Acer Nitro 16 ışık sızması
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya geçiyorum. Vatandan nitro 16 notebook aldım. Kurulum yapmak için açtığımda, ekranda kameranın bulunduğu yerin 4-5 parmak sağında resimlerde göreceğiniz şekilde ışık sızması var. Ekranın diğer tarafları kabul edilebilir seviyede gözükse bile (gerçi sağ alt kısımda biraz fazla sanki) , bu bahsettiğim kısımda odada 8 watt beyaz ampül yanmasına rağmen bu kadar belirgin olması, içime sinmedi akçıkçası. Görüşlerinizi alabilirsem çok makbule geçer. En aşağı ışıklar kapalıyken çektiğim fotoğrafı ekliyorum.
Işıklar kapalı
Bonsenkitchen espresso makineleri
Arkadaşlar bu konu altında markanın espresso makineleri hakkında kullanıcı deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Belki ben ve başka forumdaşlarımızın işine yarayabilir.
Mesela ben aşağıda linkini paylaşacağım 2 ürün arasında kaldım. Daha önce hiç böyle bir makine kullanmadığım için hiç bir fikrim yok açıkçası. Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim :)
Kablonet İzmir/Alsancak
Selam arkadaşlar. Ttnet kullanıcııyım ama gerek kopma sorunları gerek verdikleri düşük hız olsun baydığı için kablonete geçmeyi düşünüyorum. 20mbit pakete dünya para alıyolar onuda tam kullanamıyoz zaten. Kblonet müşteri hizmetleriyle görüştüm 75/100 mbit arası hız garantili ttnete ödediğim ücretin %50 fazlasını talep ediyorlar. İzmir/Alsancak mahallesinde kablonet kullanan arkadaşlardan kullanıcı yorumlarını duymak istedim açıkçası. Kabloneti tavsiye edermisiniz ?
rx 5600 xt hdmi veya displayport kablo için tavsiye
|
ssd written durumu artışı normal mi ?
|
Psu tavsiyesine ihtiyacım var
|
37.000 tl dizel araba tavsiyesi!!
|
Usb wireless adaptörü pcye bağlayıp ağ kurmak?
|
8mbit sorunsalı
|
Anakart +cpu+ram
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 900
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 9.399 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 637 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar