onu standart ayarda en üstteki secenekte bırakıyoruz. masa üstü nvidia kontrol panelinden sadece nvidia gpu secmemiz gerekiyor. baska türlü drop çözümü yok optimus vs hepsinde aynı sorunlar oluyor. ben durumu bu şekilde çözüm aylardırda böyle kullanıyorum. en basit yol bu birde nihai performans moduna mutlaka gecin cok fark alıyor oyun acılıs sürelerinde. gelişmis biosada girip -100mv işlemci voltajını assagı cekin oh mis 60 derecelerde oluyor cpu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.