Başakşehir'de de çalışmanız olacak mı? Bahçeşehir 1. kısım ve 2. kısım mahallelerinde. |
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (3. sayfa)
-
-
Merhaba, kontrol ettim ama 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama ben adresinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
bende esenler fatihteyim fiber gelirse alırım bi dal :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi sokak hocam -
Merhaba, 2021 yılı içerisinde esenler fatih mahallesi için gigafiber planlaması yapılacaktır. Muhtemelen bu yıl içerisinde size de gigafiber hizmeti sunacağız. -
Merhaba bu süreç ortalama ne kdr sürüyor. Geçmiş çalışmaları baz alırsak ortalama kaç ayda tamamlaniyor -
224 sokak.
anafartalar caddesinin (yürüyüş yolu) üstünde kalıyor.
hocam ben de 227deyim kablolamayı yaptılar burda
kutulamayı bekleyeceğiz
-
yaza doğru anca aktif olur sanırım belkide yıl sonu :)
Merhaba, maalesef işlemler proje ekibimiz tarafından yönetildiği için net bir süre bilgisi veremiyoruz. -
Merhaba , Ben İstanbul/Bahçelievler/Zafer Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. İstanbul'un en kalabalık 3. mahallesi olmamıza rağmen hala fiber altyapı bulunmamakta. Yanımızdaki Hürriyet Mahallesi'ne gigafiber geldi. Acaba projelerde bizim mahallemiz bulunuyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcnshn -- 7 Haziran 2021; 20:16:25 > -
Merhaba, adresiniz 2021 planları içerisinde yer alıyor ama tam süre bilgisi veremiyoruz. -
Merhabalar, Ankara Sincan Akşemsettin mahallesinde oturuyorum. Altyapı çalışmalarınız olucak mı?
-
Merhaba istanbul atasehir esatpasa mahallesi bolgesinde fiber calismaniz mevcut mu ? Tam kapimin onundeki kutuda fiber mevcut ama sizde altyapi gozukmuyor tesekkur ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kco53 -- 4 Şubat 2021; 12:34:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar cevap verirseniz sevinirim İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesi 1802. Sokak da karşı binalarda 60mbps fiber altyapısı mevcut ama bizim taraftaki binalarda hiç ama hiç İnternet altyapısı yok lütfen bana bir bilgi bir umut verin en azından 60mbps olsa da fiber kullanabilsem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooyuncuoynayamıyor -- 4 Şubat 2021; 12:45:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçükçekmece/Sefaköy/Tevfikbey mahallesi var mı bu seneki planlar içinde -
Merhaba, ilettiğiniz ilçe 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adres 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X