Şimdi Ara

(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
84
Favori
117.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • operatör arası 90 gün bekleme meselesi var mı ? şuan telekoma geçsem 1-2 gün sonra turkcele geçebiliyor muyum yoksa belli bir süre geçişe izin vermiyor mu ?

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Seneye başka operatöre taşırsın hocam. Çok dert değil açıkçası :))

• 1 hafta sonra kontratım bitiyor. beni kabul etmedi. vodafone yalın tarifesine geçeceğim sanırım.

• Bu iş tam da çaresiz ve internet aradığım döneme denk geldi. Evde altyapı sorunu var bina eski ve adslden başka internet bağlatamıyorum. 60 GB ı ev interneti olarak kullanacağım. Yalnız yaşayan memur akşamdan akşama eve gelip giden bir insan olunca yeterli olacağını düşünüyorum. Sadece hediye internet konusunda Vodafone mu Turkcell mı daha tatmin edici olur ona karar veremedim. Hattım faturasız Turkcell ama git gel yapabilirim 10 Ağustos'a kadar. Tavsiyelere açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni faturalı hat için ne kadar ücret alınıyor bilen var mı? numaramı da değiştirmek istiyordum bir taşla iki kuş olsun.

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Nasıl değil abi, doğru düzgün çerez bile alamıyorsun bu fiyata. Ha leblebi alır yerim diyorsan bir şey diyemem. 250şer gram Antep, badem, fındık alsak 390 yetmez bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zodiac_tauruss Z kullanıcısına yanıt

son 30 gün ve altına çıkmıyor diye biliyorum

son 8 günün..

ama son 30 günün faturasını senden alıyorlar.

• moskogsm M kullanıcısına yanıt

Bunu ben de merak ediyorum. Boşta olan turkcell hattıma alabilirim çünkü.

• Sıfır alınmış yani yeni hatlar yeni numaralar ilk 90 gğn taşınamazlar. Onun haricinde istersen 10 gğnde 3 operatör değiş. Ysni bir operatöre numaranı taşıdığında başka operatörde numaran aktif olduğu gün bir başka operatöre geçiş yapılabilir. Buna BTK izin veriyor,operatörler yada şubeler personeller engel olamaz. Numara taşıma sürecini BTK organize eder,operatörler sadece kimlik bilgilerini numarayla eşleştirir doğruysa onaylar,yanlış ise yanlış bilgi der ve BTK taşıma işlemine izin vermez.

@moskogsm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Ağustos 2024; 22:59:41 >
  • Bunun için online geçiş şartı var mi yoksa bayiiden de geçiş yapılabilir mi

• bu kadar sacma bır sey gormedım surec ugrastırıyor onlıe olarak sıstem sıkıntı yazıyor e devlette bakalm nasıl cozcez

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yarın bayiden Türk Telekom veya vodafone faturasıza geçiş yapıp ardından bu pakete geçiş deneyeyim.

• Turkcell sitesinden E-sim için başvuru yaptım ama E-Devlet'te kimlik doğrulama kısmında sistemden kaynaklı hata veriyor. Başvuru yarıda kaldı. E-sim olarak deneyip tamamlayabilen oldu mu ?

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt

Mesajını yeni gördüm. Bende aynı sorunu yaşadım. e-sim olarak telefona kaydettim ama e-devlet'te onaylayamadım. Şimdi ne olacak acaba, yarıda kaldı başvuru.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Ben bugün 2 farklı bayiye gittim biri telekom biri vodafone ikiside 90 içinde tekrar taşıma yapamazsın dedi belki işlerine gelmediği için böyle söylemişlerdir bir fikrim yok bende gittim bimcele taşıdım onda belki yoktur diye tabi denenmesinde fayda var ama ikiside taşınamaz diyince ben tereddütte kaldım. Sizin dediğiniz gibidir umarım numara taşımada 90 gün sınırı yoktur.

• BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 6 saattir sistem hatası veriyor.

• Shikari kullanıcısına yanıt
    Hediye konusunda turkcell çok cimri, fakat 60GB lık paket Turkcell için çok ucuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nDise kullanıcısına yanıt

3 hafta evvel eşimin Vodafone hattını Türk Telekom'a taşıdık. Taşıma 2 gün içerisinde gerçekleşti. Anlatması uzun saçma bir olaya sebep farklı bir tarife tanımlandı. Biz de kızıp hattın açıldığı gün tekrar Vodafone'a taşıdık. O da yine 2 gün içerisinde açıldı. Yani 4 gün içerisinde Vodafone'dan Türk Telekom'a geçip tekrar Vodafone'a dönülmüş oldu.

• Mevcut Turkcell faturalı hattı olan kişi mh'yi arayıp bu tarifeye geçemezmi ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Geçemez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.