Şimdi Ara

izmir balçova superonline fiber optik çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün ata caddesinden eğitim mahallesine giderken superonline ın çalışmasını gördüm, sadece malzemeler vardı işçi yoktu, soru soracaktım soramadım, bizim mahalleye de 100-200m uzaklıkta, inşallah bir an önce gelir yoksa ttnet ile taahhüt yapacağım :(

• Arkadaşlar bende balçovada oturuyorum.Şu an çok yoğun bir çalışma var,en geç Aralık ayında belki daha önce aktif olacak,bilginiz olsun,yetkili kişi ile konuştum geçen gün.Bilginiz olsun....
  • 2013 Yılıda göztepe bölgesi denen inönü caddesinin alt tarafı konak meydanından taa hava eğitim hastahanesine kadar üstteki tüm mahalleler dahil 8 daire üstü yerlere gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

2013 Yılıda göztepe bölgesi denen inönü caddesinin alt tarafı konak meydanından taa hava eğitim hastahanesine kadar üstteki tüm mahalleler dahil 8 daire üstü yerlere gelicek.

8 daire isi cok sacma olmus , karsiyakada 5 daireye cektiklerini biliyorum

Valla bilemem önüne gelmiştir içeri vermemişlerdir ama daha sonra 4 daire üstü yerlere vericeklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnu89

Arkadaşlar bende balçovada oturuyorum.Şu an çok yoğun bir çalışma var,en geç Aralık ayında belki daha önce aktif olacak,bilginiz olsun,yetkili kişi ile konuştum geçen gün.Bilginiz olsun....

aralığa kaç ay var daha, ben online oyun için yeni makine aldım superonline ı mı bekleyeceğim? birkaç ay taahhütsüz internet bulsam beklerim ama o da zor gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2013 Yılıda göztepe bölgesi denen inönü caddesinin alt tarafı konak meydanından taa hava eğitim hastahanesine kadar üstteki tüm mahalleler dahil 8 daire üstü yerlere gelicek.

Valla bilemem önüne gelmiştir içeri vermemişlerdir ama daha sonra 4 daire üstü yerlere vericeklermiş.

Daireye kadar cekiyorlar kac daire oldugunu onemsemiyorlar bazen , ama soyle bir sacmalikta var , 2 senedir 100 m otemdeki altyapiyi getiremediler

müşteri hizmetleriyle konuştum adam en az 8 daire olan apartmanlara çekiyoruz dedi, bizim apt. da 4 daire var çekemiyorlarmış maliyetten dolayı, "çekeceğiniz iki tane kablo ondan sonra 60-70 takacaksınız her ay" diyecektim ama demedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

quote:

quote:

quote:

quote:

Daireye kadar cekiyorlar kac daire oldugunu onemsemiyorlar bazen , ama soyle bir sacmalikta var , 2 senedir 100 m otemdeki altyapiyi getiremediler

müşteri hizmetleriyle konuştum adam en az 8 daire olan apartmanlara çekiyoruz dedi, bizim apt. da 4 daire var çekemiyorlarmış maliyetten dolayı, "çekeceğiniz iki tane kablo ondan sonra 60-70 takacaksınız her ay" diyecektim ama demedim

Hocam agzina geleni vereceksin o zaman anliyorlar ne yazik ki , erzene mahallesinde calisma baslayacak dediler ama daha tik yok

garantiye almak için bugün tekrar aradım başka bir personelle konuştum, daire sayısının alt limiti var mı diye sordum hatta 4 daireli apartmanda olduğumu söyledim, böyle bir şeyin olmadığını, bulunduğum yer altyapı çalışmasını kapsıyorsa döşeneceğini söyledi, biri başka öteki başka konuşuyor, anlamadım ki bu şirket anlayışını, az kaldı zaten hafta sonu telefon hattını çektirip ttnet adsl bağlatıyorum başka şans bırakmadılar, kazığı yiyip oturacağız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Teleferik Mah. bugün kabloları döşemeye başladılar.Sizin oralardaki durum nedir ?
  • Arkadaşlar Balçovada fiber kabloları apartman içine çekmeye başladılar.En geç 1 ay içinde aktif olur dediler.Hayırlısı olsun bakalım...
  • İzmir hatay beklemede
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnu89

Arkadaşlar bende balçovada oturuyorum.Şu an çok yoğun bir çalışma var,en geç Aralık ayında belki daha önce aktif olacak,bilginiz olsun,yetkili kişi ile konuştum geçen gün.Bilginiz olsun....

balçovanın neresinde oturuyorsun.. ata caddesinde oturuyorum ve apartman içine kutuyu koydular.. aradım fakat müşteri hizmetleri saçma sapan bişe... şu an alamıyormuyuz yani bağlatmak istesek ??
  • quote:

İkiztepe apartmanlarından sonra bugün de Merkuza apartmanı eklendi , yavaş yavaş yayılıyor ...

izmir balçova superonline fiber optik çalışması

2013 Konak Yılı Olacak
  • HAY BEN BOLE İŞİN ARKADAŞLAR.FİBER OPTİK RESMEN 10 METRE ÖNÜMDEKİ SOKAĞA KADAR GELDİ RESMEN GÖSTERE GÖSTERE BAĞLADILAR BAZI APARTMANLARA AMA BİZE BAĞLAMADILAR DELİRDİM RESMEN.BAZI DUYUMLAR ALDIM BENİM SOKAĞA BAŞKA TARAFTAN GELCEKMİŞ.NE GUDUBET YERDE YAŞIYOZ ARKADAŞ TÜHBE!
  • quote:

İzmir hatay beklemede

Aynen.Beklemedeyiz.Bir an önce gelsede bizde rahatlasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

İzmir hatay beklemede

Hatayın neresi hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

İzmir hatay beklemede

Hatayın neresi hocam?

Hakimevleri duragının üstü.Basınsitesindeyim ben.
  • quote:

İzmir hatay beklemede

Hatay Metro 15 senede bitmedi. Fiber döşenmesi için belediyeden izin filan prosedür zor işler gibi. İzin alınması cok zor gibime geliyor.İzin alındı O trafige kazı yapmak için o aletin girmesi filan ÇOK ZOR ÇOK. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.