Şimdi Ara

(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.200
Cevap
84
Favori
117.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazartesi günü hayırlısıyla ben de geçerim. Turkcell de bu fiyatları görmek şaşırttı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 365tl den bol star 30gb a geçmiştim geçen ay, şeytan diyor boz sözleşmeyi, gitgel yap 60 lık paketi al.

Kullanımım o kadar olmadığı için uğraşmak istemiyorum. Ama 1 ay sonra olsa 2 hattın sözleşmesi bitiyordu, kötü oldu bu.

• Shikari kullanıcısına yanıt

Geçen yıl olsa türkcell hediye konusunda bonkör derdim ama şuanda cimrilikte master yapıyor.

• BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt
    Banka onayı ile yapın hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Gene olmadı

• Türkcell de 15gb internet 2 haftaya 5 gb düşerken ttkomda aynı miktarda 6-7gb ay sonunda artıyor. Türkcelin KB miktarı çok fazla düşüyor

• Bunlara sadece online mı geçiliyor yoksa bayiden yapabilir miyiz

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Muhtemelen 6 ay sonra yetmez hale gelicek. Kullanimlar gereksinimler surekli artiyor.

Bence bozmanizda cok buyuk bir zarariniz yoksa cayma hakkiniz varsa yapın ilerledikce cikis zorlasir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    +1

• Expert4212 kullanıcısına yanıt
    Kullanımım az değil, genelde durduğum alanlarda wifi var. Mobil veriyi az kullanıyorum.

• Turk telekom 25 gb prime hattı subatta primedan 30 gb alti yok artik diye cıkardı.

120 olan faturaya 450 civari cikardilar 30 gb prime için.iptal ettim iyikide etmisim

235 e turkcel kalitesinde 20 gb bedavadan biraz pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 3 Ağustos 2024; 11:56:9 >

Bende de benzer problem mevcut hocam. Sizde çözüm oldu mu? (e devlet'e bankacılık uygulaması ise giriyorum)

E-devlet üzerinden kayıt onay bölümünde "Teknik aksaklık" uyarısı veriyor. Dün ve bugün bu şekilde uyarı alıp ilerleme sağlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VgrooveR -- 3 Ağustos 2024; 11:31:7 >
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Maalesef sorun devam ediyor... Turkcell mağazasına gidip halletmek lazım.

• 3 ay önce geçtiydim türkcelle faturalı bende olmadı olumsuz

Mağazadan halledilebiliyorsa e-devlette vakit kaybetmemek lazım

• Expert4212 kullanıcısına yanıt

235 TL olan 20 gb değil mi

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

Klavye azizligi duzelttim

• hamemo kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Çağrı merkezi ancak ilk faturanız kesildikten sonra geçebilirsiniz dedi. Geçiş yaptığım bayi ise hiç geçemeyeceğimi söyledi. Nasıl iş anlamadım valla 🤷🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 3 Ağustos 2024; 12:3:36 >
  • DoKToR_TiLKi D kullanıcısına yanıt

Hattı ücretsiz veriyorlar bildiğim kadarıyla ama aylık 60-70₺ telsiz ve özel iletişim vergisi faturaya yansıtılıyor.

• Vodafone'daki taahhütlü tarifemin son ayındayım. Turkcell'in bu tarifelerinden birine geçtiğimde bu ayki vodafone faturam kullandığım kadar mı geliyor yoksa paketin tam fiyatı şeklinde mi oluyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.