|
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
@TurkNetDestek Merhabalar, 2021 yılı içerisinde Üsküdar Zeynep Kamil Mahallesi'nde Gigafiber ile alakalı herhangi bir planlama bulunuyor mu?
-
Artık herhangi bir internet sağlayıcı firma keşke Bağcılar Meydan'a da yatırım yapsa. 2021 senesinde hala ADSL internet kullanıyoruz. VDSL hizmet bile alamıyoruz.
-
Valla çok güzel olur şu telekom belasından kurtuluruz adres not alıcam dediniz ama şimdi eğer gelipte bizim sokağa gelmez bunu biliyorum bu da benim şanssızlığim. Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi Mavi Sokak bunuda not alın lütfen valla tüm mahalleyi ikna edicem söz veriyorum😂 @TurknetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar Battalgazi Mah. Bostancık Cad. Altındağ/Ankara'ya herhangi bir altyapı çalışma planınız var mıdır?
-
Antalya konyaaltı için ne zaman sadece superonline fiber var konyaaltı antalyanın en iyi semti altyapı düşünceniz yoksa bile düşünün derim. @TurkNet Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram07 -- 5 Şubat 2021; 0:53:3 >
Merhaba, kontrol ettim ancak bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebiniz not aldım proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, talebinizi not aldım ancak süre bilgisi veremiyoruz. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor. -
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, bu konuda maalesef size süre bilgisi veremiyoruz. Ancak talebinizi not aldım proje ekibimiz ile paylaşacağım. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor. -
Merhaba iyi günler Ankara/ Gölbaşı/ Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde oturmaktayım mahallemize Türksat fiber internet için altyapı çalışması yaptı. mahalleye fiber getirdi.
malum Türksat olsun Türk Telekom olsun fiyatları uçuk sizlerden ricam mahallemize fiber çalışması başlatmanız teşekkürler.
İyi günler, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ancak ben talebinizi proje ekibi ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek peki yapa çalışması var mı üsküdar zeynep kamil mahallesinde bazı yakın sokaklarda var çünkü
Merhaba, YAPA' da altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor ama bölge ya da süre bilgisi veremiyoruz. -
Anladım peki gelicek dimi ? herkesin evini çalıp imza toplayacam söz veriyorum :)
Bu konuda size kesin gelir gibi bir bilgi veremiyorum ama buradan aldığım talepleri proje ekibi ile paylaşıyorum. -
Anladım peki tam olarak gelmesi için ne yapabilirim ?
Fiber altyapı için çalışma başlatmadan önce arkadaşlarım bölgenin altyapı çalışmasına uygun olup olmadığını ve bunun dışında bir çok kontrol sağlıyor. Uygun yerlerin tespiti proje ekibimiz tarafından yönetilmektedir. Bölgeniz için gelen talep adetlerine göre de bir inceleme yapılabilir. -
@TurkNetDestek Bağcılar Meydan bölgesi için bir alt yapı çalışma planınız varmıdır?
-
İstanbul/Kağıthane bölgesi için çalışma var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X