|
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (4. sayfa)
-
-
365tl den bol star 30gb a geçmiştim geçen ay, şeytan diyor boz sözleşmeyi, gitgel yap 60 lık paketi al.
Kullanımım o kadar olmadığı için uğraşmak istemiyorum. Ama 1 ay sonra olsa 2 hattın sözleşmesi bitiyordu, kötü oldu bu.
-
Geçen yıl olsa türkcell hediye konusunda bonkör derdim ama şuanda cimrilikte master yapıyor.
-
Banka onayı ile yapın hocam -
Gene olmadı -
Türkcell de 15gb internet 2 haftaya 5 gb düşerken ttkomda aynı miktarda 6-7gb ay sonunda artıyor. Türkcelin KB miktarı çok fazla düşüyor -
Bunlara sadece online mı geçiliyor yoksa bayiden yapabilir miyiz -
Muhtemelen 6 ay sonra yetmez hale gelicek. Kullanimlar gereksinimler surekli artiyor.
Bence bozmanizda cok buyuk bir zarariniz yoksa cayma hakkiniz varsa yapın ilerledikce cikis zorlasir
-
+1 -
Kullanımım az değil, genelde durduğum alanlarda wifi var. Mobil veriyi az kullanıyorum. -
Turk telekom 25 gb prime hattı subatta primedan 30 gb alti yok artik diye cıkardı.
120 olan faturaya 450 civari cikardilar 30 gb prime için.iptal ettim iyikide etmisim
235 e turkcel kalitesinde 20 gb bedavadan biraz pahalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 3 Ağustos 2024; 11:56:9 > -
Bende de benzer problem mevcut hocam. Sizde çözüm oldu mu? (e devlet'e bankacılık uygulaması ise giriyorum)
E-devlet üzerinden kayıt onay bölümünde "Teknik aksaklık" uyarısı veriyor. Dün ve bugün bu şekilde uyarı alıp ilerleme sağlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VgrooveR -- 3 Ağustos 2024; 11:31:7 > -
Maalesef sorun devam ediyor... Turkcell mağazasına gidip halletmek lazım. -
3 ay önce geçtiydim türkcelle faturalı bende olmadı olumsuz -
Mağazadan halledilebiliyorsa e-devlette vakit kaybetmemek lazım
-
235 TL olan 20 gb değil mi
-
Klavye azizligi duzelttim
-
Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Çağrı merkezi ancak ilk faturanız kesildikten sonra geçebilirsiniz dedi. Geçiş yaptığım bayi ise hiç geçemeyeceğimi söyledi. Nasıl iş anlamadım valla 🤷🏻♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 3 Ağustos 2024; 12:3:36 > -
Hattı ücretsiz veriyorlar bildiğim kadarıyla ama aylık 60-70₺ telsiz ve özel iletişim vergisi faturaya yansıtılıyor.
-
Vodafone'daki taahhütlü tarifemin son ayındayım. Turkcell'in bu tarifelerinden birine geçtiğimde bu ayki vodafone faturam kullandığım kadar mı geliyor yoksa paketin tam fiyatı şeklinde mi oluyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X