Selam arkadaşlar. Ttnet kullanıcııyım ama gerek kopma sorunları gerek verdikleri düşük hız olsun baydığı için kablonete geçmeyi düşünüyorum. 20mbit pakete dünya para alıyolar onuda tam kullanamıyoz zaten. Kblonet müşteri hizmetleriyle görüştüm 75/100 mbit arası hız garantili ttnete ödediğim ücretin %50 fazlasını talep ediyorlar. İzmir/Alsancak mahallesinde kablonet kullanan arkadaşlardan kullanıcı yorumlarını duymak istedim açıkçası. Kabloneti tavsiye edermisiniz ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 12 Aralık 2021; 20:24:5 > |
Kablonet İzmir/Alsancak
-
-
Çok uzun süredir kullanan arkadaşım var. Çok memnun. Geç hayatını kurtar.
-
Trt mimar Sinan caddesi 1999 dan beri nadir kısa kesintiler dışında hiç bir sorun yok -
vodafonenet üzerinden 50 mbps + kablotv hediyeli kampanyayı öneririm hocam. geçin keyfinize bakın. -
Cevaplar için teşekkür ederim. İlk fırsatta ttnet byby :))
-
Arkadaşlar kabloneti biraz daha araştırdım online oyunlarda ping sıkıntılarından bahseden birsürü yazıya denk geldim. Ayrıyetten cgnat ip havuzlarından falan baahsediliyo. Bu konularda bilgilendirebilir misiniz beni rica etsem? =). @Martin Linnes @maaart @dvl35
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 14 Aralık 2021; 20:51:57 > -
Beklenir hocam, kablonet aham şaham bir sağlayıcı değil, anca mecbursanız kullanırsınız, bence ttnet'ten çıkmayın, mumla ararsınız, burdaki kablonet boylarınıda çok takmayın, tavsiyem alacaksanız vdfnet üzerinden alın ucuza kullanın, 100 küsür liraya 50 mbps ve kablotv veriliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 14 Aralık 2021; 20:54:58 > -
Müşteri hizmetleri bağlantı için gpon dedi yanlışım yoksa.Bunun bir avantajı var mı ?
-
normalde bildiğim gpon standartları 10 gbps ama kablonet maximum 1 gbps veriyor, gpon daha iyidir hocam, hızda verim alırsınız ama ping olsun, kısıtlama olsun o tür şeylerden verim alamayabilirsiniz, kullanan komşunuz yok mu, ondan deneyimleyin
dediğim gibi balık oltaya gelmiş, hemen damlamış, klasik ve tipik DH fboyluğu yapan üye işte [sm=evillol.gif
tekrardan söylüyorum kablonet denen firmaya fazla para kaptırmayın, onun alt yapısını kullanan vodafone net'i tercih edip ucuza kullanın beğenmezseniz zaten ilk 14 gün caymasız iptal...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 14 Aralık 2021; 21:4:0 > -
Süperonline kapıya kadar geldi ama apartmana sokmak meşakatli biraz dilekçeler falan filan belki oda kablonet altyapısını kullanıcaktır emin değilim bide superonline ile görüşeyim en iyisi. Yardımlar için teşekkür ederim. Lütfen birbirmizi kırmayalım :))
-
Sol fiber varsa millenicom öneririm o durumda, ucuza kullanırsınız 100 mbps interneti ayrıca kod olayı var ilk ay ücretsiz veriliyor kodu m.h'ye söylerseniz, o mart mıdır nisan mıdır nickli üyeye takılmayın çok, onun ipiyle kuyuya inmede ne yapıyorsan yap -
Kablo tv + internet candır. Ama online oyun vs. oynamadığım için o konuda birşey diyemem. Ama kullanan kişi online olarak evinden çalışıyor. Herhangi bir sıkıntı hiç duymadım şimdiye kadar. Kendi fiber altyapısını kullanan firmaları tercih etmeniz uygun olacaktır. Superonline'nı da tavsiye ederim. Benim yaşadığım alanda malesef altyapı kötü. Daha önce yaşadığım yerlerde Superonline fiber ve kablonet kullandım. İkisinden de memnun kaldım. Ttnet'le vedalaşma ne kadar erken o kadar iyi
-
Evet sol müşteri hizmetleri ile konuştum diger sağlayıcıların altyapısını kullanıp öyle servis sağlıyorlarmış. Şuan için en mantıklısı kablonetin direk kendinden paket satın almak. Açıkçası ttnetten kötü hizmet vereceklerini düşünmüyorum. Hatta başvuru bile yapmıştım ama ttnetin cayma bedeli saçmalığı ile uğraşıyorum şuan. Gerçi en olmadı kablonet bu bedelin büyük kısmını karşılamayı kabul etti ama ben ttnete o kadar tav oldumki bunlara cayma bedeli falan veresim veya verdiresim yok. Mahkemeye vermeyi düşünüyorum ttneti cayma bedelini ödeyip avukatıma devredicem mevzuyu o söke söke alır onlardan bedeli artı faizini artı mahkeme masraflarını diye düşünüyorum. Bilgilendirmelerin ve ilgin alakan için ayrıyetten teşekkür ederim. Bu arada gpon muhabbetinden ben bahssetmiştim ama daireye kadar gelmiyormuş son görüşmelerimden çıkardığım kadarı ile.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dvl35Kablo tv + internet candır. Ama online oyun vs. oynamadığım için o konuda birşey diyemem. Ama kullanan kişi online olarak evinden çalışıyor. Herhangi bir sıkıntı hiç duymadım şimdiye kadar. Kendi fiber altyapısını kullanan firmaları tercih etmeniz uygun olacaktır. Superonline'nı da tavsiye ederim. Benim yaşadığım alanda malesef altyapı kötü. Daha önce yaşadığım yerlerde Superonline fiber ve kablonet kullandım. İkisinden de memnun kaldım. Ttnet'le vedalaşma ne kadar erken o kadar iyi
TTnet bu saatten sonra benim için pişmanlıktan başka birşey değildir. İlk fırsatta ttnet gülegüle
-
Geçin vodafonenet'e rahatınıza bakın hocam, siz burdaki bir boomera, burdaki azıllı bir kablonet funboyuna ne bakıyorsunuz, binasına sadece kablonet fiberini getirmiş diye firmaya tapacak tövbe haşa, neyse size kalmış, ben olsam akşam x hızla sürünüp, sabah x hızla internete girme olayını bir kenara bırakır, direkt net 50 mbps + kablotv ucuz bir maliyetle vodafonenet alırım, hattınızda vodafone ise kampanyaları oluyor, gb hediyesi fln...
ha neden hep vodafonenet diyorum, şimdi bir kalemi aynı marka aynı kalite kalemi 10 liraya almak var, 5 liraya almak var, mantığı olan 5 liralık kalemi alır, keyfine bakar, böyle örnek vereyim, 7/24 50 mbit hız vs. akşam 24 sabah 100 hızı karşılaştırın ve hangisini isterseniz onu alın, bu mart denen tipide takmayın ve onun ipiyle kuyuya inmeyin derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 18 Aralık 2021; 4:54:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X