Şimdi Ara

(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
84
Favori
117.293
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an turkcell’deyim , 8 gün sonra sözleşmem bitiyor.Bu paketlerden birini almak için hat değiştirip geri mi gelmem gerekiyor?Yada başka yolu var mı?
  • ePeP E kullanıcısına yanıt

Yeni sıfır numara mı aldınız,zaten kullandığınız numaranızı mı geçirdiniz.

• Güzelmiş, aklımda bulunsunda bir inceleyeyim.

• Shikari kullanıcısına yanıt

Dün faturasizdan faturaliya geçmiş hattan gonderilen mesaj olumsuz

• Daha pazartesi günü vodafone’dan Turkcell’e geçiş yaptım. 30+30 gb sosyal medya paketine 690₺ bir yıllık taahhüt verdim. Şimdi buradaki 60 gb’lık pakete geçebilir miyim?
  • bluerdem kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini arayıp 60 GB paketine geçişi denettiriniz sistem izin veriyor mu baksınlar. Hattını son 30 gün içinde taşıdığın için belki yararlanabilirsin. Denemek lazım sistem reddediyor mu bakılmalı.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Yeni hat almış arkadaş, mesajında yer alıyor
  • TT sozlesmemin bitmesine 25 gün kaldı.geçis yapsam cayma ödemem değil mi
  • altunok74 A kullanıcısına yanıt
    1 ayın altında olunca ödenmiyor diye biliyorum
  • Faturalı hattan mesaj gönderdim. Uygun değilsiniz diye cevap geldi.

• Turkcell dışı kontörlü/faturalı hattı turkcelle faturalı olarak taşıyarak yada Yeni Turkcell faturalı hat alarak mı faydalanabiliyoruz sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 2 Ağustos 2024; 10:42:2 >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt

Turkcell dışı herhangi bir hattı Turkcell Faturalıya taşıyarak alabilirsiniz.

• Merhabalar, 10 ağustosta sözleşmem bitiyordu. 31 Temmuzda Turk Telekom’dan gelen teklifi kabul ettim. 14 günlük cayma hakkını kullanarak bu tarifelerden birine geçiş yapabilir miyim?
  • reduce54 kullanıcısına yanıt

yeni tarifeniz başladı mı? eğer başlamadıysa (10 ağustosta başlayacaksa) zaten henüz yararlanmadığınız bir fayda olmadığından bence geçersiniz, yok başladı ise de zaten 2 gün olmuş taşıyana kadar 5-6 olur max bu kadara düşen kadar cayma bedeli olur. 14 gün cayma hakkı konusunu bilmiyorum.

• bluerdem kullanıcısına yanıt

Geçebilirsiniz hocam. Erkek kardeşim 2-3 hafta önce sizinle benzer bir tarifeye geçiş yapmıştı. Dün BUYUKFESTIVAL60GB yazıp 2200’a SMS gönderdi. Turkcell'den şöyle bir cevap geldi.

(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

Sonrasında BUYUKFESTIVAL60GB ONAY YAZIP cevapladı. Akabinde Turkcell'den böyle bir sms geldi.

(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Abarttın sanki. 390 lira çerez parası felan değil orta gelirli bir memur için. Kalem kalem şimdi masrafları yazıp konu dışına çıkmayayım.

• Turkcell faturasız kullaniyorum bu pakete nasıl geçebilirim acaba?

• Mutlu Mega 70 in bitmesine 90 gün var o zamana kadar güzel bir şeyler gelir mi ya
  • Yarın genç için yeni tarifeler gelecek muhtemelen. Fiyatları pek iyi değil 100gb yanlış hatırlamıyorsam 650 lira mı neydi yalan söylemiş olmiyim.

• 20 gün önce yıllık taahhüt ile tt geçmiştim turkcellden kötü oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.