Türknet Esenler Fatih mahallesi için GigaFiber çalışmalarına başladı. Yaklaşık 15 gün önce sokağımıza kablolar döşendi ve binaların çiçne ankastreler yerleştirildi. Kullanılan kablolar aşağıdaki görseldeki gibidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktmhmt -- 4 Şubat 2021; 16:40:41 > |
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!
-
-
TurkNet değil ama TürkTelekom her yere vdsl götürüyor diye biliyorum ben de Esenler'de ikamet etmekteyim. hatta benm destekelenen hızım 41den 77ye çıktı. Bazılarında eve kadar fiber çekilmiş ama benim payıma vdsl düştü.
-
hocam binaya da böyle bişi çekildi
-
Merhaba, mahalle bilginizi PM üzerinden paylaşabilirseniz proje ekibimize sorabilirim. -
Ne yapası fiber işte. Hayırlı olsun -
Bu bizim binaya koyulan bizzat benşm çektiğim fotoğraf.Şuan aktif olarak kullanıyorum ve ilk 6 ay 1gbps veriyor,900mbps civarı download ve upload alıyorum. -
Aynen, fiber bu. Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Ocak 2021; 20:34:59 > -
Benim yok halen -
merhaba hocam evet fotoğrafı forumdan görmüştüm ne kdr sürede bağlatıldı fiber?
-
bize de gelse keşke şu fiber mevzusu
-
Benim de fiberim yok hocam. -
Şunun tatlılığına bakar mısın ya https://www.amazon.com.tr/dp/B01K7BO3KE/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_GHJ3FDQZ3DNVB1CJQW5G?_encoding=UTF8&psc=1
-
hem tatlı hem can yakıyor :) biz de türknetin zyxel modemini kullanıyoruz
-
Sizin ki yine iyi, ben halen HG658 V2 kullanıyorum. -
-
2 3 gün içinde bağlandı hocam -
selamlar. gigafiber'in yayılımını takip ettiğimiz konuyu yürütüyorum. esenler'i haritaya ekleyebilmem için turknet'in adres sorgulama adresinden aldığınız bir elran fotoğrafını adres bilgilerinizi karalayarak konuya ekler misiniz? adres sorgulama ekranında çalışma olduğu mu yazıyor, yoksa direkt olarak gigafiber kullanabileceğiniz yönünde bir bilgi mi var? hangi mahallede ikamet ettiğinizi belirtebilir misiniz? teşekkürler. -
Fiyatı daha çok ilgimi çekti. -
Merhaba. Altyapı sorgulama ekranında fiberle alakalı en ufak bir belirti yok. Ancak bugün hem forumdaki türknet yetkilisine sordum ve kendisi esenler fatih mahallesinin proje kapsamında olduğunu belirtti. Ayrıca bugün markete giderken 3 türknet yelekli saha çalışanı gördüm kablo doserken
-
quote:
Orijinalden alıntı: ktmhmtMerhaba. Altyapı sorgulama ekranında fiberle alakalı en ufak bir belirti yok. Ancak bugün hem forumdaki türknet yetkilisine sordum ve kendisi esenler fatih mahallesinin proje kapsamında olduğunu belirtti. Ayrıca bugün markete giderken 3 türknet yelekli saha çalışanı gördüm kablo doserken
Söylediğin gibiyse mart-nisan arası hayırlı olsun deriz hocam.
Bu tarz çalışmalar benim lokasyonumda da ekim gibi başlamış ve kasımın sonuna doğru bitmişti.
O ekipler bir kaç tur dönecekler orayı: Kutu kurma, monteleme, ekstra kablo çekme vs vs hepsini aynı günde yapamayabiliyorlar.
An itibariyle evimdeki hız. Upload hep bu seviyedeydi ve Download maksimum 800 küsür gördüm. 1-2 gündür 500lerde acaba arıza kaydı mı bıraksam?
Benzer içerikler
- ev interneti başka operatöre taşıma
- snr margin kaç olmalı
- türknet kurulum ücreti
- internet ışığı yanıp sönüyor
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- internetim çok yavaş
- en hızlı internet
- turkcell abone sayısı
- gigafiber nedir
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X