< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (11. sayfa)
-
-
20liğe başvurdum ben de geçiş ne zamana tamamlanır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kargo ile gelen SIM Kartı hat sahibi evde olmayınca teslim etmediler. Yok yüz tanıma, yapay zeka falan denmiş. Var mı başına gelen?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en altta numara taşıma var, oraya tıklayarak devam edin.
-
mantıken hat sahibine teslim edilmesi gerekir sim kartın. Sonuçta mobil bankacılık vs dolandırıcılık yapılabilir.
-
esimin bence şöyle bir avantajı var; özellikle iphonelar için kilitli ekranda denetim merkezini iptal ederseniz, sim kartı çıkaramayacakları için cihazın interneti kesilmez dolayısıyla hırsızlık durumunda cihaz çok rahat bir şekilde bulunabilir.
-
anladım hocam. onun haricinde konuşmaya veya internete bir etkisi var mı? Ona göre başvuracağım ama dediğiniz dışında bir avantaj-dezavantaja rastlayamadım
-
hiçbir fark yok, bence esim kolaylık açısından daha iyi...
-
Cumartesi günü Vodafone numara taşıma yaptırdım başvuru ekranında talep bulunmamaktadır diyor. Başka bayide taşıyamadı, taşınma işlemi yapılmış diyor ama ilk bayi bilerek mi katakulleye getirdi anlamadım. Başına gelen var mı?
Yurtdışında yabancı esimleri kullanarak VoLTE/VoWifi üzerinden kullanım imkanı oluyor mu? Hattın acık, roaminge kapalı olması gerekiyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben turkcell hattımı direkt uygulamadan yurt dışına kapatıyorum. böylelikle sorunsuz bir şekilde Türkiye'deymiş gibi wifi arama için kullanabiliyorum.
-
Son 30 gün içerisinde çıkmıyor sanırım. Bu kampanya ne zaman kadar geçerli acaba?
son 30 günde yasalara göre çıkmaması lazım, 10 ağustos 23:59 son.
-
Taşıma talebi oluşturdum. E devlet ile aktivasyonu seçtim. sim kartı 2 saate teslim ederiz yazıyordu ama tam olarak ne zaman geliyor bilgisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E sim hemen aktifleşmesi gerekmiyor mu? 24-48 saat sürer diyor mh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
esim hemen aktifleşir ama taşıma işlemi 1-2 gün sürer.
-
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla online taşıma yapıyorsunuz ben eski kafalıyım direkt olarak bayiden taşıma yaparsak bu paketlere erişebiliyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X